« Takaisin

Exodus II -5 ml

Exodus II™ on ajaton sekoitus eteerisiä öljyjä. Ne ovat peräisin samantyyppisistä kasveista, joita Mooses aikoinaan käytti temppelin suitsukkeena.

Käyttöehdotus

Aromaattiseen käyttöön. Hiero kaksi tippaa ranteisiin, jalkoihin tai muille vähemmän herkille ihoalueille. Käytä diffuuserilla tai hiero kämmeniin, vie kämmenet kupiksi nenän ja suun eteen ja hengitä syvään sisään.


Saattaa herkistää ihoa. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi valmisteen käytöstä. Laimennusta suositellaan paikalliseen käyttöön. Laimenna ennen käyttöä herkille ihoalueille, kuten kasvoille, kaulaan ja genitaalialueelle. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältä käyttöä vauvoille ja pienille lapsille.

Ainesosat

Olea europaea (oliiviöljy), commiphora myrrha* (myrhaöljy), cinnamomum cassia* (kassiakanelin lehtiöljy), cinnamomum zeylanicum* (kanelinkuoriöljy), acorus calamus* (rohtokalmojuuren uute), picea mariana* (Northern Lights -mustakuusen lehtiöljy), hyssopus officinalis* (iisopin lehtiöljy), vetiveria zizanoides* (vetiveriaheinän juuriöljy), boswellia carterii* (olibaanihartsiöljy)

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Jäsenhinta: 28.52€

Hinta:37.52 €