Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VAIHTUVAT TARJOUKSET

Kaikki tuotteet -15%

Piparminttu plus- öljyä voit käyttää sisäisesti! Laita sitä juomapulloon, vesilasiin, kaakaon sekaan. Käytä leivontaan tai hierontaan ;)

Voiko aamu alkaa paremmin kuin isolla lasillisella sitruunavettä? NO EI! Saat helposti sitruunan hyödyt tipauttamalla lemon öljyä yhden tipan isoon lasilliseen juomavettä. Ja maistuu hyvälle! (Sitruunaöljyn ph ei myöskään ole niin hapan että vaurioittaisi hammaskiillettä)

Appelsiiniöljy piristää. Laita tippa-kaksi isoon lasilliseen juomavettä. Mausta rahka tai maustamaton jugurtti yhdellä tipalla helposti appelsiinin makuiseksi, HELPPOA JA HYVÄÄ!

Oreganolla maustat kätevästi pitsat, piirakat ja pastakastikkeet. Oreganoöljy voittaa mennen tullen kuivatun oreganon ja helppoudellaan myös tuoreenkin oreganon!

Mäntyöljy on hyväksi hengitysteille sekä mielen hyvinvoinnille. Käytä diffuuserissa, lantraa kasviöljyyn pullon laimennusohjeen mukaan tai laita tippoja löylyveteen.

Aromasiez sopii hyvin hierontaöljyyn, eli laita tippoja kasviöljyyn (esim. Young Livingin V-6 pohjaöljyyn) tai levitä kireiden lihasten päälle, rentouttamaan.