Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Thieves Foaming Hand Soap

Vaahtoava Thieves-käsisaippua puhdistaa, suojaa ja hoitaa ihoa eteerisellä Thieves-öljysekoituksella, puhtaalla eteerisellä sitruuna- ja appelsiiniöljyllä, aaloella, Ginkgo biloballa ja E-vitamiinilla. Vaahtopumppupullo.

Eteeriset öljyt:Thieves

Käyttöehdotus

Pumppaa vaahtoa käsiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Dermatologisesti testattu. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa poissa suorasta auringonvalosta.

Ei sisäiseen käyttöön. Varoitus: Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos ainetta pääsee silmiin, huuhtele niitä puhtaalla, viileällä vedellä usean minuutin ajan. Jos ilmenee ärsytystä ja punoitusta, lopeta tuotteen käyttö. Jos oireet jatkuvat, hakeudu lääkäriin.

Ainesosat

Vesi, dekyyliglukosidi, kokamidopropyyli hydroksi-sultaine, Syzygium aromaticum† (mausteneilikka) -nuppuöljy, Citrus limon† (sitruuna) -kuoriöljy, Cinnamomum verum† (kaneli) -kuoriöljy, Eucalyptus radiata† -lehtiöljy, Rosmarinus officinalis† (rosmariini) -lehtiöljy, Citrus aurantium dulcis† (appelsiini) -öljy, Aloe barbadensis -lehtimehu, tokoferyyliasetaatti, Ginkgo biloba -lehtiuute, retinyylipalmitaatti, Camellia sinensis -lehtiuute, setyylihydroksietyyliselluloosa, sitruunahappo, kaprylyyliglykoli, etyyliheksyyliglyseriini ja heksyleeniglykoli.

Jäsenhinta: 16.12€

Hinta:21.22 €