Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YOUNG LIVINGIN ETEERISET ÖLJYT

"Kun kädessäsi on pullo tehokasta eteeristä öljyämme,
ulottuvillasi on koko luonnon puhdas olemus."
-Young Living

YOUNG LIVINGILLÄ ON SIEMENESTÄ SINETTIIN SERTIFIGAATTI

Siemenestä sinettiin on uniikki lupaus, jota ei ole kellään toisella eteeristen öljyjen valmistajalla, se tarkoittaa sitä, että kaikki Young Livingin tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka tismalleen oikein, täysin ilman haitallisia kemikaaleja ja että tuotteiden laatu on aina paras mahdollinen!

KASVIT KASVAVAT OMILLA FARMEILLA

Young Livingin kaikki öljyt tuotetaan kasveista, jotka kasvavat Young Livingin omistamilla maatiloilla, (jonne kuka tahansa voi mennä käymään!) kumppanuusmaatiloilla ja Seed to Seal -sopimusta noudattavilla toimittajilla.
Maatiloja on ympäri maailman, Suomessakin on kuminan sopimusviljely maatila.

MAAPERÄ, SIEMENET JA KASVIT

Kaikki alkaa maaperästä, jonka täytyy olla puhdas ja terve.

Young Living käyttää vain terveitä kasvin alkuperäisiä siemeniä.

Kasvit kasvavat vain juuri sille kasville sopivissa ja luontaisissa olosuhteissa.

Kasvien tuholaistorjunta ym. tapahtuu täysin luonnollisin keinoin.

TISLAAMINEN

Young Living omistaa tislaamot joissa YL:n eteeriset öljyt valmistetaan.

Eteeriset öljyt eristetään kasvien varresta, lehdistä, kukista, juurista, hedelmistä, kuoresta, pihkasta, neulasista, tai koko kasvista höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla.

Kasvit tislataan oikeassa lämpötilassa ja sopivan hitaasti, jolloin kaikki kasvin tärkeät molekyylit siirtyvät kokonaisina eteeriseksi öljyksi, näin ikäänkuin kasvin koko viisaus siirtyy öljypulloon. <3

TARKAT LABORATORIO TUTKIMUKSET

Jokaisen tuote-erän laatu tutkitaan moneen kertaan tuotanto prosessin eri vaiheissa ensin kahdessa Young Livingin omassa huipputason laboratoriossa ja tämän jälkeen vielä ulkopuolisessa laboratoriossa, joita on tällähetkellä yli kymmenen.

Young Livingin Utahin päämajan laboratoriossa on 100 tutkijaa töissä.

JOS TUOTE-ERÄN LAATU EI TÄYTÄ KAIKKIA KRITEEREITÄ

Joskus jotain voi mennä pieleen istutuksessa, sadonkorjuussa tai tislauksessa... silloin kyseinen öljyerä ei tule myyntiin, koska se ei ylety Young Livingin laatustandardeihin.

Toisinaan esimerkiksi satokausi voi olla huono ja jonkin kasvin olosuhteet eivät ole niin hyvät, että kasvista saisi tehtyä sellaista eteeristä öljyä että parhaan mahdollisen eteerisen öljyn kriteerit täyttyisi, tällöin koko eteerisen öljyn saanti loppuu, välillä pitkäksikkin aikaa

Young Livingin öljyt ovat saaneet yliopistotutkimuksissa loistavat tulokset ja siksi voimme sanoa, että käytössämme on parhaat mahdolliset terapeuttisen tason eteeriset öljyt.

KESTÄVÄ KEHITYS

Voimme olla myös ylpeitä siitä, että Young Living ottaa aina kaikessa toiminnassaan huomioon kestävän kehityksen periaatteet, koska heille on tärkeää huolehtia myös maapallomme tulevaisuudesta.
Voimme olla niin ylpeitä tästä kaikesta, Young Livingin laatu saa alkunsa maatilalla, se todistetaan aina laboratorioissa ja saamme tilata kotiimme vain parhaita mahdollisia tuotteita.

.

HALUATKO LIITTYÄ YOUNG LIVING JÄSENEKSI?

Jäsenenä saat tilattua YL tuotteet -24% edullisemmin.