Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Miten eteerisiä öljyjä käytetään?

Puhtaat, aidot eteeriset öljyt ovat Young Livingin toiminnan perusta. Valikoimassa on satoja tuotteita; yksittäisiä öljyjä, öljysekoituksia ja muita öljytuotteita. Voit käyttää niitä kolmella tavalla: aromaattisesti, paikallisesti suoraan iholle tai sisäisesti nautittuna.

AROMAATTISESTI:

Helpoin tapa hyötyä eteeristä öljyistä on valuttaa tippa kämmenelle. Tee käsistäsi kuppi, nosta kätesi suusi ja nenäsi eteen ja hengitä syvään. Tai ota yksi tippa eteeristä öljyä ja levitä ranteisiin sekä kaulalle tuoksumaan.

Diffuuserissa:

Laita muutama tippa piparminttua, tai eucalyptusta diffuuseriin ja saat hetkessä ihanan kylpylätunnelman kotiisi. Tykkäätkö mäntymetsän tuoksusta? Kokeile laittaa Pine (mänty) öljyä diffuuseriin ja ylläty miten aidolle männylle kotisi kohta tuoksuu. Lasten nukkumaan menon aikaan voit laittaa makuuhuoneen diffuuseriin muutaman tipan rauhoittavaa laventelia, stressAwayta tai Peace&calming öljyä.


Laita saunakiuluun muutama tippa piparminttu, eucalyptus tai mänty öljyä ja nauti ihanan tuoksuisista löylyistä.

Diffuusereita

PAIKALLISESTI:

Laimenna öljy pullon laimennusohjeen mukaisesti Young Livingin omaan V-6™Vegetable Oil Complex laimennusöljyyn ja levitä tarvittavaan kohteeseen, Voit esimerkiksi lievittää lihasjumeja levittämällä öljyä jumissa olevan lihaksen päälle. Öljyjä käyttämällä oppii nopeasti mitä öljyä mihinkin tilanteeseen kannattaa käyttää!

SISÄISESTI:

Osaa Young Livingin öljyistä voidaan käyttää myös sisäisesti! Anna Young Livingin Plus-öljyillä lisää makua ruokiisi ja juomiisi! Laita aamulla vesilasiisi tippa sitruuna, appelsiini tai mandariiniöljyä ja nauti ihanan raikkaasta vedestä. (eteeriset sitrusöljyt ovat tutkittu, etteivät vaikuta heikentävästi hammaskiilteeseen, kuten tuoreet puristetut sitrukset) Tai laita juomapulloosi tippa piparminttua salille lähtiessäsi ja saat aivan uudenlaista buustia treeneihisi.

Hemmottele lapsiasi ja vaikka itseäsikin ja laita pienen pieni määrä piparminttua kaakaon sekaan, oi että on hyvää! Ja jos lisäät kinkkupiirakan, pizzan tai pastakastikkeen sekaan pari tippaa oregano+ öljyä,et enää kaipaa kuivattua oreganoa. Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen eteerisiä öljyjä voi käyttää!

PLUS öljyjä