Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotteiden toimintaperiaate - laatuYoung Living -tuotteiden laatu

Seed to Seal (Siemenestä sinettiin)

Young Livingin eteeriset öljyt on valmistettu puhtauden ja aitouden periaatetta noudattaen. Valvomme tarkkaan eteeristen öljyjemme tuotantoa alusta loppuun asti ainutlaatuista Seed to Seal® -prosessia noudattaen, jolla varmistamme jokaisen eteerisen öljyn puhtauden ja niissä olevan luonnon elinvoiman säilymisen.

Yli kaksi vuosikymmentä olemme huolellisesti valvoneet tämän prosessin jokaista vaihetta sekä omilla tiloillamme ympäri maailmaa että huolellisesti valituilla kumppanitiloillamme. Tämä ainutlaatuinen sitoutumisemme laatuun tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että käyttämäsi Young Livingin eteeriset öljyt ja öljyjä sisältävät tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita.

Siemen

Tehokkaat eteeriset öljyt saadaan siemenistä ja kasveista, joiden soveltuvuus eteerisiksi öljyiksi on todettu Young Living asiantuntijoiden ja yhteistyöyliopistojen asiantuntijoiden toimesta.

Viljely

Young Livingin eri puolilla maailmaa sijaitsevat tilat ovat sitoutuneet noudattamaan parhaita viljely- ja sadonkorjuumenetelmiä. Asiantuntijamme tekevät matkoja yhteistyötiloillemme varmistamaan, että niillä noudatetaan korkeita standardejamme vastaavia viljelymenetelmiä. Näillä toimilla varmistamme, että saatavillamme on jatkuvasti eteeristen öljyjen raaka-aineita, jotka vastaavat Young Livingin korkeita laatustandardeja.

Tislaus

Young Livingin tiloilla eri puolilla maailmaa pyritään kehittämään parhaita viljely- ja sadonkorjuumenetelmiä. Asiantuntijamme käyvät yhteistyötiloillamme varmistamassa, että niiden käyttämät viljelykäytännöt vastaavat tiukkoja standardejamme. Tällä takaamme, että voimme aina tarjota eteerisiä öljyjä, jotka täyttävät Young Livingin tiukat laatuvaatimukset.

Testaus

Young Living ei hyväksy laimennettuja, sekoitettuja eikä epäpuhtaita öljyjä. Tasaisen laadun takaamiseksi eteeriset öljymme testataan Young Livingin omissa sisäisissä laboratorioissa sekä kolmannen osapuolen tiloissa. Näin voimme varmistaa, että öljymme täyttävät tiukat määräykset, ylittävät kansainväliset standardit ja sisältävät oikean määrän luonnollisia bioaktiivisia yhdisteitä. Young Livingin Siemenestä sinettiin -prosessi viedään päätökseen yrityksen noin hehtaarin kokoisella tilalla Spanish Forkissa, Utahissa. Jokainen eteerinen öljy pullotetaan huolellisesti viimeisintä teknologiaa apuna käyttäen suojaavaan keltaiseen lasiin, valmiiksi kuljetettaviksi asiakkaille ympäri maailmaa.