Miten eteerisiä öljyjä käytetään?

Young Livingin eteeristen öljyjen valikoimassa on satoja tuotteita; yksittäisiä öljyjä, öljysekoituksia ja sisäisesti käytettäviä plussa öljyjä. Voit käyttää kolmella tavalla: aromaattisesti, paikallisesti suoraan iholle tai sisäisesti nautittuna.

AROMAATTISESTI:

Diffuuserissa:

Laita muutama tippa piparminttua tai eucalyptusta diffuuseriin ja saat hetkessä ihanan, raikkaan kylpylätunnelman kotiisi. Vai tykkäätkö mäntymetsän tuoksusta? Laita Pine (mänty) öljyä diffuuseriin ja ylläty miten aidolle männylle kotisi kohta tuoksuu. Lasten nukkumaan menon aikaan voit laittaa makuuhuoneen diffuuseriin muutaman tipan rauhoittavaa laventelia, Stress Awayta tai Peace&Calming öljyä.


Laita saunakiuluun muutama tippa piparminttu, eucalyptus tai mänty öljyä ja nauti ihanan tuoksuisista löylyistä.

Diffuusereita

PAIKALLISESTI:

Laimenna öljy (pullon laimennusohjeen mukaisesti) Young Livingin V-6™Vegetable Oil Complex laimennusöljyyn ja levitä tarvittavaan kohteeseen, Voit esimerkiksi lievittää lihasjumeja levittämällä pari tippaa eteeristä öljyä sekoitettuna yhteen pumpun painallukseen v-6 laimennusöljyä jumissa olevan lihaksen päälle, Aromasiez ja Panaway esimerkiksi ovat tähän loistavia öljyjä. Tai sekoita tippa lempituoksuasi pieneen määrään V-6 laimennusöljyä ja levitä kaulalle ja ranteisiin tuoksuksi. Öljyjä käyttämällä oppii nopeasti mitä öljyä mihinkin tilanteeseen kannattaa käyttää!

V-6 Enhanced Vegetable Massage oil kätevässä pumppupullossa.

SISÄISESTI:

Osaa Young Livingin öljyistä voidaan käyttää myös sisäisesti!
Sisäisesti käytettävät Plus-öljyt myydään valkoisella etiketillä olevassa pullossa. Anna Young Livingin Plus-öljyillä lisää makua ruokiisi ja juomiisi!
Laita aamulla vesilasiisi tippa sitruuna, appelsiini tai mandariiniöljyä ja
nauti ihanan raikkaasta vedestä. (sitruunaöljy on tutkittu, ettei sen juominen vaikuta heikentävästi hammaskiilteeseen, kuten puristetun sitruunamehun juominen vaikuttaa) Tai laita juomapulloosi tippa piparminttua salille lähtiessäsi ja saat aivan uudenlaista buustia treeneihisi.

Hemmottele lapsiasi ja vaikka itseäsikin ja laita pienen pieni määrä piparminttuöljyä kaakaon sekaan, oi että on hyvää! Ja jos lisäät kinkkupiirakan, pizzan tai pastakastikkeen sekaan pari tippaa oregano+ öljyä saat täydellisesti ja helposti oreganon maun ilman kuivattua tai tuoretta oreganoa. Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen eteerisiä öljyjä voi käyttää!

PLUS öljyjä