Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cool Azul -15 ml

Levitä Cool Azul sekoitusta iholle, niin saat viilentävän tunteen ja tuoksuvan elämyksen. Cool Azul sopii täydellisesti fyysisiin aktiviteetteihin niin ennen ja jälkeen kuin suorituksen aikana. Se on virkistävä ja samalla rentouttava ja tukee kuntoilusta palautumista.

Tee valmis cool Azul seos rollon pulloon Young Living V-6 pohjaöljyn kanssa ja pakkaa se kuntosalikassiin, käsilaukkuun tai reppuun niin se on aina nopeasti ja helposti käytettävissä kaikissa arkielämän menoissa. Cool Azul on erinomainen apu niin fyysisen työn tekijöille, urheilijoille kuin hierojille.


Käyttöohje

Paikalliseen käyttöön.

-Laimenna Young Living V-6- pohjaöljyllä pullon laimennusohjeen mukaisesti ja hiero tai levitä haluamallesi ihoalueelle.

-Sopii hyvin hierontaöljyksi Young Living V-6 pohjaöljyyn sekoitettuna. 


Varoitukset

-Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

-Laimennettava.

-Ole varovainen, jos levität tuotetta herkälle iholle.

-Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.


Ainesosat

Lamosalali, Piparminttu, Salvia, Plectranthus oregano, Copaiva, mesikaarnamyrtti, laventeli, Sininen sypressi, Elemi, Vetiveriaheinä, kumina, Oregano, Dorado Azul


Luo jäsentili ja säästä -24%

Jäsenhinta: 92.01€
Asiakashinta: 121.06€

Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi meille klikkaamalla TÄSTÄ.

Kun olet täyttänyt lomakkeen kirjaamme sinut jäseneksi ja lähetämme ohjeet miten voit tehdä tilauksesi. Lähetämme sinulle aloitusoppaan ja liittymislahjan sekä neuvomme sinua jatkossa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Hinta:121.06 €