Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Haluaisitko sinäkin Young Livingiä elämääsi? :)

Young Living

Young Living on maailman johtava eteerisiä öljyjä valmistava firma, sen ainutlaatuinen Seed to seel sertifigaatti takaa laadukkaimmat ja puhtaimmat eteeriset öljyt.

Young Livingin kattavasta tuotevalikoimasta löydät eteeristen öljyjen lisäksi kaikki kodin puhdistukseen, henkilökohtaiseen hygieniaan, vauvojen hoitoon, meikkaamiseen jne. tarvittavat tuotteet, kaikki ilman haitallisia kemikaaleja.

Young Living tuotteita voi hankkia kahdella eri tavalla

Voit tilata tuotteita itsenäisen jälleenmyyjän (esim. verkkokauppamme) kautta asiakashinnoilla.

Tai voit liittyä Young Livingin edustajan kautta Young Livingille jäseneksi, jäsenille tuotteiden hinnat ovat -24% edullisempia kuin asiakashinnat. (Tätä vaihtoehtoa suosittelemme!)

Jäsenyys ja tilaaminen

Jäseneksi kirjautuminen on maksutonta ja jäsenyys on maksuton, ei ole tilauspakkoa tai velvollisuutta.

Jäsenenä tilaat aina kaikki tuotteet -24% edullisemmin.

jäsenillä on 2 erilaista tilaustapaa

Voit valita itse haluatko tilata kertaostoksia silloin tällöin.

Tai voit liittyä ER-kuukausitilausohjelmaan ja saat tilauksesi edullisemmilla postikuluilla ja lisäksi saat ihan huippuja etuja.

Lue lisää tilaustapojen erosta...>>

Jos haluaisit lopettaa tilaamisen se onnistuisi todella helposti!
Jos olisit tehnyt kertatilauksia etkä olisi tilannut mitään vuoteen, niin jäsenyytesi poistuisi automaattisesti.
Jos haluaisit lopettaa kuukausitilaamisen, sen voisi tehdä milloin vain soittamalla maksuttomaan, suomenkieliseen asiakaspalveluun ja kuukausitilausohjelma katkeaisi heti siihen hetkeen.

Saat tukea, apua ja neuvoa ja koulutuksia

Kaikki jotka kirjautuvat Young Livingille jäseneksi, saavat oman sponsorin, eli Young Livingin edustajan, hän neuvoo sinua tilaamiseen ja tuotteisiin liittyvissä asioissa.
Jos kirjaudut jäseneksi täältä meidän kauttamme, me liitämme sinut jäseneksi, neuvomme sinua tilaamisessa ja opit käyttämään eteerisiä öljyjä monipuolisesti ja turvallisesti.

Halutessasi voit tulla mukaan meidän whatsapp ja/tai facebook ryhmiin. Ryhmissä saat tietoa, kokemuksia ja vinkkejä. Meillä on öljyileviä vauvoja, pieniä ja isoja lapsia, karvakamuja (koiria, kissoja ja hevosia). Opit hyödyntämään eteerisiä öljyjä turvallisesti arjessasi koko perheesi käyttöön.

Omalta edustajalta ja koko ryhmältä saatu tieto on välttämätöntä monipuolisen ja turvallisen eteeristen öljyjen käytön kannalta.

Jäsenenä saat tietoa öljyistä, niiden kemiasta ja siitä miten ne toimivat.

Meillä on ilmaisia koulutuksia ravintolisistä, öljyistä, tunteista jne (myös tallennettuina, jotka saat itsellesi).

Kun liityt meidän kauttamme jäseneksi saat käyttöösi salasanan, jolla pääset tämän sivuston jäsenten omille sivuille, sieltä löydät turvallisuusohjeet, tarvittavat tiedot ja reseptit helposti.

Vähennä haitallisia kemikaaleja ympäristöstäsi

Young Livingin jäsenenä ja etenkin ER-kuukausitilaajaksi liittyneenä voit vaihtaa kodistasi kaikki haitalliset kemikaalit luonnonmukaisiin tuotteisiin laadusta yhtään tinkimättä!

Oletko kyllästynyt mainoksiin, roskapostiin ja pakkomyyntiin? Niin mekin.

Lupauksemme on, että meidän porukassa et joudu koskaan kohtaamaan mitään näistä, vaan saat meiltä ainutlaatuista ja oikeaa tietoa tuotteista.

Kun tulet jäseneksi kauttamme, saat meiltä aloitusoppaan ja liittymislahjan ja jatkossa neuvomme sinua kaikessa missä neuvoa kaipaat.


-Anni, Anna, Terhi ja Päivi

Tervetuloa mukaan! :)