Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YKSITTÄISÖLJYT

Yksittäiset eteeriset öljyt - Essential Oil Single

Öljyt, jotka on tislattu, kylmäpuristettu tai valmistettu pihkaa juoksuttamalla vain yhdestä kasvista.

Sivu 3 / 3   Tuotteita yhteensä 44 kpl
Tea_Tree.jpg&width=280&height=500

Tea Tree (Teepuu) -15 ml

Tätä virkistävää öljyä saadaan Melaleuca alternifoliasta, pienikokoisesta australialaisesta puusta, joka kuuluu Myrtaceae-kasviperheeseen. Puhdistava Tea Tree -öljy sopii hyvin illan kauneusrutiineihin. Lisää muutama tippa kosteusvoiteeseesi ihoa rauhoittamaan ja tasoittamaan sen väriä. Kokeile myös..
Hinta: 45.67 €
Thyme&width=280&height=500

Thyme (Timjami) -15 ml

Lämpimältä ja mausteiselta tuoksuvaa Thyme-öljyä saadaan timjamia höyrytislaamalla. Timjami on suosittu välimerellinen yrtti, joka tuo makua ruokaan kuin ruokaan. Lisää muutama öljytippa suihkugeeliin ihoa ravitsemaan. Voit myös lisätä tätä rentouttavaa ja palauttavaa öljyä perusöljyyn ihanaksi hierontaöljyksi..
Hinta: 61.99 €
Vanilja_Vanilla.jpg&width=280&height=500

Vanilla (Vanilja) -5ml

Vanilja on yksi suosituimpia tuoksuja ympäri maailman, ja sen tuoksu on lämmin ja makea. Young Livingin vaniljan oleohartsin tuoksu on hellä ja positiivinen, ja kun sitä levitetään iholle, se tuo mieleen hyviä muistoja.
Puhdasta ja eettisesti hankittua vaniljan oleohartsia saadaan Madagaskarin koillisosassa..
Hinta: 59.53 €
Ylang_ylang&width=280&height=500

Ylang Ylang (Tuoksuilangia) -15 ml

Höyrytislattu Young Livingin Ecuadorin maatilalla kasvavien puiden kukista. Sillä on makea ja romanttinen tuoksu. Kostuttavuutensa takia se on tärkeä ainesosa monissa korkealaatuisissa iho- ja hiustenhoitotuotteissa. Edistää ihon hehkua sekä Ravitsee hiuksia ja päänahkaa.
Ylang Ylangia kutsutaan usein..
Hinta: 77.49 €
123