Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Moikka. Olen Päivi, Kempeleestä.

Mun elämään kuuluu täysi-ikäinen lapsi, koira, perhe, ystävät ja liikunta.

Liityin Young Living jäseneksi ja kuukausitilaajaksi syksyllä 2017, tilasin aloituspakkauksen sekä V-6 pohjaöljyn. Ajatuksenani oli että olen kolme kuukautta kuukausitilaajana, tilaan muutaman öljyn ja laitan sen sitten paussille. :D En ymmärtänytkään miten suuren muutoksen tilasin. :)

Pahimmat haasteet iho-ongelmien kanssa alkoivat kaikota ensimmäisenä ja pian huomasin, että home,-ja kemikaaliyliherkistyneenä pystynkin käyttämään Young Living tuotteita ilman että oireilen ollenkaan.

En ennen osannut arvostaa luonnonmukaisia tuotteita, nyt todellakin osaan, Young Living tuotteiden avulla on helppoa vähentää haitallisten kemikaalien käyttöä.
Tuotteet ovat yksinkertaisia, monipuolisia, hyvän tuoksuisia, toimivia sekä helppoja käyttää ihan tavallisessa arjessa.

Autan ja neuvon sinua tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa halusitpa sitten yhden tuotteen, koko luonnonmukaisen elämäntavan, harrastuksen tai uuden työn Young Living tuotteiden parissa! Saat oppia öljyistä ja/tai liiketoiminnasta juuri sen verran kuin itse haluat ottaa vastaan! Tule jäseneksi tai ota yhteyttä ja kysy lisää, ollaan kuulolla. ��

Terkuin
Päivi