Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Thieves Bar Soap

Thieves® Cleansing Soap -saippuassa on luontaisesti antiseptisen eteerisen Thieves-öljysekoituksen tuoksu. Kosteuttavat kasviöljyt ja kasviuutteet auttavat tekemään ihosta terveen ja pehmeän.

Käyttöehdotus

Käytä tavallisen palasaippuan tapaan. Vain ulkoiseen käyttöön. Säilytä kuivassa ja viileässä. Suojaa suoralta auringonvalolta ja ultraviolettisäteilyltä.

Ainesosat

Natriumpalmaatti, natriumkokoaatti, vesi, glyseriini, olea europaea -hedelmäöljy, eugenia caryophyllusm -nuppuöljy, natriumsitraatti, citrus limonm -kuoriöljy, cinnamomum zeylanicumm -kuoriöljy, eucalyptus radiatam -lehtiöljy, rosmarinus officinalism -lehtiöljy, simmondsia chinensis -siemenöljy, aloe barbadensis -lehtiuute, rosmarinus officinalis -lehtiuute, lycium barbarum -siemenöljy, avena sativa -lese. Voi sisältää: mentyyli asetaattimm, sinnamaalimm, sinnamyylialkoholimm, sitraalimm, citronellolimm, eugenolimm, farnesolimm, geraniolimm, isoeuganolimm, limoneenimm, linalolimm

100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy mmEteeristen öljyjen luonnolliset ainesosat

Luo jäsentili ja säästä -24%

Jäsenhinta: 12.40
Asiakashinta: 16.32€

Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi meille klikkaamalla TÄSTÄ.

Kun olet täyttänyt lomakkeen kirjaamme sinut jäseneksi ja lähetämme ohjeet miten voit tehdä tilauksesi. Lähetämme sinulle aloitusoppaan ja liittymislahjan sekä neuvomme sinua jatkossa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Hinta:16.32 €