« Takaisin

Seedlings-vauvankorikokoelma

Tässä on kaikki, mitä sinä ja vauvasi tarvitsette! Tämä hellävaraisia Seedlings-vauvatuotteita sisältävä Seedlings-vauvankorikokoelma on täydellinen lahja tuoreille vanhemmille.

Pienimmät sydämet tarvitsevat eniten huolenpitoa. Seedlings-tuotteet on valmistettu ilman alkoholia, parabeeneja, synteettisiä hajusteita, keinotekoisia värejä tai muita haitallisia aineita ja siksi voit olla varma, että pikkuisestasi pidetään huolta hellimmällä mahdollisella tavalla.

Aamuheräämisestä illan tuutulauluhetkeen asti, Seedlings-vauvankorikokoelma sisältää kaiken, mitä vauvasi tarvitsee:

Seedlings Baby Lotion: Tämä kasvipohjainen kosteusvoide ei ole öljyinen ja se kosteuttaa vauvan ihoa tehden siitä pehmeän ja sileän. Ei sisällä alkoholia, parabeeneja, synteettisiä hajusteita, keinotekoisia väriaineita tai muita epätoivottuja ainesosia.

Seedlings Baby Oil: Tämä hellävarainen eteerisiä laventeli-, korianteri-, bergamotti-, tuoksuilangia- ja palsamipelargoniöljyjä sisältävä vauvaöljy imeytyy ihoon tasaisesti ja tekee vauvan ihosta lempeän tuoksuisen, pehmeän, halattavan ja suukoteltavan.

Seedlings Baby Wash & Shampoo: Tämä mieto ja hellävarainen tuote tekee vauvasi ihosta ja tukasta puhtaat ja pehmeät ilman kyyneleitä. Ei sisällä sulfaatteja ja soveltuu jokapäiväiseen käyttöön. Vegaaninen.

Seedlings Baby Wipes: Puhdistavia kasveja sisältävät biohajoavat Young Livingin Seedlings Baby Wipesit ovat pehmeitä ja rauhoittavia, ja puhdistavat kunnolla vauvan herkän ihon kuivattamatta sitä.

Seedlings Diaper Cream: Mietoja ja helliä aineosia sisältävä laventelin tuoksuinen rasva rauhoittaa ja suojaa vauvan herkkää ihoa.

Sisältää myös puuvillaisen korin, pehmeän pesuliinan ja hupullisen pyyhkeen.

Sisältää Seedlings Baby Oil, Seedlings Diaper Cream, Seedlings Baby Wash, Seedlings Baby Lotion, Seedlings Baby Wipes, puuvillainen kori, puuvillainen pesuliina, kylpypyyhe.

Jäsenhinta: 114.08€

Hinta:150.10 €