Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Moikka. Olen Päivi, Kempeleestä.

Mun elämään kuuluu täysi-ikäinen lapsi, koira, perhe ja ystävät.

Liityin Young Living jäseneksi ja kuukausitilaajaksi syksyllä 2017, tilasin aloituspakkauksen ja V-6 pohjaöljyn. Suunnittelin silloin, että olisin kolme kuukautta kuukausitilaajana, tilaisin muutaman öljyn ja laittaisin sitten kuukausitilauksen paussille. :D Empä kyllä arvannutkaan, että tilasin meleko ison muutoksen. :) Ja olen edelleen kuukausitilaaja.

Innostuin ensin öljyistä, sitten kodin puhdistusaineista ja sitten tuli shampoot, suihkusaippuat ja hammastahna, ravintolisät jne. Käytämme kotona nykyään enää todella vähän haitallisia kemikaaleja sisältäviä tuotteita. :)

Pahimmat haasteet iho-ongelmien kanssa alkoivat kaikota ensimmäisenä ja pian huomasin, että home,-ja kemikaaliyliherkistyneenä pystynkin käyttämään Young Living tuotteita ilman että oireilen ollenkaan.

En ennen osannut arvostaa luonnonmukaisia tuotteita, nyt todellakin osaan.
Tuotteet ovat yksinkertaisia, monipuolisia, hyvän tuoksuisia, toimivia sekä helppoja käyttää ihan tavallisessa arjessa. Kuitenkin rakkaimmaksi asiaksi tässä vuosien varrella minulle on tullut tunneöljyt.

Haluan auttaa ja neuvoa sinua tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa halusitpa sitten yhden tuotteen, koko luonnonmukaisen elämäntavan, harrastuksen tai uuden työn Young Living tuotteiden parissa! Saat oppia öljyistä ja/tai liiketoiminnasta juuri sen verran, kuin itse haluat ottaa vastaan. Tule jäseneksi tai ota yhteyttä ja kysy lisää, ollaan kuulolla. ��

Terkuin
Päivi