Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Chivalry 5 ml

Chivalry - ritariöljy on kehitetty voimistamaan rohkeutta, kunniaa, anteliaisuutta ja halua auttaa muita. Toivomme, että sinäkin tunnistat nämä hyveet elämässäsi Chivalry-öljysekoituksen tukemana. Öljysekoituksen nostattava aromi tukee sinua tulemaan parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäsi.

Tämä Valoria, Gratitudea, Joyta ja Harmonya sisältävä öljysekoitus on D. Gary Youngin luoma. Öljysekoituksessa on yhteensä 24 laadukasta eteeristä öljyä. Pääosissa ovat rohkeutta inspiroiva Valor®, maadoittava Gratitude, avoimuutta edesauttava Joy ja tasapainoa edistävä Harmony.


KÄYTTÖEHDOTUS

Hieronta: Yhdistä Chivalry ja Young Living V-6®-perusöljy ja käytä tätä sekoitusta nostattavassa ja voimaannuttavassa hieronnassa hetkinä, jolloin kaipaat lisämotivaatiota
Hajuvesi: Henkilökohtainen voimatuoksusi koko päivään

VAROITUKSET

-Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

-Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön.
Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.

-Tarkista tuotteen tarkemmat käyttöohjeet pullon etiketistä.


AINESOSAT

Kapryyli/kapriinitriglyseridi, tuoksuilangia, mustakuusi, palsamipelargoni, ruusu, kamferi, bergamotti (furokumariinivapaa), olibaanihartsi, harmaapihta, sininen pietaryrtti, korianteri, sitruuna, pyhä santelipuu, laventeli, tangeriini, appelsiini, väinönjuuuri, mirha, iisoppi, laventelisalvia, jasmiini, jalosauramo, mustakuusi, palmarosa, vetiver.

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Hinta:80.75 €