Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cedarwood (Seetripuu) -15ml

Eteerinen seetripuuöljy on aromiltaan savuinen ja sitä käytetäänkin usein hajuvesissä. Tämä seetripuusta höyrytislaamalla saatu öljy on rauhoittava ja puhdistava, ja se sopii hyvin kosteusvoiteeseen tuomaan elinvoimaisuutta iholle tai shampooseen hiusten terveyttä edistämään. Yhdysvaltojen alkuperäiskansat käyttivät eteeristä seetripuuöljyä henkisen yhteyden parantamiseen. Seetripuuöljyä voidaan myös taputella pulssipisteille esimerkiksi aamumeditaation aikana aisteja rauhoittamaan ja maadoittavaa kokemusta edistämään.

Young Livingin eteerinen Cedarwood-öljy on valmistettu Marokossa ja sen puumaisessa tuoksussa on aavistus sitrusta. Eteerinen Cedarwood-öljy on erityisen tärkeä öljy Young Living -perheessä, koska sitä on monissa rakastetuissa öljysekoituksissamme, mukaan lukien dekadentti ja runsas Brain Power ja viettelevän maskuliininen Shutran®.


Ominaisuudet: Rauhoittava ja rentouttava aromi.
Käyttötavat: Edesauttaa kaunista ja terveen näköistä ihoa ja tarjoaa maadoittavan hierontakokemuksen perusöljyyn laimennettuna.
Sopii hyvin yhteen: Lavender, Frankincense ja Rosemary.

KÄYTTÖEHDOTUS

Paikallinen käyttö: Levitä haluamallesi ihoalueelle. Mikäli olet herkkäihoinen, laimenna 15 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä. Vältä suoraa auringonvaloa ja UV-säteitä 12 tuntia seetripuuöljyn käyttämisen jälkeen.

Hengitä syvään öljyn tuoksua suoraan pullosta nauttiaksesi sen rentouttavasta aromista tai laita muutama öljytippa kämmenillesi ja hengitä öljyn tuoksua käsistäsi.
Kylpeminen: Lisää muutama tippa shampooseen tehdäksesi hiuksistasi elinvoimaiset.
Hieronta: Laimenna muutama tippa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä ja hiero seoksella olkapäitä ja selkää nauttiaksesi maadoittavasta kylpylämäisestä kokemuksesta.
Hajuvesi: Taputtele pulssipisteisiin ja kaulan alueelle tuoksuaksesi ihanan savuiselta koko päivän.


Kenelle eteerinen seetripuuöljy sopii?

Niille, jotka haluvavat ympäröidä aistinsa savuisen maadoittavalla tuoksulla.
Niille, jotka haluavat tehostaa henkistä yhteyttään ja meditaatiota vahvan aromin avulla.
Niille, jotka haluavat hoitaa hiuksiaan ja ihoaan eteerisillä öljyillä.

VAROITUKSET

-Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

-Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön.
Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.

-Tarkista tuotteen tarkemmat käyttöohjeet pullon etiketistä.

Hinta:22.83 €