Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eteeriset yksittäisöljyt

Yksittäiset eteeriset öljyt - Essential Oil Single

Sivu 1 / 4   Tuotteita yhteensä 70 kpl
Basil&width=280&height=500

Basil -15 ml

Basilikan (Ocimum basilicum) voimakas, mausteinen tuoksu virkistää sekä kehoa että mieltä. Paikallisesti käytettynä se voi piristää ja parantaa tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Hieronnassa käytettynä se voi rentouttaa kipeitä lihaksia.
Käyttöohje
Levitä sitä nenänpäähän, ohimoille sekä hyönteistenpuremien..
Hinta: 40.21 €
Bergamot&width=280&height=500

Bergamot -15 ml

Bergamotissa (Citrus bergamia) on raikas, makea, sitrusmainen tuoksu. Tämä piristävä ja rentouttava öljy lisää itseluottamusta ja kohottaa mielialaa. Sitä on jo pitkään käytetty rasvaisen ja ärtyneen ihon hoitoon.
Varoitus
Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle..
Hinta: 43.65 €
Black_Pepper&width=280&height=500

Black Pepper -5 ml

Pippuri (Piper nigrum) on Piperaceae-heimoon kuuluva kukkiva köynnöskasvi. Se on kotoisin Etelä-Intiasta, ja sitä viljellään laajalti sen marjojen takia. Marjat voidaan valmistaa kypsentämällä ja/tai kuivaamalla, jolloin saadaan valko-, viher- ja mustaapippuria.
Eteerinen pippuriöljy on höyrytislattu..
Hinta: 30.18 €
Blue_Tansy.jpg&width=280&height=500

Blue Tansy -5 ml

Vaikka eteeristä Blue Tansy -öljyä (Tanacetum annuum) saadaan pienistä asterikasveihin kuuluvista keltaisista kukista, sen luonnossa esiintyvä ainesosa kamatsuleeni antaa tälle voimakkaan puhtaalle eteeriselle öljylle kauniin sinisen värin höyrytislausprosessin aikana. Marokosta peräisin olevasta sinisestä..
Hinta: 149.12 €
Caraway.jpg&width=280&height=500

Caraway -5 ml

Eteeristä Caraway-öljyä saadaan höyrytislaamalla kuminan siemeniä Suomessa kasvavasta kuminasta. Suomi on yksi maailman suurimpia kuminan viejiiä.
Kumina on yksi vanhimpia viljeltyjä kasveja — se on niin vanha, että tutkijatkaan eivät ole samaa mieltä sen todellisesta alkuperästä. Sitä on löydetty..
Hinta: 13.38 €
Carrot_seed&width=280&height=500

Carrot Seed -5 ml

Vahvistavien ominaisuuksiensa ansiosta porkkanansiemenöljyä on perinteisesti käytetty ruoansulatusvaivoihin. Nykyään kasvia arvostetaan sen maksan toimintaa ja ihon kuntoa edistävien vaikutusten vuoksi. Porkkanansiemenöljy sopii kaikille ihotyypeille, ja se heleyttää ja raikastaa väsynyttä ihoa. Öljyä..
Hinta: 34.99 €
Cedarwood&width=280&height=500

Cedarwood -15 ml

Setripuussa (Cedrus atlantica) on lämmin, pihkainen puuntuoksu. Hierontaöljyssä käytettynä se rentouttaa ja rauhoittaa. Setripuuta on jo pitkään käytetty vaikuttavana aineena rasvaiselle iholle tarkoitetuissa kosmeettisissa valmisteissa. Sen ORAC-arvo on noin 1 689 996 (TE/L). TE/L tarkoittaa Trolox-vastaavuutta..
Hinta: 18.12 €
Cinnamon_bark&width=280&height=500

Cinnamon Bark -5 ml

Kanelin lämmintä, mausteista aromia on vuosisatojen ajan arvostettu sekä kauppatavarana että sen hyvinvointia edistävien ominaisuuksien vuoksi. Young Living testaa kanelinkuoren huolellisesti varmistaakseen, ettei siihen ole sekoittunut muita saman tuoksuisia öljyjä. Kanelin uskotaan edistävän verenkiertoelimistön..
Hinta: 38.91 €
Cistus&width=280&height=500

Cistus -5 ml

Eteeristä pihkakistusöljyä saadaan ruususta (Cistus ladanifer), jossa on pehmeä hunajaa muistuttava tuoksu. Raamatussa mainittujen Saaronin kukkien uskotaan olleen pihkakistuksia. Pihkakistuksen tuoksu on tyynnyttävä ja mielialaa kohottava. Sitä on perinteisesti käytetty hengityselinten terveyden tueksi..
Hinta: 101.57 €
citronella.jpg&width=280&height=500

Citronella -5 ml

Sitronella on raikastava ja piristävä tuoksu, joka poistaa muita hajuja. Tämä eteerinen öljy on täydellinen niin ulko- kuin sisäilman raikastaja. Sitronella on keskeinen öljy Purification-öljysekoituksen kaltaisissa Young Living -tuotteissa.
Cymbopogon nardus on sitrusheinälaji, joka tunnetaan yleisesti..
Hinta: 14.27 €
Clary_sage&width=280&height=500

