Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Thieves (Thieves) Plus -5 ml

Voimakkaan sekoituksen eteerisiä mausteneilikka-, sitruuna-, kaneli-, Eucalyptus radiata- ja rosmariiniöljyjä sisältävä Thieves+ on saanut inspiraation neljästä 1400-luvulla eläneestä ranskalaisesta varkaasta, jotka kehittivät tämän erityisen tuoksuyhdistelmän. Tähän tarunhohteiseen yhdistelmään perustuva ainutlaatuinen Thieves+-sekoitus sisältää luonnossa esiintyviä ainesosia limoneenia, eugenolia ja eukalyptolia.

Se on yksi Young Livingin suosituimmista sekoituksista, jonka voimakkaat eteeriset öljyt muodostavat erityisen, tehokkaan ja mausteisen kokonaisuuden. Upean makuinen Thieves+ täydentää erinomaisesti maustehyllyä, sillä sitä voi nauttia sisäisesti ruokiin ja juomiin lisättynä tai ravintolisänä. Voit myös lisätä sitä 1–2 tipan verran päivittäiseen NingXia RedŽ -annokseesi, jolloin saat herkullisen mausteisen juoman täynnä hyviä ominaisuuksia.


KÄYTTÖEHDOTUS

Kuumiin juomiin lisättynä Thieves+-sekoitus antaa niille herkullisen mausteisen säväyksen.

Saat leivonnaisiin ja puuroihin hieman lisämakua lisäämällä niihin 1–2 tippaa Thieves+-sekoitusta.

Mausta NingXia Red -juomaa tipalla Thieves+-sekoitusta, niin saat siihen hieman jouluista makua ja tuoksua.

Laimenna yksi tippa Thieves+-öljyä neljällä tipalla V-6TM Vegetable Oil Complex -kasviöljyä ja laita yhdistelmä kapseliin. Ota yksi päivittäin tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaisesti.


AINESOSAT

Mausteneilikan (Syzygium aromaticum)† nuppuöljy, sitruunan (Citrus limon)† kuoriöljy, kanelin (Cinnamomum verum)† kuoriöljy, eukalyptuksen (Eucalyptus radiata)† lehtiöljy, rosmariinin (Rosmarinus officinalis)† lehtiöljy, †100 %:n puhdas eteerinen öljy
Ravintolisillä ei tulisi korvata monipuolista ruokavaliota. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annostusta.

Hinta:24.74 €