Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

BLOOM IHONHOITO SARJA

BLOOM by Young Living Brightening Skin Care Collection on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka tasoittavat ihon väriä ja tuovat iholle hehkua. BLOOM-tuotteet eivät sisällä synteettisiä tuoksuja, mikä on osoitus vankasta sitoutumisestamme puhtaaseen kauneuteen. Sheerlume Brightening Complexia sisältävä BLOOM setti auttaa tehostamaan kosteutusta parantaen tasaista ihonsävyä.

Tuotteita yhteensä 4 kpl
Bloom_Brightening_Cleanser.jpg&width=280&height=500

BLOOM Brightening Cleanser 100 ml - kirkastava puhdistusaine

Bloom - kirkastava puhdistusaine on luonnollinen kasvojenpesuaine, joka paljastaa säteilevän ihon ja jättää kasvot raikkaiksi ja sileiksi. Se koostuu plumeriakukkauutteesta, natriumhyaluronaatista ja pracaxisiemenöljystä, joka auttaa sekä puhdistamaan että kosteuttamaan ihoa.
EDUT:
-Kirkastaa ja tuo..
Hinta: 60.35 €
Bloom_Brightening_Essence.jpg&width=280&height=500

BLOOM Brightening Essence 140 ml - geelimäinen kasvovesi

Samean ihon paras ystävä on BLOOM geelimäinen kasvovesi. Tämä kirkastava, geelimäinen tuote tuo kosteutta ihoon parantaen ihon ulkoasua ja rakennetta. Sen koostumus tukee ihon suojatoimintoa ja saa ihosi virkistyneeksi ja säteileväksi.
EDUT:
-Kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. -Tuo iholle hehkua. -Auttaa..
Hinta: 81.57 €
Bloom_Brightening_Lotion.jpg&width=280&height=500

BLOOM Brightening Lotion 50 ml - kasvovoide

BLOOM kasvovoide sisältää tehokkaita, luonnollisia ainesosia, jotka kirkastavat ihon ulkonäköä ja tuovat iholle hehkua. Sen kosteuttavat ja kirkastavat ominaisuudet auttavat parantamaan ihon kosteutta ja vahvistamaan kosteussuojaa. BLOOM sisältää pilin hedelmälihaöljyä, joka on hankittu suoraan Filippiineillä..
Hinta: 122.35 €
Bloom_Collagen_Complete.jpg&width=280&height=500

BLOOM Collagen Complete - kollageenijuoma

BLOOM Collagen Complete - kollageenijuoma Pakkauksessa on 10kpl 50ml pulloja
Collagen Complete tarjoaa nestemäisen 10 000 mg Peptan®-merikollageenin, goji-marjamehun, CoQ10:n, vihreän jasmiiniteen uutteen sekä ihoa tukevien vitamiinien ja kivennäisaineiden loistavat edut gojimarjan ja sitruunan makuna..
Hinta: 64.03 €