Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SAVVY MINERALS MEIKKISARJA

Savvy minerals by Young Living on tyylikäs meikkisarja, jonka ansiosta voit tuntea olosi itsevarmaksi kompromisseja tekemättä. Tämän mineraalipohjaisen meikkisarjan korkealuokkaisissa tuotteissa käytetään vain puhtaita ainesosia, voit siis korostaa kauneuttasi periaatteistasi luopumatta.

Jos tahdot tilata laadukkaat Savvy meikit itsellesi, liity jäseneksi ja tilaa -24% edullisemmin.

Tuotteita yhteensä 12 kpl
Savvy_Mineral_Lip_Gloss_-_Abundant.jpg&width=280&height=500

Huulikiilto 2 sävyä

Korosta luonnollista kauneuttasi laadusta tinkimättä. Savvy Minerals by Young Living™ Lip Gloss antaa luonnollisen läpikuultavan tai puolipeittävän värillisen lopputuloksen sekä lisää kiiltoa. Se levittyy kauniisti eikä jätä huulia tahmean tuntuiseksi monien muiden huulikiiltojen tapaan. Tämä huulikiilto..
Savvy_Mineral_Lipstick_-_Daydream.jpg&width=280&height=500

Huulipuna 4 sävyä

Savvy Minerals by Young Living™ Lipstick -huulipuna on kehitetty korostamaan jokaisen naisen ainutlaatuista ja luonnollista kauneutta. Huulipuna liukuu huulille tasaisesti, ja sen kermaisen koostumuksen ja puolipeittävän värin ansiosta levitys on helppoa. Huulipunien luonnolliset, kauniit sävyt..
Savvy_Mineral_Eyeshadow_-_Spoiled.jpg&width=280&height=500

Luomiväri 8 sävyä

Savvy Minerals Eyeshadow -luomiväriä voit käyttää hienovaraiseen korostukseen tai voimakkaaseen meikkiin. Nämä Savvy Minerals by Young Living™ -valikoiman luomivärit on valmistettu erittäin hienoksi jauhetuista mineraaleista, joten ne kestävät pitkään ja niiden levitys on helppoa. Lisäksi jokainen..
Savvy_Mineral_Misting_Spray.jpg&width=280&height=500

Misting Spray

Savvy Minerals by Young Living™ Misting Spray -suihkeella meikin levitys onnistuu tarkemmin. Puhtaista eteerisistä öljyistä, kivennäisaineista ja täysin kasviperäisistä ainesosista valmistettu Misting Spray -suihke tehostaa meikkipohjan peittävyyttä sekä ravitsee ja virkistää ihoa. Lisäksi tämä..
Savvy_Mineral_Blush_-_I_Do_Believe_Youre_Blushin.jpg&width=280&height=500

Savvy Mineral Blush 3 sävyä

Hehkuvat posket edustavat luonnollista, nuorekasta kauneutta parhaiten. Et voi olla ihastumatta Savvy Minerals Blush -poskipunaan, joka antaa poskille tervettä hehkua ja korostaa luonnollista säteilyäsi. Savvy Minerals by Young Living™ Blush -poskipunan mineraalipohjaiset ainesosat on jauhettu..
Savvy_Mineral_Bronzer_-_Crowned_all_over.jpg&width=280&height=500

Savvy Mineral Bronzer 2 sävyä

Savvy Minerals by Young Living™ Bronzer -aurinkopuuterilla voit rohkeasti korostaa parhaita puoliasi. Tehosta luonnollista kauneuttasi mineraaliaurinkopuuterin antamalla terveen ja ruskettuneen näköisen ihon hehkulla vuodenajasta riippumatta. Huomaat, että Savvy Minerals Bronzer -aurinkopuuterin..
Savvy_Mineral_Essential_Brush_Set.jpg&width=280&height=500

Savvy Mineral Essential Brush Set

Savvy Minerals by Young Living™ Brush Set -sivellinsarja sopii täydellisesti käytettäväksi Savvy Minerals by Young Living -tuotteiden kanssa. Se sisältää viisi hyödyllistä sivellintä meikin levitykseen sekä tyylikkään ja kätevän säilytyspussin. Jokainen pehmeä meikkisivellin on valmistettu korkealaatuisista..
Savvy_Mineral_Eyeliner_-_Jet_Setter.jpg&width=280&height=500

Savvy Mineral Eyeliner - Jet Setter

Korosta silmiesi luonnollista kauneutta Savvy Minerals by Young Living™ Eyeliner -rajausvärin avulla. Rajausväri on valmistettu mineraalipohjaisista ainesosista, ja se sopii ihanteellisesti herkälle iholle. Tässä rajausvärissä on runsaasti pigmenttiä, joka kestää pitkään paikallaan. Kerrostettava..
Savvy_Mineral_Foundation_Powder_-_Cool_No_1.jpg&width=280&height=500

Savvy Mineral Foundation Powder 10 sävyä

Mineraalimeikkipohjaamme voi käyttää niin juhlameikin pohjana kuin yksinään luonnollisemman ilmeen luomiseen. Savvy Minerals by Young Living™ -valikoimaan kuuluva pitkäkestoinen meikkipohja on valmistettu laadukkaista, mineraalipohjaisista ainesosista. Sen kerrostettava koostumus sopii sekä läpikuultavaan..
Savvy_Mineral_Mascara.jpg&width=280&height=500

Savvy Mineral Mascara

Etsitkö ripsiväriä, joka sopii herkille silmille? Haluatko käyttää meikkejä, joita ei ole testattu eläimillä ja jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia? Ei hätää. Savvy Minerals by Young Living Mascara antaa sinun räpsytellä ripsiäsi luottavaisin mielin! Ripsiväri täydentää hillittyä päivälookkiasi..
Savvy_Mineral_Veil_-_Diamond_Dust.jpg&width=280&height=500

Savvy Mineral Veil - Diamond Dust

Viimeistele meikkisi ripauksella Savvy Minerals by Young Living™ Veil -mineraalipuuteria. Veil-puuterin läpikuultava, valoa heijastava mineraalipohjainen koostumus levittyy tasaisesti ja helposti. Sillä voidaan korostaa eri kohtia kasvoissa, häivyttää pieniä juonteita ja ihohuokosia ja saada kuulas..
Savvy_Minerals_MultiTasker_-_Dark.jpg&width=280&height=500

Savvy Minerals MultiTasker - Dark

Luo dramaattinen ilme Savvy Minerals MultiTasker -monikäyttöjauheella. Tämä runsaasti pigmenttiä sisältävä syvän tummanruskea sävy toimii niin silmänrajauksessa, luomivärinä kuin kulmien muotoilussa. Mineraalipohjainen Savvy Minerals by Young Living ™ MultiTasker -monikäyttöjauhe on jauhettu erittäin..