Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

RAVINTOLISÄT

Tasapainoa keholle luonnonmukaisesti valmistetuilla, erittäin hyvin imeytyvillä ravintolisillä.

Young Livingin Seed to Seel sertifigaatti takaa markkinoiden puhtaimmat tuotteet.
Young Living ravintolisät sisältävät eteerisiä öljyjä imeytymisen tehostamiseksi.

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 21 kpl
Master_Formula.jpg&width=280&height=500

Master Formula -30 annosta

Master Formula on sekä miehet että naiset mielessä valmistettu ravintolisä. Se sisältää vitamiineja, mineraaleja ja muita terveyttä ja hyvinvointia tukevia ravintopohjaisia ainesosia. Ravintolisässä on hyödynnetty SSI-teknologiaa (Synergistic Suspension Isolation), joka toimittaa ainesosat kolmessa eri..
Hinta: 127.49 €
Super_C.jpg&width=280&height=500

Super C -120 tablettia

Super C on täydellinen tapa aloittaa päivä! Tabletti päivässä huolehtii kehon C-vitamiinitarpeista pitäen samalla immuunijärjestelmästä huolta. C-vitamiini on elimistöllemme yksi olennaisimmista vitamiineista, ja se on tärkeä mm. virkeänä pysymisen kannalta. Super C sisältää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa..
Hinta: 49.49 €
Super_Vitamin_D.jpg&width=280&height=500

Super Vitamin D -120 tablettia

Kukapa meistä ei kaipaisi auringon antamaa energiaa?
Super Vitamin D sisältää 25 mg, eli 500 % D-vitamiinin suositellusta päivittäisestä arvosta. Tämä hyvin imeytyvä ja helposti sulava tabletti on luonnollinen ja kasvipohjainen tuote.
25mg tuntuu pieneltä määrältä d-vitamiinia Suomen olosuhteisiin..
Hinta: 49.49 €
Life_9.jpg&width=280&height=500

Life 9 -30 kapselia

Life 9 on patentoitu yhdistelmä yhdeksää hyödyllistä bakteerikantaa, jotka tukevat terveyttä. Life 9 sisältää 17 miljardia elävää viljelmää, jotka edustavat yhdeksää erilaista bakteerikantaa.
Sisältää yhdeksän terveellistä bakteerikantaa, jotka tukevat terveyttä:
1 Lactobacillus acidophilus
2 Bifidobacterium..
Hinta: 49.49 €
Kidscents_MightyPro.jpg&width=280&height=500

Kidscents MightyPro -30 annospussia

KidScents MightyPro on maitohappobakteerivalmiste, joka on vähintään 2 vuotta täyttäneille lapsille suunniteltu ainutlaatuinen ravintolisä. Ravintolisät on pakattu yksittäisiin annospusseihin, joten 8 miljardia elävää bakteeria sisältäviä pusseja on helppo kuljettaa mukana. Tätä herkullista ravintolisää..
Hinta: 52.49 €
KidScents_MightyZyme.jpg&width=280&height=500

KidScents MightyZyme -90 tablettia

KidScents® MightyZyme -pursekelutabletit on suunniteltu vähintään 6 vuotta täyttäneille lapsille. Nauti yksi tabletti kolme kertaa päivässä ennen aterioita. Tabletit sisältävät porkkananjuurijauhetta, Peppermint Plus-öljyä ja marja-aromia. 3-6-vuotiaiden lasten annos on puoli tablettia. Tabletti voidaan..
Hinta: 64.49 €
Green_Omega_3.jpg&width=280&height=500

Green Omega 3 -60 geelikapselia

Kaikki omega-tuotteet eivät ole yhtä hyviä. Tämä vegaaninen omega-3-ravintolisä sisältää terveyttä tukevia välttämättömiä rasvahappoja, ja siinä on kalaöljyn sijasta leväöljyä.
Muihin vegaaniystävällisiin omega-3-ravintolisiin verrattuna Green Omega 3 -pehmytkapseleissa on yksi suurimmista määristä..
Hinta: 95.99 €
MegaCal2.jpg&width=280&height=500

Megacal - 450g

MegaCal™ on erinomainen kalsiumin, magnesiumin, mangaanin ja C-vitamiinin lähde. MegaCal tukee luuston ja verisuonten normaalia hyvinvointia sekä normaalia hermotoimintaa.
Yksi annos sisältää 205 g kalsiumia ja 187 g magnesiumia. Kalorit: 6 annosta kohden Hiilihydraatteja yhteensä: 2 grammaa annosta..
Hinta: 67.49 €
Super_Cal.jpg&width=280&height=500

SuperCal -120 tablettia

Super Cal sisältää kivennäisaineita, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä, jotka auttavat pysymään terveinä. Siihen on lisätty eteerisiä öljyjä em. mineraalien toimintaa tehostamaan. Lamosalalin, myrtin, sitruunaheinän ja meiramin sekoitus mineraaleihin yhdistettynä tukee luuston ja nivelten terveyttä..
Hinta: 40.04 €
Sulfurzyme_Capsules.jpg&width=280&height=500

Sulfurzyme - 120 Kapselia

Sulfurzyme® sisältää gojimarjaa ja MSM-yhdistettä, joka on luontaisesti esiintyvä ravintorikki, jota keho tarvitsee joka päivä ylläpitämään proteiinien rakennetta, suojaamaan soluja ja solukalvoja, uudistamaan solujen välisiä yhteyksiä ja säilyttämään sidekudoksen molekyylirakennetta. MSM tukee lisäksi..
Hinta: 53.99 €
BLM.jpg&width=280&height=500

