Thieves tuotteet

Kasvipohjaisista ainesosista ja puhtaista eteerisistä öljyistä valmistettu Young Living Thieves-sarja puhdistaa kotisi tehokkaasti ja hellästi. Thieves-sarjamme tuotteet eivät sisällä kovia kemikaaleja, vaan ne on valmistettu turvallisista ja luonnonmukaisista ainesosista. Ne ovat armottomia lialle, mutta helliä sinulle!

Eteerisen Thieves-öljysekoituksen inspiraationa on toiminut tarina neljästä 1400-luvun varkaasta, jotka tapasivat käydä ryöstöretkillä hautausmailla. He käyttivät ryöstöretkillään muun muassa tuoksuneilikasta ja rosmariinista valmistettua tuoksusekoitusta, koska he uskoivat sekoituksen suojelevan heitä ruttoa vastaan. Young Living Thieves-sekoitus on koko Thieves-tuotesarjamme salainen ase. Thieves-sekoituksemme sisältää sitruunaa, mausteneilikkaa, rosmariinia, kanelinkuorta ja eukalyptusta, ja se tuo kotiisi kodikkaan tuoksun.

Thieves-sarjamme laajasta valikoimasta löydät tuotteet kodin erilaisiin tarpeisiin.

Tässä on Thieves-sarjamme erilaisia tuoteryhmiä:

Eteeriset Thieves-öljysekoitukset

Eteeriset Thieves-öljysekoitukset

Young Living Thieves-öljysekoitus sisältää sitruunan, mausteneilikan, rosmariinin, kanelinkuoren ja eukalyptuksen eteerisiä öljyjä. Kokeile laittaa pari tippaa tätä makeaa ja lämmintä öljysekoitusta diffuuseriin ja kotisi tuoksuu välittömästi raikkaalta.
Thieves: hampaidenhoito

Thieves: hampaidenhoito

Huolehdi suuhygieniastasi Thieves-hampaidenhoitotuotteilla. Harjaa hampaasi Thieves AromaBright Toothpastella tai Thieves Dentarome Ultra Toothpastella, ja viimeistele puhdistus Thieves AromaBright Mouthwashilla ja Thieves Dental Flossilla.
Thieves: hygienia- ja kauneudenhoitotuotteet

Thieves: hygienia- ja kauneudenhoitotuotteet

Thieves Foaming Hand Soap ja Thieves Cleansing Soap puhdistavat ihosi ja jättävät jälkeen hyvän tuoksun. Haluatko kuljettaa Thievesin tehoa mukanasi? Sujauta Thieves Waterless Hand Purifier laukkuusi ja tee käsihygienian huolehtimisesta helppoa missä ikinä oletkin.
Thieves: kodinpuhdistustuotteet

Thieves: kodinpuhdistustuotteet

Tee radikaali muutos kotisi puhtaanapitoon kasvipohjaisilla Thieves-kodinpuhdistustuotteilla. Thieves Household Cleaner mullistaa kotisi puhtaanapidon! Sen tiivistetyllä koostumuksella voit poistaa pinttyneimmänkin lian ja rasvan, etkä joudu suojaamaan käsiäsi siivoushansikkailla. Voit myös käyttää Thieves..