Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YOUNG LIVING ELÄMÄNTAPANA

Tällä sivulla kerron miten saat Young Living tuotteet päivittäiseen käyttöösi ja saat luonnonmukaisen, kemikaalittoman kodin. Tämän me tuhannet suomalaiset
(ja miljoonat ympäri maailman) Young Living jäsenet olemme jo tehneet ja jos nyt on sinun vuorosi toteuttaa unelmasi, tässä on resepti, ole hyvä. :)

LIITY YOUNG LIVING JÄSENEKSI JA KUUKAUSITILAAJAKSI

Jäsenyys on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Jäsenenä voit tilata joko kertatilauksilla silloin tällöin jotain, mutta tällä sivulla kerron nyt kuukausitilaamisen huipuista eduista, jotka ovat liian hyvää ollakseen edes totta, mutta usko pois, Young living hemmottelee meidät oikeasti pilalle. ;)

Kuukausitilaajana tehdään siis tilaus kerran kuussa, tilauksen suuruus tulee olla 50 PV,
eli se on euroissa n. 70€.

USKOLLISEN KUUKAUSITILAAJAN LAHJAT

Nämä lahjat oli tosi kivoja saada ekana vuotena kun aloitin kuukausitilaajana. :)
ja Loyalty tulee kerran vuodessa edelleen. :)
Young Living lähettää nämä lahjaöljyt aina seuraavan kuun tilauksessa mukana, 3kk:n öljy tulee 4 kuukauden kuukausitilauksessa jne.

PROMOT

Saamme kuukausittain vaihtuvia promoja kuukausitilaukseemme kaupan päälle.
Esimerkiksi nyt tässä kuussa kun kirjoitan tätä me kuukausitilaajat saamme nämä promot:
  • 120 PV:n tilaukseen mukaan Jade Lemon 5ml öljypullon (Arvo: 13,63€).
  • 190 PV:n tilaukseen tulee lahjana Jade Lemon 5ml, Rosemary 15ml (Arvo:19,83€) ja Mirah hiusöljy (Arvo: 32,23€) Eli yhteensä 65,69€:n arvosta tuotteita.

Ja mitä suurempia tilauksia tehdään, sitä enemmän me saadaan näitä lahjoja.

Todennäköisesti et halua joka kuukausi tehdä vain omaan käyttöösi tulevista tuotteista kovin hirveän isoa tilausta, mutta kun itse olet vakuuttunut tuotteiden laadusta hyviä tuotteita on helppoa suositella myös ystäville ja tutuille ja näin saat omasta kuukausitilauksestasi suuremman.

Meneillään olevan kuukauden promot löydät päävalikon linkistä jossa lukee kuukausi ja vuosi tai kurkkaamalla ne TÄÄLTÄ.

IHANA ÖLJYPORUKKA AUTTAA TOISIAAN

Jäseneksi liitytään aina Young Livingin suosittelijan kautta. Suosittelijasta tulee öljyoppaasi, joka opastaa sinua tilaamiseen ja tuotteisiin liittyvissä asioissa.

Jos liityt jäseneksi täältä Öljymmen sivulta minusta tulee suosittelijasi ja jos esim. liityt Young Livingin sivuston kautta Young Living antaa sinulle suosittelijan.

Oman suosittelijan lisäksi saat halutessasi kuulla muidenkin öljyihin hurahtaneiden neuvot, avun ja kokemukset tuotteista. :)
Moni yllättyy miten voi olla todellista että öljyporukassa löytyy niin mieletön auttamisen meininki, vaikka emme olisi koskaan tavanneet, me ollaan me, autetaan ja neuvotaan toinen toisiamme. Meillä on välillä myös tapaamisia ympäri Suomen joihin on mahdollista halutessaan osallistua. Wappi -ja face ryhmissä se neuvoo joka tietää tai on jo omaa kokemusta aiheesta. Meillä on myös ilmaisia zoomeja, joiden avulla opimme valtavasti lisää öljyistä ja hyvinvoinnista ylipäätänsäkin.

ALOITUSPAKKAUKSET

Jäsenenä saat halutessasi tilata aloituspakkauksen. Aloituspakkauksen avulla saat suhteessa edullisemmin hyvän valikoiman öljyjä kerralla, niillä pääset hyvin alkuun ja siitä on hyvä jatkaa keräämään muita öljyjä ja tuotteita.

En ehkä osaa edes kertoa miten huippu se on...
Ehkä se kertoo jotain että monet, itseasiassa varmaan lähes kaikki öljyilijät tilaa aina välillä uuden aloituspakkauksen kun perusöljyt alkaa olla kaikki yhtäaikaa loppu ja siksikin, kun halutaan kodin jokaiseen huoneeseen oma diffuuseri.

Young Livingin aloituspakkauksiin kuuluu siis diffuuseri sekä 12 eteeristä öljyä. Aloituspakkauksia on tällähetkellä valikoimissa neljällä erilaisella diffulla.

Tässä joitain aloituspakkauksen öljyjen käyttövinkkejä:

V-6 POHJAÖLJY

V-6 pohjaöljyn kanssa saat aloituspakkauksen öljyt kätevästi käyttöösi, se on laadukas, hyvin imeytyvä, tuoksuton pohjaöljy jonka kanssa eteeriset öljyt on hyvä levittää iholle. Lisäksi tässä on kätevä pumppu, eli on tosi helppo ottaa eteeristä öljyä kämmenelle, painaltaa pohjaöljyä sekaan, sekoittaa ja levittää iholle.

HUOM! V-6 EI kuulu aloituspakkaukseen. Mutta jos tilaat aloituspakkauksen ja V-6 pohjaöljyn tilauksesi on tällöin yli 120 PV ja saat ensimmäisen promolahjan tilaukseesi mukaan.

YOUNG LIVING HELPOTTAA ELÄMÄÄ

En tiedä milloin lie viimeksi olen ostanut kaupan päivittäistavarapuolelta muuta kuin vessapaperia ja roskapusseja :D Kaikki pesuaineet meille tuo mukava DHL:n kuski suoraan kotiin.

Sen lisäksi että Young Livingin jäsenyys ja kuukausitilaaminen tuo myös sinulle väistämättä kemikaalittoman kodin, sinulla on jo tuotteet usein valmiina moneen pulmaan eikä tarvitse lähteä kauppaan niitä ostamaan ja lisäksi sinulla on tukiverkosto mistä etsiä tieto tai kysyä mitä ja miten käytetään.

Ja mikä parasta, laadusta ei tarvitse tinkiä luonnonmukaisuuden vuoksi vaan kaikki tuotteet ovat aivan huippulaadukkaista ja riittoisia.

Ja jos haluaisit lopettaa kuukausitilaamisen, se olisi helppoa, riittää vain että soittaisit ilmaiseen asiakaspalveluun (tai minulle) ja kerrot haluavasi lopettaa sen.

JOS ON SINUN AIKASI LÄHTEÄ MUKAAN HYVINVOINNIN POLULLE

TÄYTÄ KIRJAUDU JÄSENEKSI LOMAKE

-Teen sinulle oman käyttäjätilin Young Livingille.

-Lähetän ohjeet jotta osaat tehdä tilauksesi ja olen apunasi tilaamiseen ja tuotteisiin liittyvissä asioissa.

-Lähetän sinulle postia, kun olet tehnyt ensimmäisen tilauksesi.

-Jatkossa olen apunasi kun sinulla herää kysymyksiä.

Yt. Päivi