BLM - 90 kapselia

BLM™ sisältää täysin luonnollisia ainesosia, kuten tyypin II kollageenia, MSM:ää, glukosamiinisulfaattia ja mangaanisitraattia sekä eteerisiä öljyjä. Näiden ainesosien on todettu edistävän solujen tervettä toimintaa ja nivelten liikkuvuutta.
Mangaani (mangaanisitraatista): 1 mg / annos Kalium..
Hinta: 71.98 €
ComforTone.jpg&width=280&height=500

Comfortone - 150 tablettia

ComforTone on yrttinen ravintolisä, jossa yhdistyy eteeristen öljyjen ja yrttien hyödyt. Fenkolista ja takiaisesta valmistettu ComforTone tukee ruoansulatusta ja yleistä hyvinvointia.
KÄYTTÖEHDOTUS
Nauti 1 kapseli 4 kertaa päivässä. Suurimmat terveyshyödyt saat, kun juot kaksi litraa vettä päivän..
Hinta: 56.99 €
Balance_Complete.jpg&width=280&height=500

Balance Complete - 750g

Balance Complete™ on huipputerveellisistä ruoka-aineista koostettu ateriankorvike, joka tekee olosta energisen. Balance Complete sisältää Ningxia-gojimarjajauhetta, ruskeaa riisilesettä, ohranorasta, kylmäpuristettua kookosöljyä, aloe veraa, kanelijauhetta ja Young Livingin laadukasta heraproteiinisekoitusta..
Hinta: 97.48 €
ICP.jpg&width=280&height=500

ICP -227g

Terve ruoansulatusjärjestelmä on tärkeä kehon normaalin toiminnan kannalta, koska sen kautta imeytyvät ravintoaineet, joita koko keho tarvitsee. Young Livingin ICP™ on ruoansulatusta edistävä ravintolisä, jonka kasveista ja yrteistä peräisin olevat ainesosat auttavat tehostamaan ruoansulatusjärjestelmän..
Hinta: 44.98 €
Detoxzyme.jpg&width=280&height=500

Detoxzyme - 180 tablettia

Detoxzyme® sisältää voimakkaita entsyymejä, jotka tehostavat ruoansulatusta, poistavat elimistöstä myrkkyjä ja edistävät puhdistumista. Detoxzymen ainesosat tukevat ruoansulatuselimistön normaalia toimintaa, mikä on terveyden kannalta olennaista. 90 annosta pakkauksessa
KÄYTTÖEHDOTUS
Ota kaksi kapselia..
Hinta: 70.49 €
Essentialzyme.jpg&width=280&height=500

Essentialzyme - 90 kapselia

Essentialzyme™ on monientsyymikapseli, joka on tehty sekä ruoansulatuskanavan toimintaa tasapainoittamaan että kehomme entsyymitoimintaa tukemaan.
KÄYTTÖEHDOTUS
Ota 1 kapseli päivittäin tuntia ennen päivän suurinta ruoka-annosta. Essentialzyme on piparmintulla päällystetty kaksikerroksinen monientsyymitabletti..
Hinta: 68.98 €
Essentialzymes-4.jpg&width=280&height=500

Essentialzymes-4 -120 tablettia

Essentialzyme on ruokavaliota ja ruoansulatusta tukeva monipuolinen kasvipohjainen entsyymikapseli, joka sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, yrttejä ja kasvipohjaisia entsyymejä.
Essentialzymes-4 sisältää erilaisia tarkkaan valittuja entsyymejä, jotka edesauttavat sinua saavuttamaan ruokavalioosi ja..
Hinta: 83.23 €
JuvaPower.jpg&width=280&height=500

Juvapower - 226 g

JuvaPower on runsaasti antioksidantteja sisältävä kasvisjauhesekoitus, joka on yksi parhaista happamuutta sitovien ruoka-aineiden lähteistä. JuvaPower sisältää paljon maksan toimintaa edistäviä ravintoaineita ja ruoansulatuselinten toimintaa tasapainottavia ainesosia. Kalorit: 159 annosta kohden Rasvaa..
Hinta: 71.98 €
Inner_Defense.jpg&width=280&height=500

Inner Defense (Sisäinen puolustusmekanismi) - 30 geelikapselia

Inner Defense™ vahvistaa elimistön puolustusmekanismeja, luo hiivoille ja muille sienille epäotollisen ympäristön ja edistää hengityselinten terveyttä. Se sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, kuten oregano, timjami ja Thieves®, joissa on runsaasti vastustuskykyä tukevia tymolia, karvakrolia ja..
Hinta: 47.98 €
Olive_Oil_Essentials.jpg&width=280&height=500

Olive Oil Essentials -30 kapselia

Tuo elämääsi Välimeren tuulahduksia Olive Essentials -kapseleilla. Olive Essentials sisältää espanjalaisista oliiveista saatua hydroksityrosolia. Yhdessä Olive Essentials -kapselissa on yhtä paljon hydroksityrosolia kuin litrassa ekstra-neitsytkookosöljyä. Hydroksityrosoli on fenolinen yhdiste, jota..
Hinta: 52.49 €
12