Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eteeriset yksittäisöljyt

Yksittäiset eteeriset öljyt - Essential Oil Single

Sivu 4 / 4   Tuotteita yhteensä 70 kpl
Sage&width=280&height=500

Sage -15 ml

Salvialla (salvia officinalis) on mausteinen, yrttimäinen tuoksu. Sen tiedetään vahvistavan aisteja ja kehon keskeisiä elintoimintoja sekä tukevan aineenvaihduntaa. Se auttaa tukemaan hengityselinten, lisääntymiselinten, hermoston ja muiden kehon järjestelmien toimintaa. Salvia voi auttaa selviytymään..
Hinta: 45.68 €
Spearmint&width=280&height=500

Spearmint -5 ml

Vihermintun (Mentha spicata) tuoksu on minttuinen ja hieman hedelmäinen ja piparmintun tuoksua pehmeämpi. Viherminttu on voimakas antioksidantti, joka tukee hengityselimistön ja hermoston toimintaa ja voi auttaa avaamaan tunnelukkoja, mikä edistää tasapainoa ja hyvinvointia. Sen ORAC-arvo on noin 5 398..
Hinta: 17.14 €
Tangerine&width=280&height=500

Tangerine -15 ml

Tangeriini (Tangerine, Citrus reticulata) on rauhoittava eteerinen öljy, jolla on samanlainen makean raikas tuoksu kuin appelsiinilla. Se helpottaa ajoittaista hermostuneisuutta. Tangeriiniöljy auttaa piristämään mieltä ja saa olon tuntumaan turvalliselta. Se sisältää myös runsaasti voimakasta d-limoneeni-antioksidanttia..
Hinta: 25.94 €
Tea_Tree.jpg&width=280&height=500

Tea Tree -15 ml

(Melaleuca alternifolia)

Eteerinen Tea Tree -öljy, joka tunnetaan myös Melaleuca- ja Melaleuca Alternifolia -öljyinä, on yksi laajimmin hyödynnetyistä ja perusteellisimmin tutkituista eteerisistä öljyistä, ja sen takia sitä pitäisi löytyä jokaisesta kodista. Tea Tree -öljyn puhdistavien ominaisuuksien..
Hinta: 41.94 €
Thyme&width=280&height=500

Thyme -15 ml

Eteerinen Thyme-öljy on Ortho Ease Massage Oilin tärkein ainesosa, ja se tuntuu iholla ihanalta urheilun jälkeen. Sen tuoksun uskotaan luovan merkityksellisyyden tunnetta.

Käyttöehdotus


Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
Saattaa herkistää ihoa. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi..
Hinta: 54.91 €
Valerian&width=280&height=500

Valerian -5 ml

Rohtovirmajuurta (Valeriana officinalis) on käytetty jo tuhansia vuosia sen tyynnyttävän ja emotionaalisesti tasapainottavan vaikutuksen vuoksi. Viimeisten 30 vuoden ajan sen rentouttavia ominaisuuksia on tutkittu kliinisesti. Tutkijat ovat määrittäneet seskviterpeeniyhdisteet, valeriinihapon ja valeronin..
Hinta: 60.36 €
Vetiver&width=280&height=500

Vetiver -5 ml

etiveriaheinän (Vetiveria zizanoides) patsulia muistuttavassa runsaassa, maanläheisessä tuoksussa on aavistus sitruunaa. Vetiveriaheinäöljy on psyykkisesti maadoittavaa, tyynnyttävää ja tasapainottavaa. Vetiveriaheinä on yksi eniten seskviterpeeniyhdisteitä sisältävistä öljyistä, ja Tri Terry Friedmann..
Hinta: 33.69 €
Wintergreen&width=280&height=500

Wintergreen -15 ml

Lamosalalin (Gaultheria procumbens) tuoksu on makea ja minttuinen. Se sisältää samaa vaikuttavaa ainetta (metyylisalisylaattia) kuin koivu, ja hierontaöljyssä käytettynä se voi lievittää pään alueen jännityksiä ja rentouttaa lihaksia urheilusuorituksen jälkeen. Sen ORAC-arvo on noin 1 018 439 (TE/L)..
Hinta: 28.56 €
Xiang_mao&width=280&height=500

Xiang Mao -5ml

Taiwanissa ”nopean valaistumisen aromaattisena ruohona” tunnettua intiansitrusheinää (Cymbopogon citratus) kasvatetaan korjattavaksi ja tislattavaksi hedelmällisessä maassa ilman kasvinsuojeluaineita. Intiansitrusheinää on käytetty vuosisatojen ajan aromaattisen öljyn lähteenä hajuvesiteollisuudessa..
Hinta: 43.24 €
Ylang_ylang&width=280&height=500

Ylang Ylang -15 ml

Höyrytislattu Young Livingin Ecuadorin maatilalla kasvavien puiden kukista. Sillä on makea ja romanttinen tuoksu. Kostuttavuutensa takia se on tärkeä ainesosa monissa korkealaatuisissa iho- ja hiustenhoitotuotteissa. Ylang Ylangia kutsutaan usein sydäntuoksuksi, koska sen tuoksun tunnistaa yleensä vasta..
Hinta: 66.08 €
1234