Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Liity jäseneksi - hyödyt enemmän!

Haluatko sinäkin vähentää kemikaalikuormaa elämässäsi?

Liity sinäkin jäseneksi ja pian huomaat, että sinullakin on eteerisiä öljyjä aina mukana, niitä on laukuissa, taskuissa, keittiössä, kylppärissä, makkarissa ja vähän joka paikassa. <3
Lähde mukaan ja ota selvää miksi. ;)

JÄSENYYDEN TÄRKEIMMÄT HYÖDYT

  • Maksuton jäsenyys, ei tilauspakkoa tai velvollisuutta.
  • Jäsenenä saat tilattua tuotteet -24% edullisemmin, kuin jälleenmyyjän tai esim. verkkokauppamme kautta tilattuna!
  • Young Livingille liitytään jäseneksi aina toisen jäsenen kautta joka on alkanut edustajaksi, koska eteeriset öljyt ja niiden monipuoliset käyttötavat ovat aivan ihmeellisiä ja näin saat edustajasta, jonka kautta liityt jäseneksi itsellesi ihmisen, jolta voit aina kysyä neuvoa öljyjen käytöstä ja muista Young Livingiin liittyvistä asioista.
  • Voit aina kysyä neuvoa ja saat tietää muiden kokemuksia. Oman edustajan tuen lisäksi meitä on olemassa todella iso tiimi, eli neuvojia riittää, kysellään toinen toisiltamme kokemuksia ja vinkkejä, sekä kerrotaan omiamme, vaikkei kukaan edes kysy. :) Sillä asutko kauempana vai lähellä ei ole väliä, pidämme yhteyttä Facebook sekä whatsapp ryhmissä.
  • Jäsenenä sinulla on mahdollisuus opetella eteerisistä öljyistä ja niiden käyttämisestä niin paljon kuin haluat. Meillä on virtuaalisia koulutuksia tallennettuna eteerisistä öljyistä ravintolisiin. Voit katsoa niitä omaan tahtiisi milloin ehdit.
  • Kun liityt meidän kauttamme jäseneksi saat samalla salasanan, jolla pääset tämän oljymme sivuston jäsenten omille sivuille, johon on koottuna tärkeimmät ohjeet, reseptit yms, joten ne sitten löytyvät aina samasta paikasta.
  • Saat meiltä myös aloitusoppaan ja liittymislahjan.

Jäsenyys ei maksa mitään, maksat vain ostoksesi ja postikulut.

Ei ole tilauspakkoa!


Et sitoudu mihinkään!

Jos haluat liittyä jäseneksi, aloita klikkaamalla alla olevaa Jatka painiketta ja valitse itsellesi edustaja, jonka kautta haluat liittyä jäseneksi, seuraavaksi täytä valitsemasi edustajan "liity jäseneksi" lomake. Liitämme sinut jäseneksi ja lähetämme ohjeet tilauksen tekoon ym.

Tervetuloa mukaan! :)