Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YKSITTÄISÖLJYT

Yksittäiset eteeriset öljyt - Essential Oil Single

Öljyt, jotka on tislattu, kylmäpuristettu tai valmistettu pihkaa juoksuttamalla vain yhdestä kasvista.

Sivu 1 / 4   Tuotteita yhteensä 70 kpl
Orange&width=280&height=500

Appelsiini (Orange) -15 ml

Appelsiinin (citrus sinensis) eteerisen öljyn voimakas sitrustuoksu sekä piristää mieltä että rauhoittaa. Appelsiini tuo mielenrauhaa ja onnellisuutta, ja siinä on runsaasti tehokasta d-limoneeni-antioksidanttia.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön. Saattaa herkistää ihoa. Jos olet..
Hinta: 18.59 €
Basil&width=280&height=500

Basilika (Basil) -15 ml

Basilika (Ocimum basilicum) on voimakas, mausteena käytetty kasvi. Basilikaöljyllä voi rentouttaa kipeitä lihaksia levittämällä tai hieromalla sitä paikallisesti iholle sekä selkeyttää ajatuksia ja parantaa keskittymiskykyä tuoksuttelemalla sitä suoraan pullosta tai laittamalla muutaman tipan diffuuseriin..
Hinta: 43.88 €
Bergamot&width=280&height=500

Bergamotti (Bergamot) -15 ml

Bergamotissa (Citrus bergamia) on raikas, makea, sitrusmainen maku ja tuoksu. Hedelmän kuoresta puristettu bergamottiöljy tuoksuu raikkaalta, ja öljy onkin kuin auringonpaistetta pullossa.
Tämä piristävä ja rentouttava öljy lisää itseluottamusta ja kohottaa mielialaa, tasapainottaa ja antaa motivaatiota..
Hinta: 48.93 €
Dorado_azul&width=280&height=500

Dorado Azul (Dorado Azul) -5 ml

Eteerinen Dorado Azul -öljy sopii päivään kuin päivään. Tämä lämmin öljy tulee ecuadorilaisesta minttujen sukuun kuuluvasta kasvista. Eteerinen öljy saadaan dorado azul -kasvia höyrytislaamalla ja öljy tasapainottaa ja rauhoittaa aisteja. Piristä aamujasi lisäämällä muutama virkistävä öljytippa suihkugeeliisi..
Hinta: 65.25 €
Elemi&width=280&height=500

Elemi (Elemi) -15 ml

Elemi-öljy (Canarium luzonicum) saadaan höyrytislaamalla puun pihkaa. Siinä on pehmeä tuoksu. Samaan kasviheimoon olibaanihartsin ja mirhan kanssa kuuluvaa elemiä on käytetty Euroopassa perinteisesti ihon hoitoon. Elemin tiedetään vähentävän hienoja juonteita ja ryppyjä, edistävän ihon hyvinvointia sekä..
Hinta: 39.63 €
Eucalyptus_blue&width=280&height=500

Eucalyptus Blue (Eucalyptus Blue) -5 ml

Eucalyptus Blue kasvatetaan Young Livingin maatilalla Ecuadorissa. Eucalyptus Blue -öljyssä on raikas ja virkistävä tuoksu, joka helpottaa hengittämistä ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia.
Tämä eteerinen öljy sisältää runsaasti voimakasta eukalyptolia ja alfa-pineeniä.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen..
Hinta: 26.09 €
Eucalyptus_clobulus&width=280&height=500

Eucalyptus Globulus (Eucalyptus Globulus) - 15 ml

Hengitä helpommin Eucalyptus Globuluksen avulla. Tämä Australiassa kotoperäinen puu kuuluu Myrtaceae-kasviperheeseen ja öljy saadaan tislaamalla eukalyptuspuun lehtiä.
Eucalyptus on raikastavaa ja mieltä selkeyttävää, hengitä suoraan pullosta sen tuoksua, ja nauti selkeyden ja rauhan tunteista. Lisää..
Hinta: 25.27 €
Eucalyptus_radiata&width=280&height=500

Eucalyptus Radiata (Eucalyptus Radiata) -15 ml

Tuoksu hyvältä tämän enrgisoivan ja viileän tuoksun avulla. Eucalyptus Radiata on talvinen hengittämistä tukeva öljy. Stimuloi aistejasi laimentamalla tätä minttuista öljyä V-6 Pohjaöljyyn ja käytä hieronnassa. Lisää muutama tippa Young Living suihkugeeliin ja nauti raikkaasta suihkusta. Virkistä mieltäsi..
Hinta: 32.13 €
Fennel&width=280&height=500

Fenkoli (Fennel) -15 ml

Eteerinen fenkoliöljy (Fennel Essential Oil), 15 ml Fenkolin (Foeniculum vulgare) makea, maanläheinen, anista muistuttava tuoksu energisoi, elvyttää ja tasapainottaa. Se stimuloi verenkiertoelimistöä, rauhasjärjestelmää ja hengityselimiä sekä voi edistää ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. Se voi myös..
Hinta: 30.99 €
Grapefruit&width=280&height=500

Greippi (Grapefruit) -15 ml

Greipin (citrus paradisi) raikas sitrustuoksu virkistää ja nostaa mielialaa. Runsaasti d-limoneeni-antioksidanttia sisältävä greippi tekee hyvää iholle, ja monien kylmäpuristettujen sitrusöljyjen tapaan sillä on ainutlaatuisia rasvakudokseen vaikuttavia ominaisuuksia.
Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää..
Hinta: 28.87 €
Royal_havajiian_Sandalwood.jpg&width=280&height=500

