« Takaisin

Longevity Softgels - Pitkä ikä - 30 geelikapselia

Longevity™-pehmytkapselit ovat voimakas, patentoitu yhdistelmä rasvaliukoisia antioksidantteja. Käytä Longevity-sekoitusta päivittäin kehon elintoimintojen vahvistamiseksi ja ikääntymisen, ruokavalion ja ympäristön aiheuttamien vahingollisten vaikutusten ehkäisemiseksi. Longevity sisältää lisäksi mausteneilikkaöljyä, joka on luonnon voimakkain antioksidantti. Niinpä se tarjoaa erittäin hyvän antioksidanttisen tuen.

Käyttöehdotus

Ota yksi pehmytkapseli kerran päivässä aterian yhteydessä tai tarpeen mukaan.

Varoitus: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana tai sinulla on jokin sairaus, kysy terveydenhoidon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen käyttöä.

Ainesosat

Patentoitu Longevity™-sekoitus timjami (thymus vulgaris)† – lehti, appelsiini (citrus sinensis) † – kuori, mausteneilikka (syzygium aromaticum) † – kukannuppu, olibaanihartsi (boswellia carterii) † – kumi/resiini, neitsytkookoslihaöljy (cocus nucifera), fraktioitu kookoslihaöljy (cocus nucifera), gelatiini, glyseriini, vesipitoinen päällystysliuos (öljyhappo, natriumalginaatti, keskipitkän ketjun rasvahapot, etyyliselluloosa ja steariinihappo) ja tokoferolien sekoitus.
Hinta:47.25 €35.91 €