Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eteeriset yksittäisöljyt

Yksittäiset eteeriset öljyt - Essential Oil Single

Sivu 2 / 4   Tuotteita yhteensä 70 kpl
Fennel&width=280&height=500

Fennel -15 ml

Eteerinen fenkoliöljy (Fennel Essential Oil), 15 ml Fenkolin (Foeniculum vulgare) makea, maanläheinen, anista muistuttava tuoksu energisoi, elvyttää ja tasapainottaa. Se stimuloi verenkiertoelimistöä, rauhasjärjestelmää ja hengityselimiä sekä voi edistää ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. Se voi myös..
Hinta: 27.65 €
Frankincense&width=280&height=500

Frankincense -15 ml

Olibaanihartsin eli Frankinsensin (Boswellia carteri) On käytetty eurooppalaisissa ja amerikkalaisissa sairaaloissa, ja sen vaikutuksia tutkitaan paljon. Se on arvokas ainesosa ikääntyvän ja kuivan ihon hoitotuotteissa. Lisää sitä kauneudenhoitotuotteisiisi, kun haluat, että ihosi näyttää kirkkaalta..
Hinta: 118.87 €
Frankincense&width=280&height=500

Frankincense -5 ml

Olibaanihartsin eli Frankinsensin (Boswellia carteri) On käytetty eurooppalaisissa ja amerikkalaisissa sairaaloissa, ja sen vaikutuksia tutkitaan paljon. Se on arvokas ainesosa ikääntyvän ja kuivan ihon hoitotuotteissa. Lisää sitä kauneudenhoitotuotteisiisi, kun haluat, että ihosi näyttää kirkkaalta..
Hinta: 47.96 €
Geranium&width=280&height=500

Geranium -15 ml

Geranium /Palsamipelargonin (Pelargonium graveolens) viehättävä kukkaistuoksu tyynnyttää ja tuo hyvänmielen. Se tekee hyvää iholle, ja sen aromaattinen vaikutus auttaa vapautumaan negatiivisista muistoista. Sitä on perinteisesti käytetty tukemaan verenkiertoelimistön ja hermoston toimintaa, ja se auttaa..
Hinta: 66.90 €
German_chamomile&width=280&height=500

German Chamomile -5 ml

Kamomillasaunio (Matricaria recutita) on yksivuotinen kasvi, jota kasvaa laajalti Euroopassa ja Aasian lauhkeilla alueilla. Päivänkakkaraa muistuttava kasvi on viety myös Pohjois-Amerikkaan ja Australiaan, ja se on suosituin kamomillayrtin lähde.

Kuivatuista kukista valmistettu tee tukee rentoutumistekniikoita..
Hinta: 58.74 €
Ginger&width=280&height=500

Ginger -5 ml

Inkiväärin (Zingiber officinale) lämmin, mausteinen tuoksu antaa energiaa. Rauhoittava inkivääri tukee myös ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. Sen ORAC-arvo on noin 992 571 (TE/L). TE/L tarkoittaa Trolox-vastaavuutta mikromooleina litraa kohti.

Käyttöohje
Paikalliseen käyttöön. Älä käytä tulen,..
Hinta: 21.61 €
Grapefruit&width=280&height=500

Grapefruit -15 ml

Greipin (citrus paradisi) raikas sitrustuoksu virkistää ja nostaa mielialaa. Runsaasti d-limoneeni-antioksidanttia sisältävä greippi tekee hyvää iholle, ja monien kylmäpuristettujen sitrusöljyjen tapaan sillä on ainutlaatuisia rasvakudokseen vaikuttavia ominaisuuksia.
Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää..
Hinta: 26.92 €
Helichrysum&width=280&height=500

Helichrysum -5 ml

Italianolkikukan (helichrysum italicum) raikas, maanläheisen yrttimäinen tuoksu piristää mieltä. Italianolkikukkia kutsutaan myös nimillä Everlasting ja Immortelle. Nämä lisänimet viittaavat ikuiseen elämään ja kuolemattomuuteen. Ne ovat saattaneet syntyä siitä, että italianolkikukan kukat säilyttävät..
Hinta: 137.47 €
Hinoki&width=280&height=500

Hinoki -5 ml

Eteerinen japaninsypressiöljy on peräisin Japanin keskiosissa luonnonvaraisena kasvavasta chamaecyparis obtusa -puusta. Japaninsypressiä pidetään erittäin laadukkaana puuaineena, ja se oli yksi Kison alueen viidestä pyhästä puusta. Sitä on käytetty historiallisesti palatsien, temppeleiden, alttareiden..
Hinta: 40.21 €
Hong_Kuai&width=280&height=500

Hong Kuai -5 ml

Hong Kuai (chamaecyparis formosensis) on arvostettu puu, joka kasvaa korkealla Taiwanin sademetsien jyrkillä rinteillä. Luonnostaan kaatuneissa rungoissa on runsaasti seskviterpeenejä sisältävä puinen aromi. Eteerisen öljyn tuoksu on miellyttävä ja se tukee syvää rentoutumisen tunnetta. Sitä käytetään..
Hinta: 88.60 €
Idaho_balsam_fir&width=280&height=500