Havaijin santelipuu (Royal Hawaiian Sandalwood) -5ml

Royal Hawaiian Sandalwoodin (Santalum paniculatum) tuoksu on vahva, makea ja lämmin, ja se jättää jälkeensä romanttisen tuoksunuotin. Havaijin santelipuu kasvaa ainoastaan Havaijin saarilla, joilla Young Living tekee yhteistyötä paikallisen maatilan kanssa. Yhteistyössä noudatetaan kestävän kehityksen..
Hinta: 169.67 €
Hong_Kuai&width=280&height=500

Hong Kuai (Hong Kuai) -5 ml

Hong Kuai (chamaecyparis formosensis) on arvostettu puu, joka kasvaa korkealla Taiwanin sademetsien jyrkillä rinteillä. Luonnostaan kaatuneissa rungoissa on runsaasti seskviterpeenejä sisältävä puinen aromi. Eteerisen öljyn tuoksu on miellyttävä ja se tukee syvää rentoutumisen tunnetta. Sitä käytetään..
Hinta: 95.43 €
Idaho_balsam_fir&width=280&height=500

Idahon jättipihta (Idaho Grand Fir) -5 ml

Tuo kotiisi raikas ulkoilman tuoksu Idaho Grand Fir -öljyllä. Jalokuusia kasvaa Young Livingin maatilalla Idahon Naplesissa ja kuusista saadaan lohduttavan tuoksuista eteeristä öljyä höyrytislaamalla.
Paikallisesti käytettynä sen tiedetään rentouttavan kireitä ja rasittuneita lihaksia. Lisäksi öljyn..
Hinta: 45.35 €
Idaho_blue_spruce&width=280&height=500

Idahon okakuusi (Idaho Blue Spruce) -5 ml

Young Livingin Pohjois-Idahossa sijaitsevalla maatilalla kasvatettu ja tislattu Idahon okakuusi (picea pungens) sisältää runsaasti kasviainesosia alfa-pineeni ja limoneeni. Paikallisesti käytettynä okakuusen tiedetään rentouttavan kireitä ja rasittuneita lihaksia. Lisäksi öljyn puinen tuoksu virkistää..
Hinta: 51.05 €
Ginger&width=280&height=500

Inkivääri (Ginger) -5 ml

Inkiväärin (Zingiber officinale) lämmin, mausteinen tuoksu antaa energiaa. Rauhoittava inkivääri tukee myös ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. Sen ORAC-arvo on noin 992 571 (TE/L). TE/L tarkoittaa Trolox-vastaavuutta mikromooleina litraa kohti.
KÄYTTÖEHDOTUS
Paikalliseen käyttöön.
VAROITUKSET
-Jos..
Hinta: 23.31 €
Helichrysum&width=280&height=500

Italianolkikukka (Helichrysum) -5 ml

Italianolkikukan (helichrysum italicum) raikas, maanläheisen yrttimäinen tuoksu piristää mieltä. Italianolkikukkia kutsutaan myös nimillä Everlasting ja Immortelle. Nämä lisänimet viittaavat ikuiseen elämään ja kuolemattomuuteen. Ne ovat saattaneet syntyä siitä, että italianolkikukan kukat säilyttävät..
Hinta: 137.47 €
Jade_lemon&width=280&height=500

Jade Lemon (Jade Lemon) -5 ml

Jade Lemon™ -sitruuna kasvaa Kaakkois-Kiinan lämpimässä ja kosteassa ilmastossa. Vaikka muut sitruunat vapauttavat öljyjään aromaattisesti niiden muuttuessa keltaiseksi, jadesitruuna pysyy vihreänä myös kypsänä, jolloin öljyn pitoisuus hedelmän sisällä säilyy muuttumattomana. Öljy vapautuu vasta..
Hinta: 19.39 €
Roman_chamomile&width=280&height=500

Jalosauramo (Roman Chamomile) -5 ml

Jalosauramon (chamaemelum nobile) lämmin, makea, yrttimäinen tuoksu rentouttaa ja tyynnyttää sekä kehoa että mieltä. Lempeytensä ansiosta se on ihanteellinen levottomien lasten rauhoittaja. Kaiken tyyppisiä ihoja tyynnyttävänä sitä käytetään Euroopassa paljon ihon pohjustukseen. Jalosauramo on hyödyllinen..
Hinta: 71.29 €
Hinoki&width=280&height=500

Japaninsypressi (Hinoki) -5 ml

Eteerinen japaninsypressiöljy on peräisin Japanin keskiosissa luonnonvaraisena kasvavasta chamaecyparis obtusa -puusta. Japaninsypressiä pidetään erittäin laadukkaana puuaineena, ja se oli yksi Kison alueen viidestä pyhästä puusta. Sitä on käytetty historiallisesti palatsien, temppeleiden, alttareiden..
Hinta: 43.55 €
Jasmine&width=280&height=500

Jasmiini (Jasmine) -5 ml

Jasmiinin** (jasminum officinale) lämmin, eksoottinen kukkaistuoksu rentouttaa, tyynnyttää, kohottaa mielialaa ja lisää itseluottamusta. Jasmiini tekee myös hyvää iholle. Sitä on perinteisesti käytetty romantiikkaan, vetovoimaisuuteen ja kehon naisellisuuden tasapainottamiseen. Jasmiini on absoluutti..
Hinta: 141.93 €
12...4