Miten eteerisiä öljyjä käytetään?

Young Livingin eteeristen öljyjen valikoimassa on satoja tuotteita; yksittäisiä öljyjä, öljysekoituksia ja sisäisesti käytettäviä plussa öljyjä. Eteerisiä öljyjä voi käyttää aromaattisesti, paikallisesti suoraan iholle tai sisäisesti nautittuna.

AROMAATTISESTI:

Diffuuserissa:
Laita muutama tippa esimerkiksi Piparminttua tai Eucalyptusta diffuuseriin ja saat hetkessä ihanan, raikkaan kylpylätunnelman kotiisi.

Vai tykkäätkö mäntymetsän tuoksusta? Laita silloin Pine (mänty) öljyä diffuuseriin ja ylläty miten aidolle männylle kotisi kohta tuoksuu.

Nukkumaan menon aikaan voit laittaa makuuhuoneen diffuuseriin muutaman tipan rauhoittavaa Laventelia, Stress Awayta tai Peace&Calming öljyä.

Kaikkia Young Livingin eteerisiä öljyjä voi käyttää diffuuserissa tuoksua tuomaan, tässä oli vain muutama esimerkki.

Suihkeena:
Laita suihkepullon pohjalle 2 painallusta V-6 öljyä ja lisää 30 tippaa haluamaasi eteeristä öljyä, sekoita ja lisää vielä 0,5 dl vettä, ravista sekaisin aina ennen käyttöä. Tällä saat tuoksun näppärästi vaatteisiin tai iholle, voit raikastaa huoneilmaa yms. (Ei tahraa, eikä jätä mitään öljyisen tuntoiseksi.)

Saunatuoksuna:
Laita saunakiuluun muutama tippa esim. Piparminttu, Eucalyptus, Appelsiini, Laventeli tai Mänty öljyä ja nauti ja ihanan tuoksuisista löylyistä.

Diffuusereita

PAIKALLISESTI:

Laimenna tippa-pari mitä vain öljyä haluat Young Livingin V-6 laimennusöljyyn ja levitä tarvittavaan kohteeseen.

Voit esimerkiksi lievittää lihasjumeja levittämällä pari tippaa eteeristä öljyä sekoitettuna yhteen pumpun painallukseen v-6 laimennusöljyä jumissa olevan lihaksen päälle, Aromasiez ja Panaway esimerkiksi ovat tähän loistavia öljyjä.

Tai sekoita tippa lempituoksuasi pieneen määrään V-6 laimennusöljyä ja levitä kaulalle ja ranteisiin tuoksuksi.

Laimennusöljy tai eteerinen öljy eivät jätä ihoa öljyiseksi, vaan imeytyvät todella nopeasti.

Öljyjä käyttämällä oppii nopeasti mitä öljyä mihinkin tilanteeseen kannattaa käyttää!

V-6 Enhanced Vegetable Massage oil kätevässä pumppupullossa.

SISÄISESTI:

Osaa Young Livingin öljyistä voidaan käyttää myös sisäisesti!
Sisäisesti käytettävät Plus-öljyt myydään valkoisella etiketillä olevassa pullossa.

Anna Young Livingin Plus-öljyillä lisää makua ruokiisi ja juomiisi!

Laita aamulla vesilasiisi tippa Sitruuna, Appelsiini tai Mandariiniöljyä ja nauti ihanan raikkaasta vedestä. (sitruunaöljy on tutkittu, ettei sen juominen vaikuta heikentävästi hammaskiilteeseen, kuten puristetun sitruunamehun juominen vaikuttaa)
Tai laita juomapulloosi tippa piparminttua salille lähtiessäsi ja saat aivan uudenlaista buustia treeneihisi.

Hemmottele lapsiasi ja vaikka itseäsikin laittamalla pienen pieni määrä piparminttuöljyä kaakaon sekaan, oi että on hyvää! Ja jos lisäät kinkkupiirakan, pizzan tai pastakastikkeen sekaan pari tippaa oregano+ öljyä saat täydellisesti ja helposti oreganon maun ilman kuivattua tai tuoretta oreganoa. Kalakeiton voit maustaa helposti tilliöljyllä ja rahkan esim. Appelsiinilla tai sitruunalla! :)

Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen eteerisiä öljyjä voi käyttää!

Sisäisesti käytettäviä PLUS öljyjä