Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ALOITUSPAKKAUKSEN ÖLJYT

Tässä on muutamia ideoita, mihin ja miten aloituspakkauksen öljyjä voi käyttää diffuuserin ja V-6 pohjaöljyn kanssa. :)

Kun saat aloituspaketin. :)

Laita Ningxia Red näytepussit jääkaappiin ja diffuuseri keskeisimmälle paikalle mitä kodistasi löytyy. :) ja laita öljyt esille, jotta muistat pitää ne päivittäisessä käytössä mukana.

PEPPERMINT, LAVENDER JA LEMON

Laita diffuuseriin esim. 1 tippa piparminttua, 1 tippa laventelia ja 1 tippa sitruunaa ja nauti, ne tuoksuu yhdessä aivan mielettömän hyvälle. :)

Ota kesällä diffuuseri mukaan terassille just tuolla samalla öljycombolla, itikoitten mielestä se ei tuoksu kovin hyvälle.. :D

ORANGE PLUS

Laita tippa appelsiini plussa öljyä litraan kylmää vettä.. :) jos appelsiini veden juomisesta tulee suurin paheesi, tilanne ei ole kovin vakava, jatka vaan samaan malliin. <3

PANAWAY JA COPAIBA

Jumittaako? Avaa PanAway ja Copaiba pullot, ota V6-laimennusöljy pullosta 1 pumpun painallus öljyä kämmenellesi ja tipauta siihen pari tippaa PanAwayta ja tippa Copaibaa, sekoita nämä ensin käsissäsi sekaisin ja hiero sitten hartioillesi ja rentoudu.

DI-GIZE

Puuuuh, söitkö liikaa? Ota taas painallus sitä V-6 pohjaöljyä, laita siihen tippa Di-gizeä
ja hiero mahallesi, ei ehkä tuoksu kovin hyvältä, mutta silti niin kannattaa tehdä jos mahalla on jotain ongelmia ja me öljyiljät tehdään niin silloinkin, jos esimerkiksi lapsi, mies, vaimo tai kumminkaima valittaa, että mahalla on joitain vaikeuksia. :D

PURIFICATION

Haiseeko lenkkarit, työkengät ja teinin treenikassi aivan hirveälle...? Ota vanulappu ja laita Purification öljyä pari tippaa siihen ja tipauta se sinne treenikassiin, tipauta sitä tippa-pari suoraan niihin haiseviin kenkiinkin, niin kukaan ei pyörry siihen hajuun. :)

Kokkasiko joku jotain, eikä haju lähde kulumallakaan pois? Nou hätä, laita pari-kolme tippaa purification öljyä diffuuseriin niin lähtee se haju pois. :)

Purification ei peitä hajuja vaan poistaa ne kokonaan ja saat tilalle raikkaan, hyvän tuoksun.

LEMON

Onko jokin tarra, teippi, liima, purkka tai rasvatahra, joka ei taho lähteä millään pois, laita siihen tippa sitruuna öljyä :) Sitä kannaa käyttää myös jääkaapin raikastukseen, hiusten vaalennukseen ja iholle arpien päälle, sitruunalla on tapana puhdistaa ja vaalentaa kaikkea. :)

PEPPERMINT

Onko saunailta tiedossa? ota piparminttu saunakaveriksi ja laita sitä tippa kauhalliseen löylyvettä, tai muutama tippa kiuluun ja nauti ihanan raikkaista löylyistä. :)

Ai väsyttääkö, etkä pääse just heti nyt päikkäreille? Pistä diffuun muutama tippa piristävää piparminttua ja lopeta se nukkumisesta haaveileminen. :D

R.C.

R.C. öljyä kannattaa hieroa rintaan ja poskionteloiden päälle, R.C:llä on tosi avaava vaikutus.

THIEVES

Olipa kerran ruttotaudin aikaan 1400 luvulla Ranskassa neljä nerokasta varasta, jotka keksivät kerätä neilikkaa, rosmariinia, sun muita kasveja immuunipuolustustaan tukeakseen, he keittivät niistä teetä ja hieroivat yrttejä itseensä ja näin kasvien avulla he onnistuivat ryöstelemään ruttoon menehtyneitä ihmisiä ja heidän kotejaan sairastumatta kuitenkaan itse. Myöhemmin yliopistollisissa testeissä on todettu varkaitten olleen oikeassa, eikä vain ja pelkästään hyväonnisia. :D

Thieves öljyyn on tislattu samoja kasveja, joita varkaat käyttivät, joten nyt sinulla on tilaisuus matkia noita legendaarisia tyyppejä esimerkiksi näin, että: ota painallus V-6 pohjaöljyä, tipauta siihen pari tippaa thieves öljyä ja levitä se käsissäsi sekaisin ja tee rentouttava jalkahieronta varsinkin sellaisina aikoina, kun immuunipuolustuksesi kaipaa tukea, laita sitä myös diffuuseriin, niin koko perhe hyötyy siitä yhtä aikaa.

STRESSAWAY

Pänniikö joku juttu? No nyt on sitten ihan viimestään aika korkata se StressAway pullo.
Voit laittaa sen aloituspaketin mukana tulleen roll-on korkin pullon suulle, ota pullon tippalukko pois pullon korkilla napsauttamalla, laita roll-on paikoilleen ja kierrä korkki kiinni, niin että roll-on napsahtaa paikoilleen. Rullaile StressAwayta esimerkiksi ranteisiin.

Vai pänniikö teillä koko perheellä? silloin kannattaa laittaa sitä StressAway:ta muutama tippa diffuuseriin. StressAway tuoksuu niiiin hyvälle, että se pännimisen aihe unohtuu pian kaikilla. :D

LAVENDER

Eikö uni meinaa tulla? Tiedäthän mitä laventelista sanotaan...? Eli, joka ilta, kun lamppuuu saammuuu jaa saapuuu oikea yö.. Laita siis laventelia V-6 pohjaöljyyn lantrattuna pari tippaa jalkapohjiin tai muutama tippa diffuuseriin, niin nukkumatti tietää heittää sitä sikeämpiunisten hiekkaa. :)

Laventeli on myös uskomattoman hyvä ihon rauhoittaja, kannattaa kokeilla sitä mm. sääsken piston kutinan helpottamiseen. :)

FRANKINCENSE

Sitten viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä sinulla on siellä aloituspaketissasi Frankincense öljy, siitä sanotaan, että sitä kun käyttää, nuorenee ihan vain vuosivuodelta! :D frankincensesta kannattaa siis tehdä ihoa hoitava kasvoseerumi V-6 pohjaöljyn kanssa.:)

NINGXIA RED

Maista sitten vielä sitä Ningxia Red juomaa... JEP, se on kyllä ihan uskomattoman hyvää. :)


Öljyt ovat vahvoja joten kun alat käyttämään niitä, muista juoda paljon vettä. :)