Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tule sinäkin jäseneksi Young Livingille :)

Kirjaudu kauttamme Young Livingin jäseneksi, samalla tulet osaksi Öljymme-tiimiämme ja opit käyttämään eteerisiä öljyjä monipuolisesti ja turvallisesti.

MITÄ JÄSENYYS TARKOITTAA?

Jäsenyys on maksuton, ei ole tilauspakkoa tai velvollisuutta.

Jäsenenä tilaat tuotteet -24% edullisemmin.


Jäsenenä voit tilata kertaostoksia, silloin tällöin, kun hemmottelet itseäsi..

Tai halutessasi voit keskittää ostoksesi Young Livingille. Voit liittyä ER-kuukausitilausohjelmaan ja lisäksi saat ihan huippuja etuja.

Lue lisää tilaustapojen erosta...

Kun kirjaudut Young Livingille jäseneksi, saat oman sponsorin, eli Young Livingin edustajan, joka neuvoo tilaamiseen ja tuotteisiin liittyvissä asioissa.
Jos kirjaudut jäseneksi täältä meidän kauttamme, me neuvomme sinua.

Halutessasi voit tulla mukaan meidän whatsapp ja/tai facebook ryhmiin. Ryhmissä saat tietoa, kokemuksia ja vinkkejä. Meillä on öljyileviä vauvoja, pieniä ja isoja lapsia, karvakamuja (koiria, kissoja ja hevosia). Opit hyödyntämään eteerisiä öljyjä turvallisesti arjessasi koko perheesi käyttöön, näin voit osaltasi välttyä liiallisilta kemikaaleilta ja säästät samalla luontoa!

Eteeriset öljyt on luokiteltu Suomen laissa kosmetiikaksi, mutta ne ovat paljon enemmän. Jäsenenä saat tietoa öljyistä, niiden kemiasta ja siitä miten ne toimivat. Young Livingin öljyjä ei myydä kaupoissa, omalta edustajalta ja koko ryhmältä saatu tieto on välttämätöntä monipuolisen ja turvallisen eteeristen öljyjen käytön kannalta.

Jäsenenä opit eteerisistä öljyistä ja niiden käyttämisestä niin paljon kuin haluat.

Saat tietoa koulutuksista, eteerisistä öljyistä ravintolisiin.

Young Livingin jäsenenä ja etenkin ER-kuukausitilaajaksi liittyneenä voit vaihtaa kodistasi kaikki haitalliset kemikaalit luonnonmukaisiin tuotteisiin laadusta tinkimättä!

Oletko kyllästynyt mainoksiin, roskapostiin ja pakkomyyntiin? Niin mekin.
Lupauksemme on, että ainakaan meidän porukassa et joudu koskaan kohtaamaan
mitään näistä, vaan saat meiltä ainutlaatuista ja oikeaa tietoa tuotteista.


Kun tulet meidän kauttamme jäseneksi saat käyttöösi salasanan, jolla pääset tämän sivuston jäsenten omille sivuille, sieltä löydät tarvittavat tiedot ja reseptit helposti.


-Anni, Anna ja Päivi

Tervetuloa mukaan! :)