Öljyilta Sinulle ♡

Mietitkö, että miten Young Living tuotteiden käyttö kannattaa aloittaa? :)

Haluaisitko tilata eteerisiä öljyjä ja muita luonnonmukaisia tuotteita? Pääset tosi hyvin alkuun, kun liityt Young Livingin jäseneksi ja kuukausitilaajaksi, sekä tilaat ensimmäisessä tilauksessasi aloituspaketin ja V-6 laimennusöljyn.

KANNATTAA LIITTYÄ JÄSENEKSI:
Jäseneksi liittyminen tarkoittaa vain sitä, että saat tuotteesi 24% edullisemmin.

SUOSITTELEMME KUUKAUSI TILAAJAKSI LIITTYMISTÄ:
Kuukausitilaaminen tarkoittaa sitä, että teet n. 60-70€ arvoisen tilauksen kerran kuussa. Pääset kotonasi eroon synteettisistä kemikaaleista, kun voit pikkuhiljaa korvata synteettiset tuotteet Young Livingin luonnonmukaisilla tuotteilla, samalla saat kerrytettyä ostoksillasi pisteitä, joilla voit tilata ilmaiseksi lisää Young LIving tuotteita, saat edullisemmat postikulut, ilmaisia lahjoja ja paaljon hyvinvointia..

Saat meiltä muilta tietoa öljyjen käytöstä ja muista tuotteista sekä DIY ohjeet mitä ja miten itse voit valmistaa öljyjä käyttäen. Saat tietoa juuri niin paljon, kuin haluat, mutta jos haluat toimia itsenäisesti, sekin sopii. :)
Kuukausitilaajana olemisen voit lopettaa ihan milloin vain, jos haluat.

Voit halutessasi ilman muuta liittyä myös normaalitilaajaksikkin. Kuukausi-tilaamisen ja normaali-tilaamisen erot voit tarkistaa TÄÄLTÄ.

TILAA ALOITUSPAKKAUS:
Tilaa ensimmäisessä tilauksessasi aloituspakkaus ja V-6 laimennusöljy, niillä pääset hyvin alkuun. :)

Aloituspakkauksessa saat diffuuserin, kaksitoista öljypulloa, sekä muuta materiaalia mm. tyhjiä näytepulloja ja Ningxia Red gojimarja juomaa ja kuvaston. :) Koska tilauksesi arvo on tarpeeksi suuri, saat myös lahjan, joka on yleensä jokin öljypullo.

Aloituspakkauksen tilaaminen on kätevä ja edullinenkin tapa aloittaa eteeristen öljyjen käyttö, yhden öljypullon hinnaksi jää alle 9€. :)


Aloituspakkauksia on 2 erilaista vaihtoehtoa, öljyt ja kaikki muut tuotteet ovat samat, mutta diffuuseri on erilainen.


Mietitkö sitten, että mihin ihmeeseen ikinä tarvitsisit ne aloituspaketin 12 öljyä ja vielä sen lahjaöljyn?!! Nehän kestää ainakin 100 vuotta ja silti vielä pitäisi tilata lisää öljyjä kerran kuussa? :D No niin minäkin mietin silloin 2.5 vuotta sitten, kun päätin tilata aloituspaketin, aioin olla ER-tilaajana kolme kuukautta ja lopettaa sitten... :D :D Minäpä kerron sinulle mitä niillä esimerkiksi voi tehdä. :)

Kun tilaus on tehty, DHL:n kuljetus tuo paketin sinulle muutaman päivän päästä.

Aloituspakkaus Aria diffuuserilla

Aloituspakkaus Dewdropp diffuuserilla

V-6 Laimennusöljy

Mitä sitten teet kun saat paketin? Laita Ningxia Red näytepussit jääkaappiin ja diffuuseri keskeisimmälle paikalle mitä kodistasi löytyy. :) ja ota öljyt esille, jotta muistat pitää ne päivittäisessä käytössä mukana.

Peppermint, Lavender, Lemon

Laita diffuuseriin esim. 1 tippa piparminttua, 1 tippa laventelia ja 1 tippa sitruunaa ja nauti ihanasta tuoksusta. :) jos huone on suuri, jossa diffuuseri on, voi olla, että 3 tippaa ei vielä tuoksu tarpeeksi, lisää silloin jokaista öljyä alkuun vielä yhdet tipat.

