Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Slique Tea (Slique-tee (kansainvälinen)) - 25 teepussia

Slique-tee (Slique Tea) on ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia ainesosia, joissa on runsaasti hyödyllisiä kasviravintoaineita. Tee on valmistettu herkullisesta kaakaojauheesta, kanelinkuoresta, jauhetusta muskottipähkinästä ja Young Livingin puhtaasta eteerisestä vaniljaöljystä.

Tämä ainutlaatuinen teesekoitus on koostettu kahdesta ensiluokkaisesta jade oolong -teelajikkeesta, jotka ovat erittäin suosittuja täyteläisen arominsa ja korkean antioksidanttipitoisuutensa vuoksi. Teelehdet poimitaan käsin Taiwanin korkeilta vuorilta, joilla kasvatetaan joitakin maailman parhaista teelaaduista.

Slique-teesekoitus sisältää runsaasti laadukkaita polyfenoleja, kuten katekiineja ja tanniineja. Nämä flavonoidiyhdisteet ja muut teen sisältämät erittäin hyödylliset antioksidantit vaikuttavat virkistävästi ja elvyttävästi. Teetä on hieman makeutettu luonnollisella steviakasviuutteella (Reb A), joka ei sisällä kaloreita.

Tämä eksoottinen teesekoitus on terveellinen ja ravinteikas vaihtoehto sokeroiduille hedelmämehuille, mehutiivisteille, virvoitusjuomille ja kahville. Ota se osaksi päivittäisiä rutiinejasi muiden terveiden elämäntapojen ja säännöllisen liikunnan oheen.

Tärkeimmät edut

  • Antaa lisää energiaa luonnollisesti.
  • Sisältää luonnollisia teen antioksidantteja.

Käyttöohje

  • Kiehauta 250 ml vettä ja anna sen jäähtyä 3,5 minuuttia. Aseta yksi teepussi kuppiin, mukiin tai suodattimeen ja lisää vesi. Anna teen hautua vähintään kolme minuuttia.
  • Käytä päivittäin ennen liikuntasuoritusta tai sen jälkeen, aterioiden yhteydessä tai milloin tahansa, kun kaipaat luonnollista lisäenergiaa.
  • Slique-tee on herkullista sekä kuumana että kylmänä, ja sitä voi nauttia hyvällä omallatunnolla osana mitä tahansa ruokavaliota.
Hinta:27.75 €