Miten eteerisiä öljyjä käytetään?

Puhtaat, aidot eteeriset öljyt ovat Young Livingin toiminnan perusta. Valikoimassa on satoja tuotteita; yksittäisiä öljyjä, öljysekoituksia ja muita öljytuotteita. Voit käyttää niitä kolmella tavalla: aromaattisesti, paikallisesti suoraan iholle tai sisäisesti nautittuna.

AROMAATTISESTI:

Helpoin tapa hyötyä eteeristä öljyistä on valuttaa tippa kämmenelle. Tee käsistäsi kuppi, nosta kätesi suusi ja nenäsi eteen ja hengitä syvään. Tai ota yksi tippa eteeristä öljyä ja levitä ranteisiin sekä kaulalle tuoksumaan.

Diffuuserissa:

Laita muutama tippa piparminttua, tai eucalyptusta diffuuseriin ja saat hetkessä ihanan, raikkaan kylpylätunnelman kotiisi. Tykkäätkö mäntymetsän tuoksusta? Kokeile laittaa Pine (mänty) öljyä diffuuseriin ja ylläty miten aidolle männylle kotisi kohta tuoksuu. Lasten nukkumaan menon aikaan voit laittaa makuuhuoneen diffuuseriin muutaman tipan rauhoittavaa laventelia, Stress Awayta tai Peace&Calming öljyä.


Laita saunakiuluun muutama tippa piparminttu, eucalyptus tai mänty öljyä ja nauti ihanan tuoksuisista löylyistä.

Diffuusereita

PAIKALLISESTI:

Laimenna öljy pullon laimennusohjeen mukaisesti Young Livingin V-6™Vegetable Oil Complex laimennusöljyyn ja levitä tarvittavaan kohteeseen, Voit esimerkiksi lievittää lihasjumeja levittämällä pari tippaa eteeristä öljyä sekoitettuna yhteen pumpun painallukseen v-6 laimennusöljyä jumissa olevan lihaksen päälle, Aromasiez ja Panaway esimerkiksi ovat tähän loistavia öljyjä. Öljyjä käyttämällä oppii nopeasti mitä öljyä mihinkin tilanteeseen kannattaa käyttää!

V-6 Enhanced Vegetable Massage oil kätevässä pumppupullossa.

SISÄISESTI:

Osaa Young Livingin öljyistä voidaan käyttää myös sisäisesti! Sisäisesti käytettävät öljyt myydään valkoisella etiketillä olevassa pullossa. Anna Young Livingin Plus-öljyillä lisää makua ruokiisi ja juomiisi! Laita aamulla vesilasiisi tippa sitruuna, appelsiini tai mandariiniöljyä ja nauti ihanan raikkaasta vedestä. (eteeriset sitrusöljyt ovat tutkittu, etteivät vaikuta heikentävästi hammaskiilteeseen, kuten tuoreet puristetut sitrukset) Tai laita juomapulloosi tippa piparminttua salille lähtiessäsi ja saat aivan uudenlaista buustia treeneihisi.

Hemmottele lapsiasi ja vaikka itseäsikin ja laita pienen pieni määrä piparminttuöljyä kaakaon sekaan, oi että on hyvää! Ja jos lisäät kinkkupiirakan, pizzan tai pastakastikkeen sekaan pari tippaa oregano+ öljyä saat täydellisesti ja helposti oreganon maun ilman kuivattua oreganoa. Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen eteerisiä öljyjä voi käyttää!

PLUS öljyjä