Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YOUNG LIVINGIN TUOTTEILLA ON SEED TO SEAL SERTIFIKAATTI

Young Living on vuonna 1994 Gary Youngin perustama perheyritys. Young Living on panostanut tutkimukseen eniten maailmassa ja on selkeä markkinajohtaja alallaan.

Young Livingin kaikki tuotteet valmistetaan Seed to Seal sertifikaatin periaatteiden mukaisesti, eli puhtaasti alusta loppuun. Seed to seal sertifikaatin laatustandardi on erittäin korkea ja jotta se toteutuu Young Living pitää omissa käsissään koko tuotteiden valmistusprosessin kasvien siemenistä alkaen siihen kun valmiiseen tuotteeseen laitetaan sinetti kiinni.

Seed to seal tarkoittaa mm. että:
-Kasvit kasvavat Young Livingin omilla maatiloilla sekä yhteistyökumppaneiden ja seed to seal sertifioduilla maatiloilla.
-Young Living käyttää vain kasvin alkuperäisiä, terveitä siemeniä ja kasvit kasvavat puhtaassa ja hyvinvoivassa maaperässä ilman keinotekoisia lannoitteita tai kasvinsuojeluaineita.
-Jokainen kasvi kasvaa siellä missä sille on paras mahdollinen ilmasto sekä maaperä kasvaa, Young Livingin farmeja on ympäri maailman.
-Gary Young on myös tutkinut jokaiselle kasville parhaan mahdollisen kasvuajan sekä sadonkorjuun ajankohdan.
-Kasvit tislataan hellävaraisesti öljyksi omissa tislaamoissa, oikeissa lämpötiloissa, hitaasti, ilman liuottimia ja öljyn laatua valvotaan tarkkaan omissa korkea tasoisissa laboratorioissa. Lopuksi jokainen öljyerä käy vielä ulkopuolisen laboratorion tutkimukset läpi ennen kuin päätyy pakkaamoon.
-Young Living noudattaa kestävän kehityksen periaatteita kaikessa toiminnassaan.


Koska esimerkiksi satokaudet ja sääolosuhteet vaihtelevat joskus voi jonkin öljyn laatu jäädä huonoksi ja tällöin Young Living hylkää koko öljyerän.

Young Livingin toiminta on avointa, saamme mennä farmeille vierailulle tutustumaan toimintaan.

Siemenestä sinettiin laatulupaus on Gary Youngin henkilökohtainen lupaus siitä, että Young Living myy vain puhtaita ja hyvälaatuisia öljyjä.