Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

CitraGuard Deodorant

Kohtaa päivä täynnä itseluottamusta! Kliiniset testit ovat osoittaneet, että toisin kuin monet muut deodorantit CitraGuard säilyttää iholla luonnollisten mikrobiomien tasapainon. Tämä tarkoittaa sitä, että ihosi on suojassa epätoivotuilta ulkoisilta ja ympäristöllisiltä tekijöiltä, ja samalla iholla on dynaaminen suoja pahaa hajua aiheuttavia bakteereita vastaan. Young Livingin kasvipohjainen deodorantti ei sisällä alumiinia, parabeeneja, talkkia eikä alkoholia, joten voit huoletta levittää sitä kainaloihisi. CitraGuard Deodorantin sisältämät eteeriset sitruunaheinä-, timjami- ja sitruunaöljyt takaavat, että tuoksut hyvältä ja raikkaalta ilman, että joudut levittämään ihollesi kovia ja synteettisiä hajusteita.

Sano ei koville kemikaaleille, ja vaihda puhtaaseen ja luonnolliseen elämäntapaan.

Kliiniset testit ovat osoittaneet, että tuote estää pahanhajuisten bakteerien lisääntymisen, ja auttaa säilyttämään ihon mikrobiomien tasapainon.

Säilyttää ihon normaalin pH-tasapainon, eikä sisällä alumiinia
Ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja, talkkia, alkoholia, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita, synteettisiä hajusteita eikä säilöntäaineita

Sisältää ihoa hoitavia ja rauhoittavia aineisosia

Torjuu pahoja hajuja ilman, että normaali hikoilu häiriintyy

Kliinisesti testattu

Allergiatestattu


AINESOSAT

Kapryyli/kapriinitriglyseridi, mehiläisvaha, maranta arundinacea (nuolijuurijauhe), tapioikajauho, theobroma cacao (kookoksen siemenvoi), mangifera indica (mangon siemenvoi), triethyl citrate, carthamus tinctorius (värisaflorin siemenöljy), natriumbikarbonaatti, glyseroli, nigella sativa (mustan kuminan siemenöljy), sinkkioksidi, tokoferoli, sodium caproyl/lauroyl lactylate, citrus limon*(sitruunan kuoriöljy), kaoliniitti, citrus grandis (greipin siemenuute), thymus vulgaris* (timjamin lehtiöljy), pelargonium graveolens* (palsamipelargonin kukkaöljy), melaleuca alternifolia* (teepuun lehtiöljy) lavandula angustifolia* (laventeliöljy) cymbopogon flexuosus* (sitruunaruohoöljy), rosmarinus officinalis* (rosmariinin lehtiöljy), salvia officinalis* (salviaöljy)

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Hinta:20.24 €