Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Aloituspakkauksen sisältö

Tässä on muutamia ideoita, mihin ja miten aloituspakkauksen öljyjä voi käyttää diffuuserin ja V-6 pohjaöljyn kanssa. :)

Kun saat aloituspaketin. :)
Laita Ningxia Red näytepussit jääkaappiin ja diffuuseri keskeisimmälle paikalle mitä kodistasi löytyy. :) ja ota öljyt esille, jotta muistat pitää ne päivittäisessä käytössä mukana.

Peppermint, Lavender, Lemon
Laita diffuuseriin esim. 1 tippa piparminttua, 1 tippa laventelia ja 1 tippa sitruunaa ja nauti ihanasta tuoksusta. :)

Kesällä ota diffuuseri pihalle matkaan vaikkapa just tuolla samalla öljycombolla ja saat varmaan nauttia yksinäisyydestä ja omasta seurastasi ilman pörinää tai ininää.. :D


Orange plus
Laita tippa appelsiini plussa öljyä litraan kylmää vettä ja juo sitä lasillinen tai pari :) se on aika hyvää, jos appelsiini veden juomisesta tulee suurin paheesi, tilanne ei ole kovin vakava, jatka samaan malliin. <3


Panaway ja Copaiba
Onko hartiat kireänä? Avaa PanAway ja Copaiba pullot, ota V6-laimennusöljy pullosta 1 pumpun painallus öljyä kämmenellesi ja tipauta siihen pari tippaa PanAwayta ja tippa Copaibaa, sekoita nämä ensin käsissäsi sekaisin ja hiero sitten hartioillesi ja rentoudu.

Di-gize
Puuuuh, söitkö liikaa? Ota taas painallus sitä V-6 pohjaöljyä, laita siihen tippa Di-gizeä
ja hiero mahallesi, eihän se kovin hyvältä tuoksu, mutta silti niin kannattaa tehdä... Me tehdään niin aina, jos mahalla on jotain ongelmia ja tehdään niin silloinkin, jos esimerkiksi lapsi, mies, vaimo tai naapuri valittaa, että mahalla on joitain vaikeuksia. :D

Purification
Haiseeko lenkkarit, työkengät ja teinin treenikassi aivan hirveälle...? Ota vanulappu ja laita Purification öljyä pari tippaa siihen ja tipauta se sinne treenikassiin, tipauta sitä tippa-pari suoraan niihin haiseviin kenkiinkin, niin kukaan ei pyörry siihen hajuun. :)


Kokkasiko joku jotain, eikä haju lähde kulumallakaan pois? No ei hätää, laita pari-kolme tippaa purification öljyä diffuuseriin ja sano heipat vaikka sitten sille kalanhajulle. :)
Purification poistaa hajut kokonaan ja saat tilalle raikkaan, hyvän tuoksun.

Lemon
Onko jokin tarra, teippi, liima, purkka tai rasvatahra, joka ei taho lähteä millään pois, kokeileppa tälläkertaa siihen tippa sitruuna öljyä :) Kokeile sitä muuten myös uunin puhdistukseen, jääkaapin raikastukseen, hiusten vaalennukseen ja iholle arpien päälle V-6 laimennusöljyn kanssa, sitruunallahan on tapana puhdistaa ja vaalentaa kaikkea. :)

R.C. ja Peppermint
Onko saunailta tiedossa? ota ihmeessä R.C. tai piparminttu saunakaveriksi matkaan ja laita jompaa kumpaa tippa kauhalliseen löylyvettä, tai muutama tippa kiuluun, testaa mikä sinulle on sopiva määrä ja nauti ihanan raikkaista löylyistä. :)

R.C.
Saunan jälkeen ota painallus V-6 pohjaöljyä, lisää siihen tippa R.C. öljyä ja hiero rintaan, R.C:llä on ihanan avaava vaikutus. :)

Peppermint
Ai väsyttääkö, etkä pääse just heti nyt päikkäreille? Pistä diffuun muutama tippa piristävää piparminttua ja lopeta se nukkumisesta haaveileminen. :D


