Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Young Livingin eteeriset öljyt

"Kun kädessäsi on pullo tehokasta eteeristä öljyämme, ulottuvillasi on koko luonnon
puhdas olemus."
-Young Living

Young Living eteeriset öljyt ovat 100% aromaattisia ja vahvoja kasviuutetiivisteitä, jotka on eristetty höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla kasvien varresta, lehdistä, kukista, juurista, hedelmistä, kuoresta, pihkoista, neulasista, tai koko kasvista.
Puhtaat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne uutetaan.

Young Livingin eteerisiin öljyihin ei lisätä mitään ylimääräistä, eikä niistä oteta mitään tärkeää pois. Öljyt tislataan oikealla tavalla niin, että kasvin molekyylit siirtyvät kokonaisina kasvista eteeriseksi öljyksi, näin ikäänkuin kasvin koko viisaus siirtyy öljypulloon. <3

Young Livingin kaikki öljyt tislataan kasveista, jotka kasvavat Young Livingin omistamilla maatiloilla, (jonne kuka tahansa voi mennä käymään!) kumppanuusmaatiloilla ja Seed to Seal -sertifioiduilta toimittajilla. Maatiloja on ympäri maailman, myöskin Suomessa on Caraway, eli kuminan sopimusviljely maatila.

Young Living ei koskaan tingi laadusta, vaan noudattaa tiukasti simenestä sinettiin lupausta, jota ei ole kenelläkään toisella eteerisen öljyjen valmistajalla! Siemenestä Sinettiin tarkoittaa sitä, että se kattaa myös tislausprosessin, joka tapahtuu näin täysin ilman synteettisiä kemikaaleja tai liuottimia. Koko prosessi siemenestä öljypulloon on tehty oikein, prosessin sekä lupauksen myötä taataan, että tuotteiden laatu on paras mahdollinen, eikä niihin lisätä mitään ylimääräistä tuotannon missään vaiheessa.

Laatu saa alkunsa maatilalla ja se todistetaan aina laboratorioissa.

Young Living istuttaa vain terveitä siemeniä puhtaaksi tutkittuun maaperään. Öljyt tislataan omissa tislaamoissa, tuotteen laatua tutkitaan moneen kertaan prosessin eri vaiheissa kahdessa Young Livingin omassa huipputason laboratoriossa ja tämän jälkeen vielä ulkopuolisessa laboratoriossa, joita on tällähetkellä yli kymmenen. Young Livingin Utahin päämajan laboratoriossa on 100 tutkijaa töissä.

Joskus jotain voi mennä pieleen istutuksessa, sadonkorjuussa, tislauksessa... silloin kyseinen öljyerä ei tule myyntiin, koska ei ylety Young Livingin laatustandardeihin, näimpä Young Livingin öljyt ovat saaneet yliopistotutkimuksissa loistavat tulokset ja siksi voimme sanoa, että käytössämme on parhaat terapeuttisen tason eteeriset öljyt.

Voimme olla myös ylpeitä siitä, että Young Living ottaa aina kaikessa toiminnassaan huomioon kestävän kehityksen periaatteet, koska heille on tärkeää huolehtia myös maapallomme tulevaisuudesta.

Young Livingin eteeristen öljyjen valikoimiin kuuluu yksittäiset eteeriset öljyt, eteeristen öljyjen sekoitukset, sekä sisäisesti käytettävät ravintolisäöljyt!

Muiden tuotteiden valikoimiin kuuluvat luonnonmukaiset kodin pesuaineet, hygieniatuotteet, vauvojen hoitotuotteet, meikit, ravintolisät jne.
Kaikki Young Livingin tuotteet perustuvat eteerisiin öljyihin!

Eteerisillä öljyillä ei paranneta sairauksia, mutta niillä voi tukea hyvää ja normaalia terveyttä kuten immuunipuolustusta, ruoansulatusta, hengitysteitä, ihoa, lihaksia, hermostoa, aivojen hyvinvointia, mielen hyvinvointia jne.

Young Livingin tuotevalikoima kattaa melkeimpä kaikki tuotteet mitä päivittäisessä elämässä tarvitsemme ja samalla kun pidämme parempaa huolta itsestämme ja perheestämme tuemme myös luontomme hyvinvointia!