Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mitä eteeriset öljyt ovat ja
Young Living laatu

"Kun kädessäsi on pullo tehokasta eteeristä öljyämme, ulottuvillasi on koko luonnon puhdas olemus."
-Young Living

Young Living eteeriset öljyt ovat 100% aromaattisia ja vahvoja kasviuutetiivisteitä, jotka on eristetty höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla kasveista, puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne uutetaan.

Young Livingin kaikki öljyt tislataan kasveista, jotka kasvavat Young Livingin omistamilla maatiloilla, (jonne kuka tahansa voi mennä käymään!) kumppanuusmaatiloilla ja Seed to Seal -sertifioiduilta toimittajilla.. Maatiloja on ympäri maailman, myöskin Suomessa on Caraway, eli kuminan sopimusviljely maatila.

Young Living ei koskaan tingi laadusta, vaan simenestä sinettiin prosessin myötä taataan, että tuotteiden laatu on paras mahdollinen.

Laatu saa alkunsa maatilalla ja todistetaan laboratorioissa.

Young Living istuttaa vain terveitä siemeniä puhtaaksi tutkittuun maaperään. Öljyt tislataan omissa tislaamoissa, tuotteen laatua tutkitaan moneen kertaan prosessin eri vaiheissa kahdessa Young Livingin omassa huipputason laboratoriossa ja tämän jälkeen vielä ulkopuolisessa laboratoriossa, joita on tällähetkellä yli kymmenen.

Joskus jotain voi mennä pieleen istutuksessa, sadonkorjuussa, tislauksessa... silloin kyseinen öljyerä ei tule myyntiin, koska ei ylety Young Livingin laatustandardeihin, näimpä Young Livingin öljyt ovat saaneet yliopistotutkimuksissa loistavat tulokset ja siksi voimme sanoa, että käytössämme on parhaat terapeuttisen tason eteeriset öljyt.

Voimme olla myös ylpeitä siitä, että Young Living ottaa aina kaikessa toiminnassaan huomioon kestävän kehityksen periaatteet, koska heille on tärkeää huolehtia myös maapallomme tulevaisuudesta.

Young Livingin eteeristen öljyjen valikoimiin kuuluu yksittäiset eteeriset öljyt, eteeristen öljyjen sekoitukset, sekä sisäisesti käytettävät ravintolisäöljyt!

Kaikki Young Livingin tuotteet perustuvat eteerisiin öljyihin!

Seed to seal kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan mitä siemenestä sinettiin kokonaisuudessaan tarkoittaa.