Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cool Azul -15 ml

Hinta:121.06 €

Viilentävä Cool Azul on hyväksi rasittuneille lihaksille, se sopii täydellisesti fyysisiin aktiviteetteihin niin ennen ja jälkeen kuin suorituksen aikana. Se on virkistävä ja samalla rentouttava ja tukee kuntoilusta palautumista.

Tee valmis cool Azul seos rollon pulloon Young Living V-6 pohjaöljyn kanssa ja pakkaa se kuntosalikassiin, käsilaukkuun tai reppuun niin se on aina nopeasti ja helposti käytettävissä kaikissa arkielämän menoissa. Cool Azul on erinomainen apu niin fyysisen työn tekijöille, urheilijoille kuin hierojille.


KÄYTTÖEHDOTUS

Paikalliseen käyttöön.

-Laimenna Young Living V-6- pohjaöljyllä pullon laimennusohjeen mukaisesti ja hiero tai levitä haluamallesi ihoalueelle.

-Sopii hyvin hierontaöljyksi Young Living V-6 pohjaöljyyn sekoitettuna.


VAROITUKSET

-Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

-Laimennettava.

-Ole varovainen, jos levität tuotetta herkälle iholle.

-Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.


AINESOSAT

Lamosalali, Piparminttu, Salvia, Plectranthus oregano, Copaiva, mesikaarnamyrtti, laventeli, Sininen sypressi, Elemi, Vetiveriaheinä, kumina, Oregano, Dorado Azul


LUO JÄSENTILI JA TILAA -24% EDULLISEMMIN

Jäsenhinta: 92.01€
Asiakashinta: 121.06€

-Tili on maksuton.

-Tee kertatilauksella satunnaisia tilauksia.

-Tai ryhdy kuukausitilaajaksi ja keskitä ostoksesi Young Livingille.

Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi minulle klikkaamalla TÄSTÄ.