Idaho Balsam Fir -15 ml

Young Livingin Pohjois-Idahossa sijaitsevalla maatilalla kasvatettu ja tislattu Idahon okakuusi (picea pungens) sisältää runsaasti kasviainesosia alfa-pineeni ja limoneeni. Paikallisesti käytettynä okakuusen tiedetään rentouttavan kireitä ja rasittuneita lihaksia. Lisäksi öljyn puinen tuoksu virkistää..
Hinta: 101.57 €
Idaho_blue_spruce&width=280&height=500

Idaho Blue Spruce -5 ml

Young Livingin Pohjois-Idahossa sijaitsevalla maatilalla kasvatettu ja tislattu Idahon okakuusi (picea pungens) sisältää runsaasti kasviainesosia alfa-pineeni ja limoneeni. Paikallisesti käytettynä okakuusen tiedetään rentouttavan kireitä ja rasittuneita lihaksia. Lisäksi öljyn puinen tuoksu virkistää..
Hinta: 46.25 €
Jade_lemon&width=280&height=500

Jade Lemon -5 ml

Jade Lemon™ -sitruuna kasvaa Kaakkois-Kiinan lämpimässä ja kosteassa ilmastossa. Vaikka muut sitruunat vapauttavat öljyjään aromaattisesti niiden muuttuessa keltaiseksi, jadesitruuna pysyy vihreänä myös kypsänä, jolloin öljyn pitoisuus hedelmän sisällä säilyy muuttumattomana. Öljy vapautuu vasta..
Hinta: 17.14 €
Jasmine&width=280&height=500

Jasmine -5 ml

Jasmiinin** (jasminum officinale) lämmin, eksoottinen kukkaistuoksu rentouttaa, tyynnyttää, kohottaa mielialaa ja lisää itseluottamusta. Jasmiini tekee myös hyvää iholle. Sitä on perinteisesti käytetty romantiikkaan, vetovoimaisuuteen ja kehon naisellisuuden tasapainottamiseen.
**Jasmiini on absoluutti..
Hinta: 123.59 €
Juniper&width=280&height=500

Juniper -15 ml

Katajan (juniperus osteosperma) puhdas, syvä, puumainen tuoksu puhdistaa kehoa ja mieltä. Se on hyväksi iholle ja virtsaelimille. Sitä on käytetty myös hermoston kunnollisen toiminnan tukemiseen.

Käyttöehdotus


Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön. Saattaa herkistää ihoa. Jos olet raskaana tai..
Hinta: 54.50 €
Kunzea.jpg&width=280&height=500

Kunzea -5 ml

Alkuperäiset kulttuurit ovat käyttäneet Etelä-Australiassa ja Tasmaniassa villinä kasvava pensasta, kunzeaa, vuosisatoja erilaisiin tarkoituksiin. Kunzea-pensas, jolla on sipulimainen latva ja hassut kukat, tunnetaan myös nimellä "valkoinen pilvi."
Kunzeasta uutettu eteerinen öljy on ominaisuuksiensa..
Hinta: 62.66 €
Lavender&width=280&height=500

Lavender -15 ml

Eteerisen Lavender (lavandula angustifolia) -öljyn tuoksu on mainio sekoitus raikkautta, kukkia, puhtautta ja rauhallisuutta. Tämä dynaaminen tuoksu on tehnyt kasvista suositun ainesosan hajuvesissä, saippuoissa, ilmanraikastimissa ja kauneustuotteissa. Lavender on yksi suosituimmista tuotteistamme...
Hinta: 37.93 €
Ledum&width=280&height=500

Ledum -5 ml

Lännenpursulla (ledum groenlandicum) on pitkä käyttöhistoria. Teeksi keitettynä lännenpursu parantaa hyvinvointia. Lisäksi sen uskotaan myös harmonisoivan ja tasapainottavan kehon päivittäisiä tarpeita. Runsaasti limoneenia sisältävää lännenpursuöljyä valmistetaan höyrytislaamalla kasvin kukkivia latvaosia..
Hinta: 101.57 €
Lemon.jpg&width=280&height=500

Lemon -15 ml

Sitruunan (citrus limon) voimakas ja raikkaan puhdistava tuoksu elvyttää ja kohottaa mielialaa. Öljy koostuu 68-prosenttisesti d-limoneenista, joka on voimakas antioksidantti. Se saattaa olla hyödyllinen ihonhoidossa. Varoitus: Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle..
Hinta: 18.12 €
Lemon_myrtle.jpg&width=280&height=500

Lemon myrtle -5 ml

Lemon Myrtle -öljyn raikas, mielialaa kohottava ja virkistävä aromi voi auttaa selkeyttämään ajatuksia.

Käyttöehdotus


Ulkoisesti: Laimenna sekoittamalla yksi tippa eteeristä öljyä yhteen tippaan V-6™-kasviöljyä tai oliiviöljyä, ja levitä tarpeen mukaan haluamallesi ihoalueelle. Aromaattinen..
Hinta: 36.72 €
1234