Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

THIEVES SUUN JA HAMPAIDEN HYVINVOINTITUOTTEET

Huolehdi suuhygieniastasi Thieves-hampaidenhoitotuotteilla. Harjaa hampaasi Thieves AromaBright Toothpastella tai Thieves Dentarome Ultra Toothpastella, ja viimeistele puhdistus Thieves AromaBright Mouthwashilla ja Thieves Dental Flossilla.

Tuotteita yhteensä 3 kpl
Thieves_AromaBright_Toothpaste.jpg&width=280&height=500

Thieves Aromabright Toothpaste hammastahna- 118g

Thieves AromaBright® Toothpaste on laadukas, luonnollinen hammastahna, joka on valmistettu 100-prosenttisista eteerisistä Thieves®-sekoituksesta. Se sisältää myös muita suun terveyttä tukevia ainesosia. AromaBright-hammastahna puhdistaa hampaat tehokkaasti ja turvallisesti, koska se ei sisällä fluoria..
Hinta: 22.01 €
Thieves-hammaslanka.jpg&width=280&height=500

Thieves Dental Floss hammaslanka - 50m

Hammaslanka sisältää eteerisiä Thieves®- ja piparminttuöljyjä
KÄYTTÖEHDOTUS
Katkaise noin 45 cm hammaslankaa ja pyöritä suurin osa siitä keskisormen ympärille. Pyöritä loppu hammaslanka toisen käden keskisormen ympärille. Käytetty hammaslanka pyöritetään tähän sormeen. Pidä lankaa tiukasti peukaloiden..
Hinta: 6.51 €
Thieves_Fresh_Essence_Plus_Mouthwash.jpg&width=280&height=500

Thieves Essence Fresh Mouthwash eteerinen suuvesi - 236ml

Thieves®Fresh Essence Plus -suuvesi sisältää erikoiskoostumuksen eteerisiä öljyjä, jotka raikastavat hengityksen tehokkaasti. Ainutlaatuinen liposomitekniikka (jossa käytetään soijalesitiiniä) sitoo eteeriset öljyt suun limakalvoille, jolloin ne vaikuttavat hampaisiin ja ikeniin pidempään.
KÄYTTÖEHDOTUS..
Hinta: 21.19 €