Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Miten eteerisiä öljyjä käytetään?

Eteerisiä öljyjä voi käyttää aromaattisesti, paikallisesti suoraan iholle
tai sisäisesti nautittuna.

AROMAATTISESTI:

Käytä eteeristä öljyä diffuuserissa, tipauta tippa kämmenelle ja tuoksuttele tai tuoksuttele suoraan pullosta.

Tieteellisissä tutkimuksissa on havaittu että hengitettäessä öljymolekyylejä ne päätyvät elimistöön jopa kolmessa sekunnissa! Eteeristen öljyjen onkin tutkittu tehokkaasti voivan vaikuttaa mielialaan, koska ihmisen hajuaisti on tunnetusti voimakkain tunteisiin vaikuttava aisti.

Esim: Laita diffuuseriin Pine, eli mänty öljyä ja saat ihanan metsän tuoksun kotiisi.
Lasten nukkumaanmenon aikaan voit laittaa diffuuseriin rauhoittavaa laventeliöljyä tai stressaway öljyä parempia yöunia tuomaan.
Jos kärsit nenän tukkoisuudesta, kannattaa diffuun laittaa esim. avaavaa ja raikasta R.C öljyä.

Diffuusereita

PAIKALLISESTI:

Eteeriset öljyt imeytyvät ihon läpi verenkiertoon, tutkimuksissa on todettu että kun eteeristä öljyä on levitetty iholle, se voidaan havaita verenkierrossa jo 26 sekunnissa! Joidenkin öljyjen molekyylit ovat niin pieniä, että ne läpäisevät myös aivoverinesteen (on todella tärkeää, että eteerinen öljy on varmasti puhdasta ja valmistettu oikein!). Jos keho toimii normaalisti, niin öljyt poistuvat kehosta 3-6 tunnissa.

Laimenna tippa-pari haluamaasi eteeristä öljyä yhteen pumpun painallukseen Young Livingin V-6 pohjaöljyä ja levitä tarvittavaan kohteeseen.

Voit esimerkiksi lievittää lihasjumeja levittämällä öljyä jumissa olevan lihaksen päälle, Aromasiez ja Panaway esimerkiksi ovat tähän loistavia öljyjä.

Tai levitä lempiöljyäsi kaulalle ja ranteisiin tuoksuksi.

V-6 Enhanced Vegetable Massage oil kätevässä pumppupullossa.

SISÄISESTI:

Young Livingin Plus-öljyt tunnistat valkoisesta etiketistä ja plus- merkistä. Plus- öljyjä voi käyttää sisäisesti lisäämällä niitä veteen, ruokaan, juomaan, rahkaan jne.

Muutama esimerkki:
Laita vesilasiisi tippa Sitruuna, Appelsiini tai Mandariiniöljyä ja nauti ihanan raikkaasta vedestä. (sitruunaöljy on tutkittu, ettei sen juominen vaikuta heikentävästi hammaskiilteeseen, kuten puristetun sitruunamehun juominen vaikuttaa)

Tai laita (lasiseen) juomapulloosi tippa piparminttua salille lähtiessäsi ja saat aivan uudenlaista buustia treeneihisi.

Hemmottele lapsiasi ja vaikka itseäsikin laittamalla pienen pieni määrä piparminttuöljyä kaakaon sekaan, on hyvää! Ja jos lisäät kinkkupiirakan, pizzan tai pastakastikkeen sekaan pari tippaa oregano+ öljyä saat täydellisesti ja helposti oreganon maun ilman kuivattua tai tuoretta oreganoa. Maustamattoman jogurtin tai rahkan voit maustaa esim. Appelsiini, mandariini tai sitruunaöljyllä! :)

Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen eteerisiä öljyjä voi käyttää!

Sisäisesti käytettäviä PLUS öljyjä