Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ROLL-ONIT

Kätevät valmiit Roll-on puikot.

Tuotteita yhteensä 6 kpl
Stress_Away_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Roll-On Stress Away -10ml

Young Livingin Stress Away Essential Oil Roll-On -puikko on täydellinen luonnollinen ratkaisu stressitason laskemiseen arkielämän menoissa. Tämä ainutlaatuinen vaniljan, limetin ja muiden eteeristen öljyjen sekoitus auttaa lievittämään päivittäistä stressiä helposti ja kätevästi. Ainutlaatuisen roll-on-puikon..
Hinta: 50.56 €
Peace__Calming_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Peace & Calming Roll-On -10ml

Tyynenä pysyminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Vaikka seisoisit pitkässä kassajonossa tai ajaisit autoa lasten riidellessä takapenkillä, pystyt säilyttämään tyyneytesi levittämällä tätä rauhoittavaa öljysekoitusta ihollesi. Missä tahansa menetkin, tämä valmiiksi fraktioidulla kookosöljyllä laimennettu..
Hinta: 75.04 €
Valor_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Roll-On Valor -10ml

Valor on yksi D. Gary Youngin alun perin kehittämistä sekoituksista ja jäsenten pitkäaikainen suosikki. Tasapainottava ja tyynnyttävä, rauhoittava ja mielialaa kohottava tuoksu antaa itseluottamusta ja rohkeutta haasteellisten tilanteiden tai tehtävien aikana.
KÄYTTÖEHDOTUS
Levitä runsaasti ranteisiin..
Hinta: 84.83 €
Tranquil_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Roll-On Tranquil -10ml

Tranquil Roll-On on Young Livingin oma eteeristen laventeli-, setripuu- ja jalosauramoöljyjen sekoitus, joka rauhoittaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä.
KÄYTTÖEHDOTUS
Levitä runsaasti ranteisiin, ohimoille ja niskaan.
VAROITUKSET
Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Jos olet..
Hinta: 50.56 €
Breathe_Again_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Roll-On Breathe Again -10ml

Virkistävän ja elvyttävän tuoksunsa ansiosta Breathe Again Roll-On -puikko sopii täydellisesti aikaisiin aamuihin, pitkiin päiviin ja rankkoihin treeneihin. Tämä sekoitus on yhdistelmä Peppermint-, Myrtle- ja Copaiba-öljyjä sekä neljää erilaista Eucalyptus-öljyä, mukaan lukien Eucalyptus Blue, joten..
Hinta: 46.81 €
Thieves_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Thieves Roll-On -10ml

Nyt voit kuljettaa lämmintä ja mausteista tuoksua mukanasi mihin ikinä menetkin! Thieves® Roll-On on valmiiksi laimennettu ja voit levittää sitä puikosta suoraan iholle. Oletko lentokoneessa kierrätetyn ilman armoilla? Työskenteletkö paikassa, jonka ilmanlaatu voisi olla parempi? Emännöitkö pikkuisten..
Hinta: 52.19 €