Kesällä ota diffuuseri pihalle matkaan esim. just tuolla samalla öljycombolla ja saat aika varmaan nauttia yksinäisyydestä ja omasta seurastasi ilman pörinää tai ininää.. :D

Orange plus
Laita tippa appelsiini plussa öljyä litraan kylmää vettä ja juo sitä lasillinen tai pari :) se on aika hyvää, jos appelsiini veden juomisesta tulee suurin paheesi, tilanne ei ole kovin vakava, jatka samaan malliin. <3

Panaway ja Copaiba
Onko hartiat kireänä? Avaa PanAway ja Copaiba pullot, ota V6-laimennusöljy pullosta 1 pumpun painallus öljyä kämmenellesi ja tipauta siihen pari tippaa PanAwayta ja tippa Copaibaa, sekoita nämä ensin käsissäsi sekaisin ja hiero sitten hartioillesi ja rentoudu.

Di-gize
Puuuuh, söitkö liikaa? ota taas painallus sitä V-6 laimennusöljyä, laita siihen tippa Di-gizeä ja hiero mahallesi, eihän se kovin hyvältä tuoksu, mutta silti niin kannattaa tehdä... Me tehdään niin aina, jos mahalla on jotain ongelmia ja tehdään niin silloinkin, jos esimerkiksi lapsi, mies, vaimo tai naapuri valittaa, että on jotain mahavaikeuksia. :D

Purification
Haiseeko lenkkarit tai työkengät aivan hirveälle...? ja teinin treenikassi myös? Tee näin että; ota vanulappu ja laita Purification öljyä pari tippaa siihen vanulappuun ja tipauta se sinne treenikassiin, tipauta sitä tippa-pari myös suoraan niihin haiseviin kenkiinkin, niin kukaan ei pyörry siihen hajuun. :)

Kokkasiko joku jotain, eikä haju lähde kulumallakaan pois? No ei hätää, laita pari-kolme tippaa purification öljyä diffuuseriin ja sano heipat vaikka sitten sille kalanhajulle.

Lemon
Onko jokin tarra, teippi, liima, purkka tai tahra, joka ei taho lähteä millään pois, kokeileppa tälläkertaa siihen tippa sitruuna öljyä :) Kokeile sitä muuten myös uunin puhdistukseen ja jääkaapin raikastukseen. :)

R.C. ja Peppermint
Onko saunailta tiedossa? ota ihmeessä R.C. tai piparminttu saunakaveriksi matkaan ja laita jompaa kumpaa tippa kauhalliseen löylyvettä, tai muutama tippa kiuluun, testaa mikä sinulle on sopiva määrä ja nauti ihanan raikkaista löylyistä. :)

R.C.
Saunan jälkeen ota painallus V-6 laimennusöljyä, lisää siihen tippa R.C. öljyä ja hiero rintaan. :)

Peppermint
Ai väsyttääkö, etkä pääse just heti nyt päikkäreille? Pistä diffuun muutama tippa piristävää piparminttua ja lopeta se nukkumisesta haaveileminen. :)

Thieves
Olipa kerran ruttotaudin aikaan 1400 luvulla Ranskassa neljä nerokasta varasta, jotka keksivät kerätä neilikkaa, rosmariinia, sun muita kasveja immuunipuolustustaan tukeakseen. Tarina ei kyllä valitettavasti kerro mitä he niillä kasveilla tekivät, mutta kasvien avulla he onnistuivat ryöstelemään ruttoon menehtyneiden ihmisten koteja sairastumatta kuitenkaan itse. Myöhemmin yliopistollisissa testeissä on todettu varkaitten olleen oikeassa, eikä vain ja pelkästään hyväonnisia. :D
Thieves öljyyn on tislattu samoja kasveja, joita varkaat tavalla tai toisella käyttivät, joten nyt sulla on tilaisuus matkia noita legendaarisia varkaita esimerkiksi näin, että: ota painallus V-6 laimennusöljyä, tipauta siihen pari tippaa thieves öljyä ja levitä se käsissäsi sekaisin, tee rentouttava jalkahieronta, tee se koko perheellesi joka ilta, varsinkin sellaisina aikoina, kun immuunipuolustus kaipaa tukea.

StressAway
Pänniikö joku juttu? No nyt on sitten ihan viimestään aika korkata se StressAway
pullo. Voit laittaa sen aloituspaketin mukana tulleen roll-on korkin pullon suulle, ota se tippalukko pois pullon korkilla napsauttamalla, laita roll-on paikoilleen ja kierrä korkki kiinni, niin että roll-on napsahtaa paikoilleen.

