Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lähekkö mukkaan meijän kanssa edustajaksi?

Gary Youngin visiona oli tuoda eteeriset öljyt ja muut Young Living tuotteet jokaiseen kotiin, siksi Gary ja Mary kehittivät Essential Revards kuukausitilaus ohjelman, sekä todella toimivan ja helpon palkkiojärjestelmän, joiden avulla jokaisen on mahdollista alkaa käyttämään eteerisiä öljyjä, sekä muita luonnonmukaisia tuotteita, joilla saat kemikaalittoman kodin.

Tämä on helppoa, kun olet Young Livingin jäsen voit automaattisesti halutessasi toimia jälleenmyyjänä tai alkaa itsekkin edustajaksi. Young Livingiä voit tehdä harrastellen tai tavoitellen taloudellista riippumattomuutta. Valinta on jokaisen oma, eikä kukaan velvoita mihinkään.

Young Living on tehnyt työmme erittäin helpoksi. Kuka tahansa voi tehdä sitä täysin omalla tyylillään ja tahdillaan. Se ei vaadi sitoutumista eikä rahaa. Kun olet liittynyt jäseneksi meidän kauttamme, sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua moniin koulutuksiin, joita järjestetään ympäri suomea sekä netissä. Joka tapauksessa neuvomme sinua sekä alkuun,- että matkan varrella. Kukaan meistä ei ole yksin, vaan ympärillämme on ihana tiimi, joka auttaa ja neuvoo ja tsemppaa joka asiassa. Meillä on whatsapp sekä facebook ryhmät, joihin pääset halutessasi mukaan ja opit helposti uudet asiat meidän kanssamme. :)

Sinulla on hyvä tilaisuus muuttaa elämäsi suuntaa, sillä ihmisten auttaminen, laadukkaiden ja haluttujen luonnontuotteiden ja Young Livingin tietouden levittäminen on mukavaa ja antoisaa.


Ystäväni haluaisi tilata öljyjä, mitä teen?

1. Kerro hänelle, miten öljyjä tilataan.

2. Kerro oma ID:si.

3. Tilaa itse kyseisessä kuussa 100PV:llä (n.120€), jolloin olet oikeutettu palkkioon. Se osoittaa sinun olevan aktiivinen jäsen, mutta et ole velvollinen tekemään edes tilausta, vaikka olisitkin edustaja, saat itse päättää kaikesta!

Olet todella tervetullut sekalaiseen sakkiimme. :) Aloita täyttämällä "Liity jäseneksi" lomake valitsemallesi edustajalle ja kerro meille, jos haluat myös liittyä meidän Oljymme tiimiin edustajaksi. :)

Palkkiojärjestelmästä voit lukea lisää täältä!