Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YKSITTÄISÖLJYT

Yksittäiset eteeriset öljyt - Essential Oil Single

Öljyt, jotka on tislattu, kylmäpuristettu tai valmistettu pihkaa juoksuttamalla vain yhdestä kasvista.

Sivu 1 / 3   Tuotteita yhteensä 44 kpl
Basil&width=280&height=500

Basil (Basilika) -15 ml

Basilika on yksivuotinen pensasmainen ruohovartinen kasvi, jota käytetään yleisesti mausteena. Basilika on Aasiasta peräisin ja se kuluu Labiatae-heimoon. Lisää sitä kosteusvoiteeseen tai suihkugeeliin tuodaksesi aamuusi pippurista raikkautta. Selvitä ajatuksiasi hengittämällä Basil-öljyä suoraan pullosta..
Hinta: 45.67 €
Bergamot&width=280&height=500

Bergamot (Bergamotti) -15 ml

Hedelmän kuoresta puristettu bergamottiöljy tuoksuu raikkaalta, ja öljy onkin kuin auringonpaistetta pullossa. Hengitä sisään tätä tasapainottavaa ja nostattavaa tuoksua suoraan pullosta motivaatiota saadaksesi. Bergamottipuussa kasvaa pieniä keltaisia ja vihreitä päärynänmuotoisia hedelmiä. Hedelmien..
Hinta: 52.19 €
Black_Pepper&width=280&height=500

Black Pepper (Mustapippuri) -5 ml

Ota uusi päivä vastaan tällä pippurisella ja makealla tuoksulla. Tämän puisen pensaan tertuissa kasvavat marjat kuivataan auringossa, jotta niistä saataisiin mustapippureita. Black Pepper -öljyä valmistetaan kasvin marjoja tilslaamalla. Pidä tätä voimakkaan tuoksuista öljyä työpöydälläsi ja hengitä sisään..
Hinta: 37.51 €
Blue_Tansy.jpg&width=280&height=500

Blue Tansy (Sininen pietaryrtti) -5 ml

Vaikka eteeristä Blue Tansy -öljyä (Tanacetum annuum) saadaan pienistä asterikasveihin kuuluvista keltaisista kukista, sen luonnossa esiintyvä ainesosa kamatsuleeni antaa tälle voimakkaan puhtaalle eteeriselle öljylle kauniin sinisen värin höyrytislausprosessin aikana.
Blue Tansy on loistava öljy ihonhoitoon..
Hinta: 161.51 €
Carrot_seed&width=280&height=500

Carrot Seed (Porkkanansiemen) -5 ml

Porkkanansiemenöljy on hyväksi iholle, se sopii kaikille ihotyypeille, ja se heleyttää ja raikastaa väsynyttä ihoa. Öljyä voi käyttää erinomaisesti muiden ihonhoitotuotteiden lisänä.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan.
-Laimenna..
Hinta: 41.59 €
citronella.jpg&width=280&height=500

Citronella (Sitronella) -5 ml

Tämä kirpeän sitruksiselta tuoksuvan öljyn latinankielinen nimi on Cymbopogon nardus. Sitronella on sitrusheinälaji, joka tunnetaan yleisesti nimellä sitrusheinä. Energisoivaa ja nostattavaa Citronella-öljyä käytetään monissa kauneustuotteissa, parfyymit mukaan lukien. Päivitä kauneusrutiinejasi ja lisää..
Hinta: 17.14 €
copaiba&width=280&height=500

Copaiba (Kopaiva) -15 ml

Ihastu tähän savuiselta ja lämpimältä tuoksuvaan öljyyn, joka on saatu höyrytislaamalla ikivihreän brasilialaisen puun runkoa. Tasapainota tunteita tällä rentouttavalla ja puhdistavalla savuisen tuoksuisella öljyllä. Sopii hienosti myös hierontaan. Taputtele pulssipisteille, ranteisiin ja kaulan alueelle..
Hinta: 75.03 €
Cypress&width=280&height=500

Cypress (Sypressi) -15 ml

Tämä raikas, puinen öljy on saatu höyrytislaamalla syperssipuun neulasia ja oksia. Öljy sopii hyvin päivittäisiin kauneusrutiineihisi. Sypressipuu on kotoperäinen Välimeren alueella, ja puu kasvattaa kukkia ja käpyjä. Lisää tätä rauhoittavaa ja puhdistavaa öljyä perusöljyyn ja hiero seoksella vartaloasi..
Hinta: 35.87 €
Elemi&width=280&height=500

Elemi (Elemi) -15 ml

Elemi-öljy (Canarium luzonicum) saadaan höyrytislaamalla puun pihkaa. Siinä on pehmeä tuoksu. Samaan kasviheimoon olibaanihartsin ja mirhan kanssa kuuluvaa elemiä on käytetty Euroopassa perinteisesti ihon hoitoon. Elemin tiedetään vähentävän hienoja juonteita ja ryppyjä sekä edistävän ihon hyvinvointia..
Hinta: 40.77 €
Eucalyptus_blue&width=280&height=500

Eucalyptus Blue (Eucalyptus Blue) -5 ml

Eucalyptus Blue kasvatetaan Young Livingin maatilalla Ecuadorissa. Eucalyptus Blue -öljyssä on raikas ja virkistävä tuoksu. Voit kokeilla lisätä sitä kookosöljyyn saadaksesi hemmottelevan hierontaöljysekoituksen väsyneille lihaksille. 
Kirkas ja raikastava tuoksu. Nostattava ja elvyttävä. Piristää suihkugeelin..
Hinta: 27.73 €
Eucalyptus_clobulus&width=280&height=500

