Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Chivalry 5 ml

Hinta:66.90 €

Chivalry - ritariöljy on kehitetty voimistamaan rohkeutta, kunniaa, anteliaisuutta ja halua auttaa muita. Toivomme, että sinäkin tunnistat nämä hyveet elämässäsi Chivalry-öljysekoituksen tukemana. Tämä Valoria, Gratitudea, Joyta ja Harmonya sisältävä öljysekoitus on D. Gary Youngin luoma. Öljysekoituksessa on yhteensä 24 laadukasta eteeristä öljyä. Pääosissa ovat rohkeutta inspiroiva Valor®, maadoittava Gratitude, avoimuutta edesauttava Joy ja tasapainoa edistävä Harmony. Öljysekoituksen nostattava aromi tukee sinua tulemaan parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäsi.


KÄYTTÖEHDOTUS

Hieronta: Yhdistä Chivalry ja Young Living V-6®-perusöljy ja käytä tätä sekoitusta nostattavassa ja voimaannuttavassa hieronnassa hetkinä, jolloin kaipaat lisämotivaatiota
Hajuvesi: Henkilökohtainen voimatuoksusi koko päivään

VAROITUKSET

Jos olet raskaana, imetät, tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

-Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

-Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.


AINESOSAT

Kapryyli/kapriinitriglyseridi, tuoksuilangia, mustakuusi, palsamipelargoni, ruusu, kamferi, bergamotti (furokumariinivapaa), olibaanihartsi, harmaapihta, sininen pietaryrtti, korianteri, sitruuna, pyhä santelipuu, laventeli, tangeriini, appelsiini, väinönjuuuri, mirha, iisoppi, laventelisalvia, jasmiini, jalosauramo, mustakuusi, palmarosa, vetiver.

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

LUO JÄSENTILI JA TILAA -24% EDULLISEMMIN

Jäsenhinta: 61,37
Asiakashinta: 66,90

-Tili on maksuton.

-Tee kertatilauksella satunnaisia tilauksia.

-Tai ryhdy kuukausitilaajaksi ja keskitä ostoksesi Young Livingille.

Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi minulle klikkaamalla TÄSTÄ.