Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Miten eteerisiä öljyjä käytetään?

Eteerisiä öljyjä voi käyttää aromaattisesti, paikallisesti suoraan iholle tai sisäisesti nautittuna.

AROMAATTISESTI:

Diffuuserissa:
Laita muutama tippa haluamaasi eteeristä öljyä diffuuseriin ja saat kotisi huoneilman tuoksumaan sille mille haluat.

Esim:

Jos laitat muutaman tipan Piparminttua tai Eucalyptusta diffuuseriin saat hetkessä ihanan, raikkaan kylpylätunnelman kotiisi.

Tykkäätkö mäntymetsän tuoksusta? Laita silloin Pine (mänty) öljyä diffuuseriin ja ylläty miten aidolle männylle kotisi kohta tuoksuu.

Nukkumaan menon aikaan voit laittaa makuuhuoneen diffuuseriin rauhoittavaa Laventelia tai Stress Away öljyä.

Saunatuoksuna:
Laita saunakiuluun muutama tippa lempiöljyäsi ja nauti ja ihanan tuoksuisista löylyistä.

Diffuusereita

PAIKALLISESTI:

Laimenna tippa-pari haluamaasi eteeristä öljyä yhteen pumpun painallukseen Young Livingin V-6 pohjaöljyä ja levitä tarvittavaan kohteeseen.

Voit esimerkiksi lievittää lihasjumeja levittämällä öljyä jumissa olevan lihaksen päälle, Aromasiez ja Panaway esimerkiksi ovat tähän loistavia öljyjä.

Tai levitä lempiöljyäsi kaulalle ja ranteisiin tuoksuksi.

V-6 Enhanced Vegetable Massage oil kätevässä pumppupullossa.

SISÄISESTI:

Young Livingin Plus-öljyt tunnistat valkoisesta etiketistä ja plus- merkistä. Plus- öljyjä voi käyttää sisäisesti lisäämällä niitä veteen, ruokaan, juomaan, rahkaan jne.

Muutama esimerkki:
Laita vesilasiisi tippa Sitruuna, Appelsiini tai Mandariiniöljyä ja nauti ihanan raikkaasta vedestä. (sitruunaöljy on tutkittu, ettei sen juominen vaikuta heikentävästi hammaskiilteeseen, kuten puristetun sitruunamehun juominen vaikuttaa)

Tai laita (lasiseen) juomapulloosi tippa piparminttua salille lähtiessäsi ja saat aivan uudenlaista buustia treeneihisi.

Hemmottele lapsiasi ja vaikka itseäsikin laittamalla pienen pieni määrä piparminttuöljyä kaakaon sekaan, on hyvää! Ja jos lisäät kinkkupiirakan, pizzan tai pastakastikkeen sekaan pari tippaa oregano+ öljyä saat täydellisesti ja helposti oreganon maun ilman kuivattua tai tuoretta oreganoa. Kalakeiton voit maustaa helposti tilliöljyllä ja rahkan esim. Appelsiinilla tai sitruunalla! :)

Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen eteerisiä öljyjä voi käyttää!

Sisäisesti käytettäviä PLUS öljyjä