Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YOUNG LIVING ON VUONNA 1994 PERUSTETTU PERHEYRITYS

Young Living on perustettu vuonna 1994, kun Yhdysvalloista, Idahosta Kanadaan muuttanut karjatilallinen Gary Young teki unelmistaan ammatin yhdessä vaimonsa Mary Youngin kanssa.

Kaikki alkoi siitä, kun Gary Young joutui 24 vuotiaana vakavaan onnettomuuteen metsänhakkutöissä ja loukkaantui pahoin, hän makasi kolme viikkoa koomassa, halvaantui ja joutui pyörätuoliin, eikä hänen uskottu enää koskaan kävelevän.

Karjapaimenen sisukkuudella luontoa rakastava Gary Young alkoi tutkia erilaisia keinoja parantaa omaa terveyttään ja hyvinvointiaan terveellisen ravinnon ja ravintolisien tuomilla eduilla, silloin hän tutustui myös eteerisiin öljyihin.
Hiljalleen hän toipui ja tiedonhalu kasvoi.

Gary matkusteli ympäri maapalloa ja opiskeli lisää terveellisestä ravinnosta, ravintolisistä, biokemiasta ja eteerisistä öljyistä kaiken opittavissa olevan, niiden terveysvaikutuksista niiden tuottamiseen ja tislaamiseen. Hän innostui asiasta niin, että osti ensimmäisen maatilatilkkunsa Maries -vuoristosta Idahosta ja alkoi toteuttaa oppimistaan ja viljellä laventelia, myskisalviaa, timjamia ja piparminttua, sinne hän rakensi myös ensimmäisen tislaamonsa.

Hän löysi vaimonsa Maryn ja yhdessä he perustivat Young Living Essential Oils yrityksen, he saivat kaksi poikaa, Jacobin ja Josefin.

Matkoillaan Gary oppi, että paras eteerinen öljy vaatii puhtaan maaperän ja siemenet, sen että kasvit kasvavat niille ihanteellisissa olosuhteissa, myös se että ne tislataan tarpeeksi hitaasti ja oikeassa lämpötilassa on öljyjen tehokkuuden kannalta välttämätöntä.
Koska markkinoilla on paljon huonolaatuisia eteerisiä öljyjä, eikä luomusertifigaattikaan takaa eteerisen öljyn puhtautta päätyi Gary Seed to Seal® eli siemenestä sinettiin -periaatteen luomiseen joka takaa täydellisen oikeanlaisen valmistusprosessin.

Seed to seal periaate takaa, että Young Living myy vain 100-prosenttisen luonnollisia, puhtaasti tuotettuja eteerisiä öljyjä! Young Livingin yksittäisöljyissä on vain sitä kasvia mitä pullossa sanotaan olevan, mutta osa sekoitusöljyistä tarvitsee sekoittumisen vuoksi sekaan kasviöljyä, (esim manteli, auringonkukansiemenöljy) ja sekin on puhdasta, parhaimmalla mahdollisella tavalla tuotettua öljyä.

Garyn laajan kasvituntemuksen ansiosta Young Livingin eteeristen öljyjen ja öljysekoituksien kokoelmasta tuli maailman suurin sekä Young Livingin tuotevalikoimasta kasvoi markkinoiden laajin. Saamme Seed to seal sertifigaatin periaatteen mukaisesti valmistetut ravintolisät, pesuaineet, kodin puhdistustuotteet jne. tilattua kaikki kätevästi samasta firmasta.

Garyn visiona oli saada eteeriset öljyt ja luonnonmukaiset, puhtaat tuotteet käyttöön jokaiseen kotiin ja nykyään Young Living onkin maailman johtavin eteerisiä öljyjä valmistava firma.

HALUATKO LIITTYÄ LIVING JÄSENEKSI?

Tilaa tuotteita -24% edullisemmin joko kertatilaajana tai kuukausitilaajana