Thieves
Olipa kerran ruttotaudin aikaan 1400 luvulla Ranskassa neljä nerokasta varasta, jotka keksivät kerätä neilikkaa, rosmariinia, sun muita kasveja immuunipuolustustaan tukeakseen, he keittivät niistä teetä ja hieroivat yrttejä itseensä ja näin kasvien avulla he onnistuivat ryöstelemään ruttoon menehtyneitä ihmisiä ja heidän kotejaan sairastumatta kuitenkaan itse. Myöhemmin yliopistollisissa testeissä on todettu varkaitten olleen oikeassa, eikä vain ja pelkästään hyväonnisia. :D

Thieves öljyyn on tislattu samoja kasveja, joita varkaat tavalla tai toisella käyttivät, joten nyt sinulla on tilaisuus matkia noita legendaarisia tyyppejä esimerkiksi näin, että: ota painallus V-6 pohjaöljyä, tipauta siihen pari tippaa thieves öljyä ja levitä se käsissäsi sekaisin ja tee rentouttava jalkahieronta, tee se koko perheellesi joka ilta, varsinkin sellaisina aikoina, kun immuunipuolustus kaipaa tukea.


StressAway
Pänniikö joku juttu? No nyt on sitten ihan viimestään aika korkata se StressAway pullo.
Voit laittaa sen aloituspaketin mukana tulleen roll-on korkin pullon suulle, ota pullon tippalukko pois pullon korkilla napsauttamalla, laita roll-on paikoilleen ja kierrä korkki kiinni, niin että roll-on napsahtaa paikoilleen. Rullaile StressAwayta esimerkiksi ranteisiin.

Vai pänniikö teillä koko perheellä? silloin kannattaa laittaa sitä StressAway:ta muutama tippa diffuuseriin. StressAway tuoksuu niiiin hyvälle, että se pännimisen aihe unohtuu pian kaikilla. :D

Lavender
Eikö uni meinaa tulla? Tiedäthän mitä laventelista sanotaan...? Eli, joka ilta, kun lamppuuu saammuuu jaa saapuuu oikea yö.. Laita siis laventelia V-6 pohjaöljyyn lantrattuna pari tippaa jalkapohjiin tai muutama tippa diffuuseriin, niin nukkumatti tietää heittää sitä sikeämpiunisten hiekkaa. :)

Laventeli on myös uskomattoman hyvä ihon rauhoittaja, kannattaa kokeilla sitä esim. sääsken piston kutinan helpottamiseen. :)


Lavender ja Peppermint
Käytätkö pyykkietikkaa? Sitä on helppo tehdä itsekkin. :) Siinä ei sitten ole mitään lisättyjä kemikaaleja, jotka kuivuessaan pölisisivät huoneilmaan, eli tämä on kyllä keuhkoille oikiasti hyvä juttu. :) Laita lasipulloon 5 dl etikkaa ja lisää sinne 10 tippaa laventeliöljyä ja 10 tippaa piparminttuöljyä, tai mitä vaan aloituspakkauksen öljyä 20 tippaa, minkä tuoksusta tykkäät, käytä sitä 0,5-1dl/ koneellinen. :)

Frankincense
Sitten viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä sinulla on siellä aloituspaketissasi Frankincense öljy, siitä sanotaan, että sitä kun käyttää, nuorenee ihan vain vuosivuodelta! :D frankincensesta kannattaa tehdä ihoseerumi näin: ota jokin tyhjä, mieluiten lasinen pumppupullo ja laita sinne 45 ml V-6 pohjaöljyä ja 6 tippaa frankincensea, käytä sitä joka ilta ja aamu ja voit muuten poistaa meikitkin sillä. :)

Ningxia Red
Hipsi sitten salaa jääkaapille ja maista sitä Ningxia Red juomaa, se on tehty marjoista, siihen on lisätty eteerisiä öljyjä, eikä siihen ole lisätty mitään säilöntä tms. lisäaineita, eli se on siis
terveellistä, juo koko pussi pois ja hämmästele miten jokin niin terveellinen voi olla silti niin hyvää. :)


Öljyt ovat vahvoja, niin elä kuitenkaan tee heti ihan näitä kaikkia asioita heti saman päivän aikana ja muista juoda paljon vettä. :)