Clary Sage -15 ml

Eteerinen myskisalviaöljy (Salvia sclarea) sisältää luonnollisia kasviravintoaineita. Öljyn pehmeä, lämmin, yrttimäinen tuoksu kohottaa mielialaa ja rentouttaa, ja siksi se sopii erinomaisesti PMS-oireiden lievitykseen. Se voi auttaa myös lievittämään naisten vaihdevuosioireita. Myskisalvian ORAC-arvo..
Hinta: 76.93 €
Clove&width=280&height=500

Clove -15 ml

Mausteneilikan (Syzygium aromaticum) makea, mausteinen tuoksu virkistää aisteja ja elvyttää kehoa. Mausteneilikka on Young Livingin Thieves-sekoituksen tärkeä ainesosa luonnollisten ominaisuuksiensa vuoksi. Se sisältää eugenolia, jota käytetään hammaslääketieteessä ikenien puuduttamiseen. Mausteneilikka..
Hinta: 24.64 €
copaiba&width=280&height=500

Copaiba -15 ml

Young Livingin Brasiliasta hankkimaa hienoa copaibaöljyä on jo pitkään käytetty helpottamaan nivel- ja vatsavaivoja. Alkuperäiskansojen parantajat ovat perinteisesti käyttäneet copaibaa ihoärsytysten ja hyönteistenpuremien paikalliseen hoitoon. Tänä päivänä copaibaa on saatavissa Young Livingin eteerisenä..
Hinta: 69.59 €
Cypress&width=280&height=500

Cypress -15 ml

Sypressin (Cupressus sempervirens) raikas, ruohomainen, ikivihreä tuoksu virkistää, elvyttää ja tyynnyttää. Se lohduttaa kylminä vuodenaikoina ja sopii myös rasvaisen tai ärtyneen ihon hoitoon.


Käyttöohje
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.

Saattaa herkistää ihoa. Jos olet raskaana tai hoidossa..
Hinta: 30.84 €
Dill&width=280&height=500

Dill -5 ml

Tilli (Anethum graveolens) on yksivuotinen yrtti, joka kuuluu samaan heimoon kuin selleri, ja se on suosittu maustekasvi monissa maissa, erityisesti Euroopassa. Eteeristä tilliöljyä valmistetaan koko kasvin vesihöyrytislauksella, ja sitä on perinteisesti käytetty ruoansulatusvaivoihin. Tilliöljyn voimakasta..
Hinta: 25.46 €
Dorado_azul&width=280&height=500

Dorado Azul -5 ml

Young Livingin oma Dorado Azul on yksi uusimmista Ecuadorista saatavista eteerisistä öljyistä. Dorado Azulissa on yrttimäinen tuoksu, ja se on tarkoitettu paikalliseen ja aromaattiseen käyttöön.


Käyttöohje:
Paikallisesti: laimenna yksi tippa yhteen tippaan V-6 tai oliiviöljyä. Sitten levitä halutulle..
Hinta: 55.80 €
Elemi&width=280&height=500

Elemi -15 ml

Elemissä (Canarium luzonicum) on pehmeän mausteinen, suitsuketta muistuttava palsamintuoksu. Samaan kasviheimoon olibaanihartsin ja mirhan kanssa kuuluvaa elemiä on käytetty Euroopassa perinteisesti ihon hoitoon. Elemin tiedetään vähentävän hienoja juonteita ja ryppyjä, edistävän ihon hyvinvointia sekä..
Hinta: 34.10 €
Eucalyptus_blue&width=280&height=500

Eucalyptus Blue -5 ml

Eucalyptus Blue -öljyssä on raikas ja virkistävä tuoksu, joka helpottaa hengittämistä ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia. Tätä eteeristä öljyä kasvatetaan Ecuadorissa, ja se on Breathe Again Roll-On -tuotteen tärkeä ainesosa. Tämä eteerinen öljy sisältää runsaasti voimakasta eukalyptolia ja alfa-pineeniä..
Hinta: 24.14 €
Eucalyptus_clobulus&width=280&height=500

Eucalyptus Globulus - 15 ml

Eucalyptus globuluksen eli kuumepuuöljyn tuoksu on raikas ja läpitunkeva. Se sisältää runsaasti eukalyptolia, joka on keskeinen ainesosa monissa suuvesissä. Iholle paikallisesti käytettynä se edistää hengityselinten toimintaa ja rentouttaa lihaksia urheilusuorituksen jälkeen. Sen ORAC-arvo on noin 24..
Hinta: 23.25 €
Eucalyptus_radiata&width=280&height=500

Eucalyptus Radiata -15 ml

Eucalyptus Radiata on viilentävä, virkistävä ja energisoiva öljy. Sillä on monia samoja hyödyllisiä ominaisuuksia kuin Eucalyptus Globulus -öljyllä, mutta se on tuoksultaan kevyempi. Eucalyptus Radiata soveltuu myös lapsille, koska se on melko mietoa eikä aiheuta ärsytystä. Tämä öljy on yksi monipuolisimmista..
Hinta: 29.77 €
12...4