Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PALASAIPPUAT

Young Livingin erittäin laadukkaat, ihanan tuoksuiset, luonnonmukaiset palasaippuat, joista osa sopii sekä kasvojen,- että vartalon pesuun.

Tuotteita yhteensä 5 kpl
Charcoal_Bar_Soap.jpg&width=280&height=500

Charcoal palasaippua 100g

Aktivoitu hiilipulveri puhdistaa kasvot ja vartalon tehokkaasti — Young Living Charcoal Bar Soap poistaa iholta epäpuhtaudet ja ylimääräisen öljyn vahingoittamatta ihon luonnollista suojakerrosta. Sekä miehille että naisille soveltuva luonnollisista ainesosista valmistettu saippua sisältää luonnollisia..
Hinta: 23.64 €
Valor_Bar_Soap.jpg&width=280&height=500

Valor palasaippua 100g

Valor-öljysekoitusta ja luonnollisia kasviainesosia sisältävä Valor-saippua puhdistaa ihon ja jättää siihen hyvän tuoksun. Tämä 100-prosenttisesti kasvipohjainen tuote sisältää mm. nostattavan tuoksuista ja ihoa hoitavaa olibaanihartsiöljyä, maadoittavan tuoksuista mustakuusta sekä aromaattiselta profiililtaan..
Hinta: 23.65 €
Peppermint_Cedarwood_Bar_Soap.jpg&width=280&height=500

Peppermint Cedarwood Palasaippua 100g

Tämä piristävä, hyväntuoksuinen saippua puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Vegaaninen, 100-prosenttisen kasvipohjainen saippua ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja, flataatteja, synteettisiä hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. Saippua pitää ihosi raikkaana, puhtaana ja kosteutettuna.
Riittoisa saippua..
Hinta: 22.33 €
Lavender_Oatmeal_bar_soap.jpg&width=280&height=500

Lavender Oatmeal palasaippua 100g

Kukilta tuoksuvan Lavender Oatmeal Bar Soapin koostumus on kermainen ja se jättää ihon pehmeäksi ja tasaiseksi.
Kauralese kuorii ihoa hellästi ja poistaa iholta öljyisyyttä. Kosteuttavat ainesosat, kuten kookos-, jojoba-, palmu- ja gojimarjan siemenöljy, — sekä viisi puhdasta eteeristä öljyä —varmistavat..
Hinta: 22.34 €
Thieves_Bar_Soap.jpg&width=280&height=500

Thieves palasaippua 100g

Thieves® Cleansing Soap -saippuassa on luontaisesti antiseptisen eteerisen Thieves-öljysekoituksen tuoksu. Kosteuttavat kasviöljyt ja kasviuutteet auttavat tekemään ihosta terveen ja pehmeän.
KÄYTTÖEHDOTUS
Käytä tavallisen palasaippuan tapaan. Vain ulkoiseen käyttöön. Säilytä kuivassa ja viileässä..
Hinta: 22.34 €