Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Europe 30 Oil Collection (Euroopan 30 öljyä)

Eurooppalainen 30 öljyn kokoelma sisältää 15 yksittäistä eteeristä öljyä ja 15 Young Livingin kehittämää sekoitusta tyylikkäässä ja kestävässä laukussa. Tämän tarkkaan valitun kokoelman puhtaat ja tehokkaat eteeriset öljyt tarjoavat monia eri tapoja edistää fyysistä, henkistä ja emotionaalista hyvinvointia.

Kokoelma sisältää seuraavat yksittäiset eteeriset öljyt ja sekoitukset 5 ml:n pulloissa.

Yksittäiset eteeriset öljyt:

Sitruuna (Lemon), Laventeli (Lavender), Piparminttu (Peppermint), Appelsiini (Orange), Lamosalali (Wintergreen), Greippi (Grapefruit), Setripuu (Cedarwood), Olibaanihartsi (Frankincense), Sypressi (Cypress), Timjami (Thyme), Sitrusheinä (Lemongrass), Mausteneilikka (Clove), Paperikaarnamyrtti (Melaleuca Alternifolia), Bergamotti (Bergamot) ja Fenkoli (Fennel).

Eteeriset öljysekoitukset:

Purification, Valor®, Thieves®, Peace and Calming, RC, Joy, Di-Gize, PanAway, Release, White Angelica, Raven, Highest Potential, Endoflex, Aroma Siez ja Citrus Fresh.

Käyttöohje

Tämän kokoelman öljyjä ja sekoituksia voidaan käyttää diffuuserilla ja paikallisesti suoraan iholle. Tuotteiden etiketeissä on tarkempia käyttöohjeita, kuten laimennussuhteet tietyille öljyille, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa.

Aromaattinen käyttö: Käytä diffuuserilla korkeintaan 30 minuutin ajan kolmesti päivässä.

Varoitus:

Saattaa herkistää ihoa.

Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, varmista tuotteen soveltuvuus terveydenhuollon ammattilaiselta ennen käyttöä.

Jos ärsytysoireita ilmenee, lopeta tuotteen käyttö.

Varottava aineen joutumista silmiin ja limakalvoille.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

Lisätietoja on tuotteiden omissa kuvauksissa.
Hinta:460.92 €