Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Eteerisen öljyn historia

Eteeristen öljyjen käyttö ulottuu syvälle historiaan. Niitä käytettiin jo 4500eKr parantamiseen, terveyden ylläpitämiseen, henkiseen hyvinvointiin, sekä hengellisissä toimituksissa. 1800-luvulla teollisuuden myötä lääketiede alkoi kehittyä, ja laboratorioissa alettiin valmistaa lääkkeitä. Niiden molekyylirakenteen kehittämisessä käytettiin mallina eteeristen öljyjen molekyylejä. Lääkkeiden suosio nousi niiden helpon ja varman saatavuuden takia. Silloin ei myöskään tiedetty lääkkeiden haittavaikutuksista.

Eteeristen öljyjen kysynnän väheneminen johti siihen, että teollisuus alkoi kehittää eteerisiä öljyjä kosmeettiseen tarkoitukseen. Se oli edullisempaa, koska käyttötarkoituksen muututtua valmistuksen luonnonmukaisuudella tai terapeuttisilla ominaisuuksilla ei ollut enää niin suurta merkitystä.

Useat tutkimustulokset 1800 -luvulta saakka ovat osoittaneet eteeristen öljyjen tehokkuuden sekä kyvyn parantaa ja ylläpitää ihmisen terveyttä. Tästä syystä eteeriset öljyt ilmestyivät takaisin lääketieteeseen. Esimerkiksi Amerikassa useat sairaalat ovat ottaneet Young Livingin öljyt yhdeksi hoitomuodokseen.

Young Living on yksi harvoista eteeristen öljyjen valmistajista, jonka tarkoituksena on tuoda eteeriset öljyt takaisin terveyttä edistävään käyttötarkoitukseen sekä säilyttää niiden herkkä, parantava ja luonnollinen vaikutus.

Täältä löydät esimerkkejä tutkimustuloksista liittyen eteerisiin
öljyihin - See more at: http://www.oljymme.julkaisee.fi/eterinen-oljy#stha...