Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YOUNG LIVINGIN ÖLJYJÄ VOIDAAN KÄYTTÄÄ KOLMELLA ERI TAVALLA; AROMAATTISESTI HENGITETTYNÄ, PAIKALLISESTI IHOLLE JA SISÄISESTI.

AROMAATTINEN KÄYTTÖ

Laita diffuuseriin vettä ja muutama tippa eteeristä öljyä, jolloin öljy höyrystyy huoneilmaan, tipauta tippa kämmenelle ja tuoksuttele tai tuoksuttele suoraan pullosta.

Tieteellisissä tutkimuksissa on havaittu että hengitettäessä öljymolekyylejä ne päätyvät elimistöön jopa kolmessa sekunnissa! Eteeristen öljyjen onkin tutkittu tehokkaasti voivan vaikuttaa mielialaan, koska ihmisen hajuaisti vaikuttaa suoraan aivojen limbiseen järjestelmään, joka hallinnoi sekä muistoja että tunteita.

Esim: Laita diffuuseriin Pine, eli mänty öljyä ja saat hetkessä mäntymetsän tuoksun kotiisi.
Lasten nukkumaanmenon aikaan voit laittaa diffuuseriin rauhoittavaa laventeliöljyä tai stressaway öljyä parempia yöunia tuomaan.
Jos kärsit nenän tukkoisuudesta, kannattaa diffuun laittaa esim. avaavaa ja raikasta R.C öljyä.

PAIKALLINEN KÄYTTÖ

Eteeriset öljyt imeytyvät ihon läpi verenkiertoon, tutkimuksissa on todettu että kun eteeristä öljyä on levitetty iholle, se voidaan havaita verenkierrossa jo 26 sekunnissa! Joidenkin öljyjen molekyylit ovat niin pieniä, että ne läpäisevät myös aivoverinesteen (on todella tärkeää, että eteerinen öljy on varmasti puhdasta ja valmistettu oikein!).

Jos kehosi toimii normaalisti, niin öljyt poistuvat kehosta 3-6 tunnissa.

Ota vajaa pumpun painallus V-6 pohjaöljyä kämmenellesi ja lisää siihen tippa-pari eteeristä öljyä ja levitä iholle.

Voit mm. helposti lievittää lihasjumeja levittämällä öljyä jumissa olevan lihaksen päälle, Aromasiez ja Panaway ovat tähän loistavia öljyjä.

Tukkoista oloa helpottamaan laita R.C öljyä rintakehälle ja poskionteloiden päälle.

Tai levitä lempiöljyäsi kaulalle ja ranteisiin hajuveden sijaan tuoksuksi.

SISÄINEN KÄYTTÖ

Young Livingin Plus-öljyt tunnistat valkoisesta etiketistä ja plus- merkistä.

Plus- öljyjä voi käyttää sisäisesti lisäämällä niitä tuomaan makua veteen, ruokaan, juomaan, jugurttiin, rahkaan, leivonnaisiin jne. Eteeriset öljyt eivät sisällä vitamiineja, mutta esimerkiksi antioksidantteja sisältää.

Muutama esimerkki:
Laita vesilasiisi tippa Sitruuna, Appelsiini tai Mandariiniöljyä ja nauti ihanan raikkaasta vedestä. (sitruunaöljy on tutkittu, ettei sen juominen vaikuta heikentävästi hammaskiilteeseen, kuten puristetun sitruunamehun juominen vaikuttaa)

Tai laita (lasiseen) juomapulloosi tippa piparminttua salille lähtiessäsi ja saat aivan uudenlaista buustia treeneihisi, helteellä piparminttu viilentää sisäisestikkin nautittuna.

Hemmottele lapsiasi ja vaikka itseäsikin laittamalla pienen pieni määrä piparminttuöljyä kaakaon sekaan, on hyvää! Ja jos lisäät kinkkupiirakan, pizzan tai pastakastikkeen sekaan pari tippaa oregano+ öljyä saat täydellisesti ja helposti oreganon maun ilman kuivattua tai tuoretta oreganoa.

Maustamattoman jogurtin tai rahkan voit maustaa esim. Appelsiini, mandariini tai sitruunaöljyllä! :)

Voit ottaa plusöljyä myös kapselissa.

Sisäisesti käytettäviä PLUS öljyjä