Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Thieves Laundry Soap 946 ml

Kasviperäisistä ainesosista valmistettu Thieves®-pyykinpesuaine pesee vaatteet hellävaraisesti ja luonnollisesti, eikä niihin jää kemikaalien tai synteettisten aineiden jäänteitä. Luonnolliset entsyymit ja tehokkaat eteeriset öljyt lisäävät koostumuksen tehoa ja tekevät vaatteista raikkaita, puhtaita ja kevyesti sitruunan tuoksuisia.

Thieves®-pyykinpesuainetta voi käyttää kaikissa pyykinpesukoneissa, myös korkeatehoisissa koneissa. Annostele erittäin vähän.


Kasvipohjainen koostumus
Raikas sitrushedelmän tuoksu
Puhdistaa ja raikastaa

KÄYTTÖEHDOTUS

Noudata vaatteen hoito-ohjeita. Valitse vaatteiden ja pesuaineen määrä veden kovuuden ja vaatteiden likaisuuden mukaan. Noudata koneen käyttöohjeita.

AINESOSAT

15–30 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, hajusteet [voi sisältää seuraavia: bentsyylibentsoaatti, sinnamaali, sinnamyylialkoholi, sitraali, sitronelloli, eugenoli, farnesoli, geranioli, isoeugenoli, limoneeni, linaloli]

Kasvipohjaiseen koostumukseen ei ole lisätty natriumlauryylisulfaattia (SLS), väriaineita, petrokemikaaleja, formaldehydiä, fosfaatteja, keinotekoisia hajusteita eikä optisia valkaisuaineita

Hinta:51.37 €