Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Blue Tansy -5 ml

Vaikka eteeristä Blue Tansy -öljyä (Tanacetum annuum) saadaan pienistä asterikasveihin kuuluvista keltaisista kukista, sen luonnossa esiintyvä ainesosa kamatsuleeni antaa tälle voimakkaan puhtaalle eteeriselle öljylle kauniin sinisen värin höyrytislausprosessin aikana. Marokosta peräisin olevasta sinisestä pietaryrtistä saadaan harvinaista kasviperäistä ainetta, jota käytetään muun muassa laadukkaissa, ylellisissä kauneustuotteissa. Young Livingin jäsenet ovat saaneet jo vuosien ajan nauttia eteerisen Blue Tansy -öljyn hyödyistä muun muassa suosituissa Valor-, Peace & Calming- ja JuvaFlex-öljysekoituksissamme. Nyt Blue Tansy -öljyä on saatavana yksittäisenä öljynä, jota voi käyttää diffuuserissa tai levittää paikallisesti iholle.

Käyttöehdotus

Ulkoisesti: Laimenna sekoittamalla yksi tippa eteeristä öljyä yhteen tippaan V-6™-kasviöljyä tai oliiviöljyä, ja levitä tarpeen mukaan haluamallesi ihoalueelle. Aromaattinen käyttö: Käytä diffuuserilla korkeintaan 30 minuutin ajan kolmesti päivässä. Varoitus: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta ennen tuotteen käyttöä sen soveltuvuudesta sinulle.


Ainesosat

Tanacetum annuum (sininen pietaryrtti) -öljy


Luo jäsentili ja säästä -24%

Jäsenhinta: 113.33
Asiakashinta: 149.12


Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi meille klikkaamalla TÄSTÄ.

Kun olet täyttänyt lomakkeen kirjaamme sinut jäseneksi ja lähetämme ohjeet miten voit tehdä tilauksesi. Lähetämme sinulle aloitusoppaan ja liittymislahjan sekä neuvomme sinua jatkossa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Hinta:149.12 €