Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ANIMAL SCENTS LEMMIKKIELÄINTEN ÖLJYSARJA

Animal Scents on lemmikeille suunnattu öljysarja.

Tuotteita yhteensä 5 kpl
Animal_Scents_-_Inner_Balance.jpg&width=280&height=500

Animal Scents - Inner Balance

Pidä lemmikkisi tyytyväisenä hieromalla muutama tippa Inner Balance -öljysekoitusta tämän vatsan päälle. Hiero tällä raikasta eteerisiä piparminttu-, inkivääri ja anisöljyjä sisältävällä öljysekoituksella hellästi lemmikkieläintäsi. Tämä huolella valmistettu öljysekoitus sopii täydellisesti paikallisesti..
Hinta: 18.75 €
Animal_Scents_-_Pet_Care.jpg&width=280&height=500

Animal Scents - Pet Care

Hemmottele lemmikkiäsi tällä rakkaudesta eläimiin valmistetulla eteerisellä öljysekoituksella. Sisältää maadoittavaa olibaanihartsiöljyä, rauhoittavaa laventeliöljyä ja raikasta mandariiniöljyä. Kun hierot lemmikkiäsi, laita muutama öljytippa tämän iholle. Kun olet hieronnan jälkeen harjannut lemmikkisi..
Hinta: 33.45 €
Animal_Scents_-_Pet_Fresh.jpg&width=280&height=500

Animal Scents - Pet Fresh

Lemmikin omistajat ajattelevat aina karvaisen ystävänsä parasta. Tämä maadoittava eläimille tarkoitettu paikallisesti käytettävä eteerinen öljy raikastaa välittömästi. Eteerinen öljysekoitus sisältää lämpimältä tuoksuvaa mirhaöljyä, joka oli suosittu öljy jo muinaisessa Egyptissä. Muita tuotteita, jotka..
Hinta: 48.12 €
Animal_Scents_-_Pet_Renew.jpg&width=280&height=500

Animal Scents - Pet Renew

Näytä kuinka paljot lemmikkiäsi rakastat tällä paikalliseen käyttöön valmistetulla öljysekoituksella. Tämä raikkaasta ulkoilmasta muistuttava öljysekoitus sisältää rauhoittavia laventeli- ja iisoppiöljyä sekä maadoittavaa mirhaöljyä. Öljysekoituksessa on myös olibaanihartsia, ja huomaat sen makeat ja..
Hinta: 35.23 €
Animal_Scents_-_PuriClean.jpg&width=280&height=500

Animal Scents - PuriClean

Näytä lemmikillesi kuinka tärkeä tämä on tällä paikallisesti käytettävällä raikkaantuoksuisella eläimille valmistetulla öljysekoituksella. Tämän öljysekoituksen inspiraationa on ollut raikas ulkoilma, ja sekoitus sisältää viileää talvikynteliä, puumaista Palo Santoa ja makeaa rosmariiniöljyä.
Oletko..
Hinta: 41.61 €