Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

DEODORANTIT

Young Livingin todella suositut luonnonmukaiset deodorantit toimivat ilman synteettisiä ainesosia ja alumiinia. Deodorantit tuoksuvat miedosti eteerisiltä öljyiltä, jotka takaavat sen, että pysyt raikkaana koko päivän! Vaihtaessasi synteettisestä deodorantista luonnonmukaiseen vaihtoehtoon on hyvinkin mahdollista, että 2-3 viikkoa alkuun tulee puhdistusreaktio ja tuntuu ettei deodorantti toimi ollenkaan, mutta sen jälkeen et enää halua palata entiseen! Toimii parhaiten, kun laitat iltaisin suihkun jälkeen.

Tuotteita yhteensä 5 kpl
AromaGuard_Meadow_Mist.jpg&width=280&height=500

AromaGuard Meadow Mist

Pidä kainalosi raikkaana ja puhtaina. Young Livingin deodorantit eivät sisällä alumiinia. AromaGuard Meadow Mist deodorant sisältää muun muassa kookosöljyä, E-vitamiinia ja puhtaita sitruunan ja laventelin eteerisiä öljyjä.
AINESOSAT
Cocos Nucifera (kookos)öljy, valkoinen mehiläisvaha, puhtaat kasviöljyesterit..
Hinta: 20.24 €
AromaGuard_Mountain_Mint.jpg&width=280&height=500

AromaGuard Mountain Mint

Deodorantti pitää kainalosi raikkaana ja puhtaina. Young Livingin AromaGuard Mountain Mint sisältää ihoa rauhoittavaa kookosöljyä, E-vitamiinia ja mehiläisvahaa. Mountain Mintissä on myös sitruunan ja rosmariinin eteerisiä öljyjä, eikä se sisällä alumiinia.
Hinta: 20.24 €
CinnaFresh_Deodorant.jpg&width=280&height=500

CinnaFresh Deodorant

Mausteneilikan, eukalyptuksen ja kanelinkuoren eteeristen öljyjen tuoksuista tehty CinnaFresh neutralisoi kehon hajuja ilman synteettisiä hajuaineita ja keinotekoisia ainesosia. CinnaFresh sisältää ihoa hoitavia ja rauhoittavia ainesosia, jotka pitävät pahat hajut loitolla ja sinut itsevarmana. Vegetaarinen..
Hinta: 20.24 €
CitraGuard_Deodorant.jpg&width=280&height=500

CitraGuard Deodorant

Kohtaa päivä täynnä itseluottamusta! Kliiniset testit ovat osoittaneet, että toisin kuin monet muut deodorantit CitraGuard säilyttää iholla luonnollisten mikrobiomien tasapainon. Tämä tarkoittaa sitä, että ihosi on suojassa epätoivotuilta ulkoisilta ja ympäristöllisiltä tekijöiltä, ja samalla iholla..
Hinta: 20.24 €
Valor_Deodorant.jpg&width=280&height=500

Valor Deodorant

Aloita päivä rohkeasti! Valor Deodorant huolehtii, että kainalosi pysyvät raikkaina ilman alumiinia tai muita kovia ainesosia. Deodorantti pitää pahat hajut loitolla puhtaiden eteeristen öljyjen ja nuolijuurijauhon avulla.
Mustakuusen, sinisen pietaryrtin ja olibaanihartsin eteeriset öljyt varmistavat..
Hinta: 20.24 €