Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Haluaisitko sinäkin Young Livingiä elämääsi?

Young Living

Young Living on perheyritys joka on maailman johtava eteerisiä öljyjä valmistava firma, Young Livingillä on ainutlaatuinen Seed to seel sertifigaatti, jota ei ole kellän muulla firmalla, se takaa laadukkaimmat ja puhtaimmat terapeuttisen tason eteeriset öljyt. Jos haluat todellista laatua ja puhtautta, valitse Young Living.

Young Livingin kattavasta tuotevalikoimasta löydät eteeristen öljyjen lisäksi kaikki kodin puhdistukseen, henkilökohtaiseen hygieniaan, vauvojen hoitoon, meikkaamiseen jne. tarvittavat tuotteet, kaikki ilman haitallisia kemikaaleja.

Young Living tuotteita voi hankkia kahdella eri tavalla

Voit tilata tuotteita itsenäisen jälleenmyyjän (esim. verkkokauppamme) kautta asiakashinnoilla.

Tai luo oma tili Young Livingin edustajan kautta, oman tilin kautta tilattuna tuotteiden hinnat ovat -24% edullisempia kuin asiakashinnat. (Tätä vaihtoehtoa suosittelemme!)

Oma tili ja tilaaminen

Jäsentili on tarkoitettu kaikille!

Oman tilisi kautta tilaat aina kaikki tuotteet -24% edullisemmilla hinnoilla.

Oman tilin luominen on maksutonta, sinulla ei ole tilauspakkoa tai velvollisuutta.

Jos et ole tilannut mitään vuoteen, tilisi poistuu automaattisesti.

Oman tilin kautta tilatessa valitset 2 erilaisen tilaustavan välillä

Voit valita itse haluatko tilata kertaostoksia silloin tällöin.

Tai voit liittyä ER-kuukausitilausohjelmaan, Young Living hemmottelee kuukausitilaajia arvokkailla lahjoilla, edullisemmilla postikuluilla ja saat tilauksistasi pisteitä joilla saat tilattua ilmaiseksi tuotteita. Ostosten keskittäminen Young Livingille todellakin kannattaa.

Lue lisää tilaustapojen erosta...>>

Kuukausitilaamisen voi aloittaa, lopettaa tai keskeyttää milloin vain.

Saat tukea, apua ja neuvoa ja koulutuksia

Oma sponsori neuvoo

Kaikki jotka kirjautuvat Young Livingille jäseneksi, saavat oman sponsorin, eli Young Livingin edustajan, hän neuvoo sinua tilaamiseen ja tuotteisiin liittyvissä asioissa.
Jos kirjaudut jäseneksi täältä meidän kauttamme, me kirjaamme sinut jäseneksi, neuvomme sinua tilaamisessa ja opit käyttämään eteerisiä öljyjä monipuolisesti ja turvallisesti.

Saat tietoa koko yhteisöltä

Halutessasi voit tulla mukaan meidän whatsapp ja/tai facebook ryhmiin. Ryhmissä saat tietoa, kokemuksia ja vinkkejä. Meillä on öljyileviä vauvoja, pieniä ja isoja lapsia, karvakamuja (koiria, kissoja ja hevosia). Opit hyödyntämään eteerisiä öljyjä turvallisesti arjessasi koko perheesi käyttöön.

Omalta edustajalta ja koko ryhmältä saatu tieto on välttämätöntä monipuolisen ja turvallisen eteeristen öljyjen käytön kannalta.

Meillä on ilmaisia koulutuksia ravintolisistä, öljyistä, tunteista jne. (myös tallennettuina, jotka saat itsellesi).

Kun liityt meidän kauttamme jäseneksi saat käyttöösi salasanan, jolla pääset tämän sivuston jäsenten omille sivuille, sieltä löydät turvallisuusohjeet, tarvittavat tiedot ja reseptit helposti.

Oletko kyllästynyt mainoksiin, roskapostiin ja pakkomyyntiin? Niin mekin.

Lupauksemme on, että meidän porukassa et joudu koskaan kohtaamaan mitään näistä, vaan saat meiltä ainutlaatuista ja oikeaa tietoa tuotteista.

Kun tulet jäseneksi kauttamme, saat meiltä aloitusoppaan ja liittymislahjan ja jatkossa neuvomme sinua tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.


Jos haluat jäseneksi jätä yhteystietosi allaolevaan "Luo jäsentili tästä" lomakkeeseen.

-Anni, Anna, Terhi, Marjatta ja Päivi

Tervetuloa mukaan! :)