Vai pänniikö teillä koko perheellä? silloin kannattaa laittaa sitä StressAway:ta muutama tippa diffuuseriin, jos on pieni huone missä diffu on, riittää ihan pari tippaa ja jos isompi huone, niin kannattaa laittaa 4 tai 5 tippaa. StressAway tuoksuu niiiin hyvälle, että se pännimisen aihe unohtuu pian kaikilla. :D

Ningxia Red
Hipsi sitten salaa jääkaapille ja maista sitä Ningxia Red juomaa, se on tehty marjoista, siihen on lisätty eteerisiä öljyjä, eikä siihen ole lisätty mitään säilöntä tms. lisäaineita, eli se on siis terveellistä, juo koko pussi pois ja hämmästele miten jokin niin terveellinen voi olla silti niin hyvää? :)

Lavender
Eikö uni meinaa tulla? Tiedäthän mitä laventelista sanotaan...? Eli, joka ilta, kun lamppuuu saammuuu jaa saapuuu oikea yö.. laita laventelia pari tippaa jalkapohjiin tai muutama tippa diffuuseriin, niin nukkumatti tietää heittää sikeämpiunisten hiekkaa. :)


Lavender ja Peppermint
Tee sitten vaikka pyykkietikkaa? Siinä ei sitten ole mitään lisättyjä kemikaaleja, jotka kuivuessaan pölisisivät huoneilmaan, eli tää on keuhkoille hyvä juttu. :) Ota joku 0.5l lasipullo, kiehauta sinne 1dl vettä ja jäähdytä se ja kippaa sinne lasipulloon, lisää 4 dl etikkaa ja laita vaikkapa 10 tippaa laventeliöljyä ja 10 tippaa piparminttuöljyä, tai mitä vaan aloituspakkauksen öljyä 20 tippaa, minkä tuoksusta tykkäät. :)

Frankincense
Sitten viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä sinulla on siellä aloituspaketissasi Frankincense öljy, siitä sanotaan, että sitä kun käyttää, nuorenee ihan vain vuosivuodelta! :D frankincensesta kannattaa tehdä ihoseerumi näin: ota jokin tyhjä, mieluiten lasinen pumppupullo ja laita sinne 45 ml V-6 laimennusöljyä ja 6 tippaa frankincensea, käytä sitä ihan joka ilta ja aamu ja voit muuten poistaa meikitkin sillä. :)

Öljyt ovat vahvoja, niin elä kuitenkaan tee heti ihan näitä kaikkia asioita saman päivän aikana ja muista juoda paljon vettä. :)

Kun olet liittynyt jäseneksi, olet siis saanut salasanan meidän jäsenten omille sivuille, josta pääset lukemaan öljyjen käytön aloittajalle tärkeitä juttuja: tietoja, ohjeita, reseptejä, DIY ohjeita ja sieltä voit tarkistaa lapsille, puolisolle ja sille naapurillekkin öljyjen laimentamisen oikeat suhteet jne. :)

Kun olet jäsen ja olet liittynyt whatsapp ryhmään ja/tai faceryhmään viisastut paljon ja varmasti tiedätkin jo mitä haluat seuraavaksi tilata.. Useimmat tilaavat ensimmäisinä kuukausina lisää öljyjä; esim. AromaSiez PanAwaylle vaihteluksi, Eucalyptysta, Peace&calming on ihana laventelille vaihteluksi...

Lisää sisäisesti käytettäviä plussaöljyjä, esim. Tangerine plussa (mandariini), Lemon plussa, Thieves plussa..

Ja ihan ehoton on Thieves household cleaner- yleispuhdistusaine, joka syrjäyttää kaikki muut pesuaineet!

Monilla vaihtuu shampoot ja hoitoaineet, Young Livingin hiustenhoitotuotteet ovat aivan kampaamotasoisia, sekä 3 kertaisia tiivisteitä, joten ne riittävät toosi pitkään.

Myös meikit ovat erittäin suosittuja ja huippulaadukkaita. :)

Jos haluat liittyä jäseneksi,
täytä alla olevaan "liity jäseneksi tästä" lomakkeeseen yhteystietosi,
ja pääset tilaamaan tuotteita 24% edullisemmin.