Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ÖLJYMMEN TARINA

öljymmen sivuston takana on Öljymmen tiimi

Erään Öljymmen jäsenen tarina:

"Liityin Young Living jäseneksi ja kuukausitilaajaksi syksyllä 2017, tilasin aloituspakkauksen ja V-6 pohjaöljyn. Suunnittelin silloin, että olisin kolme kuukautta kuukausitilaajana, tilaisin muutaman öljyn lisää ja laittaisin sitten kuukausitilauksen paussille. :D Empä kyllä arvannutkaan, että tilasin meleko ison muutoksen ja olen tässä vuosien jälkeen edelleenkin kuukausitilaajana. :)

Innostuin ensin öljyistä, sitten kodin puhdistusaineista. Vähän myöhemmin meillä vaihtui shampoot, hoitoaineet, suihkusaippuat ja hammastahna, ihonhoitotuotteet jne. Young Living tuotteisiin. Meillä käytetään kotona nykyään todella vähän haitallisia kemikaaleja sisältäviä tuotteita, YL tuotteet on hyvän tuoksuisia, toimivia, riittoisia ja Young Livingin keskittämisedut jäsenille ovat niin hyvät, että tuotteita ei edes kannattaisi ostaa kaupasta. :)

Ensimmäinen positiivinen muutos oli että minun haasteet iho-ongelmien kanssa alkoivat kaikota ja pian huomasin, että home,-ja kemikaaliyliherkistyneenä pystynkin käyttämään Young Livingin tuotteita ilman että oireilen ollenkaan, niimpä sain tuoksut takaisin elämääni.

Young Livingin tuotteiden suositteleminen tuli luontevasti mukaan heti alkuun. :)"

Öljymme sivu on toiminut meidän porukalla syksystä 2019 lähtien ja haluamme auttaa ja neuvoa myös sinua tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa halusitpa sitten yhden tuotteen, koko luonnonmukaisen elämäntavan, harrastuksen tai vaikka uuden työn Young Living tuotteiden parissa! Emme ole myyjiä, neuvomme sinua niissä asioissa joissa kaipaat lisää tietoa. Tarjoamme tiedon saantiin WhatsApp ryhmän, Facebook ryhmän, tapahtumia sekä zoomeja ja koulutuksia joihin saat halutessasi saat osallistua.

Tule jäseneksi tai ota yhteyttä ja kysy lisää, ollaan kuulolla. ��