DIY ideoita

Voit tehdä eteerisillä öljyillä sekä v-6 laimennusöljyllä hoitavan ja hyvin imeytyvän kasvoseerumin päivittäiseen käyttöön ja itseasiassa sama seerumi käy myös todella hyvin meikinpuhdistusaineenakin. V-6 laimennusöljy sopii hyvin kaikille ihotyypeille.

��

Voidemaisen, tehokkaasti kosteuttavan, hyvin imeytyvän kasvovoiteen voit tehdä sekoittamalla Seedlings sarjan body lotioniin esim. frankincense tai laventeliöljyä.

��

Kasvojen ja vartalon kuorinta-aineen saat tehtyä itse sokerista, hunajasta ja eteerisistä öljyistä.

��

Luonnonmukaisen hiusten suolasuihkeen voit tehdä itse merisuolasta, vedestä sekä esim. laventeli, rosmariini ja teatree öljyillä.

��

Hiuskiinteen ilman synteettisiä kemikaaleja saat sekoittamalla veteen sokeria ja haluamiasi eteerisiä öljyjä tuoksuksi.

��

Jalkakylpypommit valmistuu ruokasoodasta, sitruunahaposta, oliiviöljystä, vedestä sekä eteerisistä öljyistä.


Eteerisillä öljyillä pystyt myös tekemään itse juuri sellaisen hajuveden, kuin itse haluat! esim. Unicorn: StressAway, JOY ja Bergamot, näistä saat ihanan tuoksun! Tässäkin asiassa vain mielikuvitus on rajana millaisen tuoksun tahdot itsellesi tai vaikka antaa ystävällesi lahjaksi.

��

Pyykinpesuainen voi tehdä Thieves palasaippuasta, ruokasoodasta ja vedestä.

��

Hankausaineen, esim. uunin puhdistukseen voi tehdä ruokasoodasta, YL Thieves household cleaner- yleispesuaineesta, etikasta, vedestä ja Lemon öljystä.

��

Pyykkietikan teko öljyillä on helppoa ja edullista! Sekoita vain etikkaa, vettä sekä eteerisiä öljyjä, saat juuri sen tuoksuista pyykkietikkaa, kuin haluat.