Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lavender Foaming Hand Soap

Vaahtoava laventelikäsisaippua, joka kuuluu Young Livingin omaan laventelisarjaan, on hellävarainen ja puhdistava lisä täysin luontaiseen tuotevalikoimaamme. Vain pieni määrä tätä tuoksuvaa saippuaa riittää hoitamaan ja virkistämään kaikkein herkimpääkin ihoa. Ei kuivata eikä ärsytä. Eteeristä laventeliöljyä sisältävä vaahtoava laventelikäsisaippua on kotien suosikkituote.

Nestemäiset saippuat ovat merkittävä trendituote puhdistus- ja kauneudenhoitoalalla, varsinkin antibakteerisilla ominaisuuksilla varustetut. Osa niistä saattaa kuitenkin sisältää kovia kemikaaleja ja tuoksuja, minkä vuoksi monet haluavat löytää luonnollisemman ja turvallisemman vaihtoehdon. Vaahtoava laventelikäsisaippua koostuu luonnollisista ainesosista, jotka on dermatologisesti testattu ja havaittu niin herkälle iholle kuin kaikille muille ihotyypeille turvalliseksi.

-Vaahtoavan laventelikäsisaippuan eteeriset öljyt imeytyvät syvälle ihoon ja toimivat suojaavana kerroksena kauan käsien pesun jälkeenkin.

-Vaahtoava laventelikäsisaippua on pH-tasapainotettu, mikä vähentää ihon luontaisen kosteustasapainon häiriintymistä ja jättää ihoon sen kunnollisen kosteustasapainon säilyttämiseen tarvittavat tärkeät lipidit.

-Lisäksi se sisältää E-vitamiinia, aloe veraa ja gingko bilobaa, jotka myös hoitavat ja suojaavat ihoa.

Käyttöehdotus

Pumppaa vaahtoa käsiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Ei sisäiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa poissa suorasta auringonvalosta.

Ainesosat

Eteeriset öljyt laventeli, sitruuna ja mirha. Aloe Barbadensis -lehtiöljy (aloe vera), tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), retinyylipalmitaatti (A-vitamiini) ja ginkgo biloba.

Luo jäsentili ja säästä -24%

Jäsenhinta: 14.14€
Asiakashinta: 18.60€

Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi meille klikkaamalla TÄSTÄ.

Kun olet täyttänyt lomakkeen kirjaamme sinut jäseneksi ja lähetämme ohjeet miten voit tehdä tilauksesi. Lähetämme sinulle aloitusoppaan ja liittymislahjan sekä neuvomme sinua jatkossa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Hinta:18.60 €