Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SISÄISESTI KÄYTETTÄVÄT PLUS ÖLJYT

Ravintolisänä sisäisesti käytettävät eteeriset PLUS-öljyt.

Plus öljyillä voit maustaa ruokia, leivonnaisia, salaatinkastikkeita.. Lisää maustamattomaan jugurttiin, kahvin tai kaakaon sekaan tai juomaveteen makua tuomaan.

Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 25 kpl
Sage_Plus.jpg&width=280&height=500

Sage (Salvia) Plus -5 ml

Salvia, joka on latinalaiselta nimeltään salvia officinalis, kuuluu huulikukkaiskasveihin. Sage Plus-öljyä saadaan kasvin lehtiä tislaamalla, ja se on olennainen osa jouluruokia.
Olisi kuitenkin sääli säästää tämä voimakas eteerinen öljy vain jouluruokia varten. Sage Plus-öljy sopii hyvin myös kalaruokiin..
Hinta: 20.99 €
Tangerine_Plus.jpg&width=280&height=500

Tangerine (Mandariini) Plus -5 ml

Eteerinen Mandariini (citrus reticulata) Plus -öljy maistuu sitrushedelmistä valmistetuista Plus-öljyistä makeimmalta. Eteerinen Mandariini Plus -öljy on makea, raikas ja kirpeä lisä keittiön maustekaappiin. Sen avulla lisäät monimutkaisia sitrushedelmän sävyjä suolaisiin ruokiin ja jälkiruokiin. Kun..
Hinta: 13.49 €
Tarragon_Plus.jpg&width=280&height=500

Tarragon (Rakuuna) Plus -5 ml

Rakuuna on yksi ranskalaisen keittiön tärkeimmistä yrteistä. Eteeristä Tarragon Plus-öljyä saadaan höyrytislaamalla rakuunan lehtiä, ja sen maku on voimakas ja hieman ruohomainen.
KÄYTTÖEHDOTUS
Käytä Tarragon Plus-öljyä marinadeissa tai lisää sika-, nauta-, kana- tai kalaruokiin sekä uunikasviksiin..
Hinta: 34.49 €
Thieves_Plus.jpg&width=280&height=500

Thieves (Thieves) Plus -5 ml

Voimakkaan sekoituksen eteerisiä mausteneilikka-, sitruuna-, kaneli-, Eucalyptus radiata- ja rosmariiniöljyjä sisältävä Thieves+ on saanut inspiraation neljästä 1400-luvulla eläneestä ranskalaisesta varkaasta, jotka kehittivät tämän erityisen tuoksuyhdistelmän. Tähän tarunhohteiseen yhdistelmään perustuva..
Hinta: 24.74 €
Thyme_Plus.jpg&width=280&height=500

Thyme (Timjami) Plus -5 ml

Eteerinen Timjami (thymus vulgaris) Plus -ravintolisäöljy on timjamista tislattu tiiviste. Timjami on klassinen ja pidetty ruoanlaittoyrtti. Timjami Plus -öljyllä voit korvata kuivatun timjamin lempiruoissasi, ja se on aina helposti käytettävissä.
Eteerinen Timjami Plus -öljy sisältää luontaisesti esiintyviä..
Hinta: 26.09 €
12