Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Raindrop - hoito

RAINDROP -HOITOJA TEKEVÄT:


Riikkamari Alahaavisto
Huittinen 050 324 5732, riikkamari@gmail.com

Piia Arola-Liski
Halsua (Hyvinkään ja Tammelan seutu) 0405447565, arolaliski@gmail.com

Tarja Holappa
Kiiminki 0400-673672, tarja.holappa@pp.inet.fi

Maija Leppälä
Urjala 0400 211994, maija@hoitolavoihyvin.fi

Elina Pakanen
Ii 040-7059179, elinapaka@netti.fi


TERVETULOA RAINDROP -HOITOON!


Hieronnan kesto n. 60min.

Raindrop -hoidossa kehosi saa n.80 tippaa erittäin tehokkaita eteerisiä öljyjä. Hoidossa käytetään sekä selkään että jalkoihin erilaisia lempeitä sively- ja hoitotekniikoita, joten hoito on rentouttava ja rauhoittava.

Kaikki eteeriset öljyt toimivat solutasolla asti puhdistaen soluja ja ohjelmoiden niitä uudestaan. Sen takia hoidon vaikutukset ovat kokonaisvaltaiset.

Tässä muutama esimerkki hoidon mahdollisista vaikutuksista kehoon ja mieleen:

- Tasapainottaa ja tasoittaa kehon energiakanavia. Korjaa selkärangan virheasentoja hellävaraisesti sekä lisää selkärangan liikkuvuutta ja parantaa ryhtiä. Vähentää stressiä ja ahdistusta.

- Vähentää tulehdusta elimistössä

- Helpottaa lihasjännitystä rentouttaen lihaksia ja mieltä

- Lievittää kipuja

- Vahvistaa puolustusjärjestelmää

- Parantaa verenkiertoa ja immuunijärjestelmän toimintaa

- Parantaa henkistä hyvinvointia ja vapauttaa tunnelukkoja

TIETOA AROMATERAPEUTTISESTA HIERONNASTA.

Ihmisen hoitaminen, virkistäminen ja rauhoittaminen eteerisillä öljyillä on muinainen taito. Varhaisissa kulttuureissa, etenkin Egyptissä ja Kreikassa, hyväntuoksuisten öljyjen hengittämisen ja niiden käyttämisen hieronnassa, kylpyvedessä ja parfyymina ajateltiin edistävän päivittäisen elämän rasituksista toipumista sekä kohentavan hengen ja ruumiin terveyttä.

Eteeristen öljyjen antibakteeriset ja muut hoitavat ominaisuudet on todennettu kokein. Aromaterapian on todettu virkistävän mieltä ja tunteita, tasapainottavan mielialaa, edistävän tyyneyttä ja sopusointua, lievittävän stressiä ja parantavan muistia. Tiede on myös vahvistanut sen, että kaikilla eteerisillä öljyillä voi olla monia erilaisia hoitavia ominaisuuksia.

Tässä lempeässä, kokonaisvaltaisessa menetelmässä yhdistyvät kosketuksen ja eteeristen öljyjen hoitavat ominaisuudet. Aromaterapeuttinen hieronta helpottaa niin kehon kuin mielenkin vaivoja ja lisää yleistä hyvinvointia.