Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

JuvaSpice 113g

Ruoansulatus on yksi terveyden kulmakivistä. Young Livingin ravintolisät on kehitetty tehostamaan maksan toimintaa, ja lisäksi ne ovat ravitsevia ja hyvänmakuisia.

JuvaSpice® on kasvisjauhesekoitus, joka sisältää maksan toimintaa edistäviä ravintoaineita ja antioksidantteja. Tämä fenkolin ja aniksen eteerisillä öljyillä tehostettu ravintolisä tuo ruokavalioosi lisää kuitua.

JuvaSpice on herkullinen ja kätevä täydennys terveelliseen ruokavalioon. Siinä on runsaasti kasviperäistä kuitua, joka puhdistaa maksaa ja suolistoa. Tuotteen sisältämät ruoka-aineet sitovat happamuutta tehokkaasti.

Tärkeimmät edut:

Helppo ja kätevä tapa varmistaa riittävä päivittäinen kuitujen saanti.

Terveellinen ja ravinteikas mausteseos ruokapöytään.

Käyttöohje

Sprinkle 1 gram (approximately 1/3-1/2 teaspoon) on food (i.e., baked potato, salad, rice, eggs, etc.) or add to 4-8 oz. purified water or rice/almond milk and drink.

Keep in a cool dry place. Do not expose to excessive heat or direct sunlight. If pregnant or under a doctor's care, consult your physician.

Ainesosat

Riisilese, pinaattijauhe, tomaattihiutaleet, punajuurijauhe, pellavansiemenlese, kauralese, parsakaalijauhe, kurkkujauhe, kaliumkloridi, Redmond Real Salt -suola, tillinsiemen, ohranorasjauhe, cayennepippuri, inkiväärijauhe, punajalava, L-tauriini, psylliuminsiemenen kuori, anis, fenkolinsiemen, aloe veran uutejauhe, piparmintun lehti, anisruohon (pimpinella anisum) siemenöljy, fenkoliöljy (foeniculum vulgare).
Hinta:32.25 €