Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Thieves Laundry Soap

Kasviperäisistä ainesosista valmistettu Thieves®-pyykinpesuaine pesee vaatteet hellävaraisesti ja luonnollisesti, eikä niihin jää kemikaalien tai synteettisten aineiden jäänteitä. Luonnolliset entsyymit ja tehokkaat eteeriset öljyt lisäävät koostumuksen tehoa ja tekevät vaatteista raikkaita, puhtaita ja kevyesti sitruunan tuoksuisia.

Thieves®-pyykinpesuainetta voi käyttää kaikissa pyykinpesukoneissa, myös korkeatehoisissa koneissa. Pesuaineen kuusinkertaisesti tiivistetty koostumus riittää noin 21 koneelliseen (946 ml).

Tärkeimmät edut:
  • Kasvipohjainen koostumus
  • Raikas sitrushedelmän tuoksu
  • Puhdistaa ja raikastaa
  • Kasvipohjaiseen koostumukseen ei ole lisätty natriumlauryylisulfaattia (SLS), väriaineita, petrokemikaaleja, formaldehydiä, fosfaatteja, keinotekoisia hajusteita eikä optisia valkaisuaineita

Käyttöohje

Noudata vaatteen hoito-ohjeita. Valitse vaatteiden ja pesuaineen määrä veden kovuuden ja vaatteiden likaisuuden mukaan. Noudata koneen käyttöohjeita.

Veden kovuus

Likaiset vaatteet (normaali)

Erittäin likaiset vaatteet

Pehmeä

30 ml

45 ml

Keskikova

45 ml

60 ml

Kova

60 ml

75 ml

Ainesosat

15–30 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, hajusteet [voi sisältää seuraavia: bentsyylibentsoaatti, sinnamaali, sinnamyylialkoholi, sitraali, sitronelloli, eugenoli, farnesoli, geranioli, isoeugenoli, limoneeni, linaloli]

Hinta:46.25 €