Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SEEDLINGS SARJA- PERHEEN PIENILLE

Seedlings sarjalla hoidat perheen pienimpien puhtauden, sekä kosteutuksen ilman alkoholia, parabeeneja, ftalaatteja, petrokemikaaleja, eläinpohjaisia ainesosia, synteettisiä säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita tai synteettisiä väriaineita

Tuotteita yhteensä 5 kpl
Baby_Wipes_-_YL_Seedlings.jpg&width=280&height=500

Baby Wipes - YL Seedlings

Young Living Seedlings Baby Wipes -kosteuspyyhkeet ovat erittäin pehmeitä ja miellyttäviä. Niiden rauhoittava koostumus kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja sileän. Ne puhdistavat vauvan herkän ihon hellästi ja tehokkaasti ilman, että iho kuivuu.
Näitä hellävaraisia vauvan kosteuspyyhkeitä voi..
Hinta: 19.56 €
Baby_Wash__Shampoo_-_YL_Seedlings.jpg&width=280&height=500

Baby Wash & Shampoo - YL Seedlings

Seedlings Baby Wash & Shampoo on suunniteltu varta vasten vauvan herkälle iholle. Mieto, hellävarainen ja silmiä ärsyttämätön koostumus on täysin kasvipohjainen. Luonnollinen koostumus on hajustettu miedosti Calm-öljysekoituksen Lavender-, Coriander-, Bergamot-, Ylang Ylang- ja Geranium -öljyillä. Se..
Hinta: 37.51 €
Baby_Oil_-_YL_Seedlings.jpg&width=280&height=500

Baby Oil - YL Seedlings

Young Living Seedlings Baby Oil -vauvaöljyn mieto ja hellävarainen koostumus on kehitetty vauvan herkälle iholle. Ainesosat ovat 100-prosenttisen kasvipohjaisia ja luonnollisia, ja niistä muodostuva vauvaöljy kosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee vauvan ihoa ilman mineraaliöljyjä. Tämä hellävarainen vauvaöljy..
Hinta: 30.17 €
Baby_Lotion_-_YL_Seedlings.jpg&width=280&height=500

Baby Lotion - YL Seedlings

Vauvan iho on pehmeä ja sileä, mutta se voi kuivua samoin kuin aikuistenkin iho. Kuumat kylvyt, kuiva ilma, ihoa ärsyttävät aineet ja muut seikat voivat saada vauvan olon epämukavaksi ja ärtyisäksi.
Young Living Seedlings Baby Lotion -kosteusvoide tarjoaa avun kuivan ihon aiheuttamiin ongelmiin ja ehkäisee..
Hinta: 29.35 €
Diaper_Cream_-_YL_Seedlings.jpg&width=280&height=500

Diaper Cream - YL Seedlings

Huolehdi vauvan takapuolen ihosta ilman voimakkaita kemikaaleja, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa. Young Living Seedlings Diaper Cream -vaippavoiteen miedot ja hellävaraiset ainesosat tarjoavat erinomaisen hoidon vauvan herkälle iholle. Seedlings Diaper Cream -vaippavoide on valmistettu täysin luonnollisista..
Hinta: 35.39 €