Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Jäseneksi liittyminen kannattaa kaikin puolin :)

JÄSENYYDEN TÄRKEIMMÄT HYÖDYT

  • Maksuton jäsenyys, ei tilauspakkoa tai velvollisuutta.
  • Jäsenillä on aina -24% edullisempi hinta kaikista tuotteista, kuin jälleenmyyjän tai esim. verkkokauppamme kautta tilattuna!
  • Young Livingille liitytään jäseneksi aina jonkun toisen jäsenen kautta, koska eteeriset öljyt ja niiden monipuoliset käyttötavat ovat aivan ihmeellisiä ja siksi on hyvä, että jokaisella uudella jäsenellä on olemassa ihminen, eli oma sponsori, jolta voi kysyä neuvoja öljyjen käytöstä ja muista Young Livingiin liittyvistä asioista.
  • Oman sponsorin tuen lisäksi meitä on olemassa todella iso tiimi, eli neuvojia riittää, kysellään toinen toisiltamme kokemuksia ja vinkkejä, sekä kerrotaan omiamme, vaikkei kukaan edes kysy. :) Sillä asutko kauempana vai lähellä ei ole väliä, pidämme yhteyttä Facebook sekä whatsapp ryhmissä.
  • Mahdollisuus opetella eteerisistä öljyistä ja niiden käyttämisestä niin paljon enemmän. Facessa on virtuaalisia koulutuksia tallennettuna, joten voit katsoa niitä omaan tahtiisi milloin ehdit.

  • Kun liityt meidän kauttamme jäseneksi saat samalla salasanan, jolla pääset tämän oljymme sivuston jäsenten omille sivuille, johon on koottuna tärkeimmät ohjeet, reseptit yms, joten ne sitten löytyvät aina samasta paikasta.

Jäsenyys ei maksa mitään, maksat vain ostoksesi ja postikulut.

Ei ole tilauspakkoa!


Et sitoudu mihinkään!

Jos haluat liittyä jäseneksi, valitse itsellesi edustaja, jonka kautta haluat liittyä jäseneksi
ja täytä "liity jäseneksi" lomake. Edustajat löydät ylävalikon linkistä "Edustajat" tai klikkaamalla alla olevaa Liity jäseneksi tästä painiketta.

Tervetuloa mukaan! :)