Eucalyptus Globulus (Eucalyptus Globulus) - 15 ml

Hengitä helpommin Eucalyptus Globuluksen avulla. Tätä raikastavaa ja mieltä selkeyttävää öljyä saadaan tislaamalla eukalyptuspuun lehtiä. Hengitä suoraan pullosta sen raikasta tuoksua, ja nauti selkeyden ja rauhan tunteista. Tämä Australiassa kotoperäinen puu kuuluu Myrtaceae-kasviperheeseen. Eukalyptuspuut..
Hinta: 26.91 €
Eucalyptus_radiata&width=280&height=500

Eucalyptus Radiata (Eucalyptus Radiata) -15 ml

Tuoksu hyvältä tämän enrgisoivan ja viileän tuoksun avulla. Eucalyptus Radiata on talvinen hengittämistä tukeva öljy. Stimuloi aistejasi laimentamalla tätä minttuista öljyä V-6 Pohjaöljyyn ja käytä hieronnassa. Lisää muutama tippa Young Living suihkugeeliin ja nauti raikkaasta suihkusta. Virkistä mieltäsi..
Hinta: 35.07 €
Frankincense&width=280&height=500

Frankincense (Olibaanihartsi) -15 ml

Tuo elämääsi hieman luksusta tällä lämpimällä ja puumaisella tuoksulla. Eteeristen öljyjen kuninkaana pidettävä olibaanihartsiöljy oli jo muinaisina aikoina kallis hyödyke. Frankincense on arvokas ainesosa ikääntyvän ja kuivan ihon hoitotuotteissa. Lisää muutama tippa kosteusvoiteeseesi tuomaan hehkua..
Hinta: 132.95 €
Frankincense&width=280&height=500

Frankincense (Olibaanihartsi) -5 ml

Olibaanihartsin eli Frankinsensin. Frankincense on arvokas ainesosa ikääntyvän ja kuivan ihon hoitotuotteissa. Lisää sitä kauneudenhoitotuotteisiisi, kun haluat, että ihosi näyttää kirkkaalta ja kauniilta. Muinaiset egyptiläiset käyttivät sitä nuorentavissa kasvonaamioissa.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen..
Hinta: 55.45 €
Grapefruit&width=280&height=500

Grapefruit (Greippi) -15 ml

Greippiä on sanottu ”kielletyksi hedelmäksi”, ja sen uskotaan liittyvän hyvän ja pahan puuhun Eedenin puutarhassa. Tämä hedelmän kuoresta kylmäpuristettu öljy puhdistaa ihoa, joten sitä on hyvä levittää kasvovoiteeseen tuomaan tervettä hehkua ihollesi. Greippi on appelsiinin ja pomelon hybridi..
Hinta: 30.99 €
Helichrysum&width=280&height=500

Helichrysum (Italianolkikukka) -5 ml

Helichrysum-öljy nostattava öljy, jota saadaan tislaamalla kullanvärisiä olkikukkia. Italianolkikukkia kutsutaan myös nimillä Everlasting ja Immortelle. Italianolkikukan kukat säilyttävät kuivuessaan kauneutensa ja värinsä. Iholle levitettynä Helichrysum-öljy viilentää ja rauhoittaa ihoa. Lisää kosteusvoiteeseen..
Hinta: 143.57 €
Idaho_blue_spruce&width=280&height=500

Idaho Blue Spruce (Idahon okakuusi) -5 ml

Erotu joukosta tällä ajattomalla tuoksulla. Idaho Blue Spruce -öljy on tislattu Young Livingin St. Maries -laventelimaatilalla. Levitä tätä savuista tuoksua kaulan alueelle rauhaa tuomaan. Voit halutessasi laimentaa öljyä perusöljyn kanssa. Lisää muutama öljytipallinen lämpimään kylpyveteen saadaksesi..
Hinta: 54.65 €
Idaho_balsam_fir&width=280&height=500

Idaho Grand Fir (Idahon jättipihta) -5 ml

Tuo kotiisi raikas ulkoilman tuoksu Idaho Grand Fir -öljyllä. Grand Fir -öljymme on peräisin Naplesissa sijaitsevalta Young Livingin Highland Flats -puutilalta. Jalokuusista saadaan lohduttavan tuoksuista eteeristä öljyä puiden havuja ja oksia höyrytislaamalla. Tee Grand Fir -öljystä oma henkilökohtainen..
Hinta: 47.29 €
Jade_lemon&width=280&height=500

Jade Lemon (Jade Lemon) -5 ml

Puhdista ja raikasta oloasi nostattavalla Jade Lemon -öljyllä. Öljyä saadaan kylmäpuristamalla kiinalaisen sitruunan kuoria ja öljy tuoksuu ihanan raikkaalta. Laita yksi tai kaksi öljytippaa kosteusvoiteeseesi ihoa kirkastamaan. Voit myös kokeilla lisätä muutama öljytippa shampooseesi tuomaan lisähehkua..
Hinta: 21.19 €
Juniper&width=280&height=500

Juniper (Kataja) -15 ml

Eteeristä Juniper-öljy saadaan höyrytislaamalla katajan marjoja. Lisää muutama öljytippa vartalovoiteeseesi tuomaan puhtaan puumaista tuoksua ihollesi. Juniper-öljy sopii hyvin myös rentouttavaan hierontaan. Laimenna sitä kookosöljyyn ja hiero sekoituksella kehosi kivistäviä kohtia.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen..
Hinta: 63.61 €
123