Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Thieves Roll-On -10ml

Hinta:46.66 €

Nyt voit kuljettaa lämmintä ja mausteista tuoksua mukanasi mihin ikinä menetkin! Thieves® Roll-On on valmiiksi laimennettu ja voit levittää sitä puikosta suoraan iholle. Oletko lentokoneessa kierrätetyn ilman armoilla? Työskenteletkö paikassa, jonka ilmanlaatu voisi olla parempi? Emännöitkö pikkuisten leikkitreffejä? Pyyhkäise ihollesi Thievesia ja olet valmis mihin vaan. Sen ilmaa raikastava tuoksu ja ihoa rauhoittavat ominaisuudet takaavat sen, että pian et lähde minnekään ilman Thieves Roll-On-puikkoa.

Thieves-öljysekoituksen inspiraationa on toiminut neljästä 1400-luvun varkaasta kertova legenda. Tarinan mukaan varkaat käyttivät ryöstelyretkillään mm. tuoksuneilikasta ja rosmariinista valmistettua tuoksusekoitusta, koska he uskoivat sekoituksen suojelevaan voimaan. Tänä päivänä tuo vanha legenda elää Thieves Roll-On-puikossamme. Roll-On-puikon eteeriset Clove-, Cinnamon Bark -, Lemon-, Eucalyptus Radiata ja Rosemary-öljyt ovat valmiina palvelemaan oli päiväsi millainen hyvänsä.

Käyttöehdotus

Levitä Thieves roll-on-puikkoa ranteisiisi voidaksesi nauttia sen raikkaasta ja lämpimästä tuoksusta.

Käytä sitä kaulassasi kiinnostavana mausteisena henkilökohtaisena tuoksuna.

Ainesosat

Mausteneilikka, sitruuna, kanelinkuori, eucalyptus radiata, rosmariini, kookosöljy

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Luo jäsentili ja säästä -24%

Jäsenhinta: 35.46
Asiakashinta: 46.66

Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi meille klikkaamalla TÄSTÄ.

Kun olet täyttänyt lomakkeen kirjaamme sinut jäseneksi ja lähetämme ohjeet miten voit tehdä tilauksesi. Lähetämme sinulle aloitusoppaan ja liittymislahjan sekä neuvomme sinua jatkossa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.