Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Oils of Ancient Scripture Kit*

Oils of Ancient Scripture™ -sarja sisältää kymmenen öljyä, jotka ovat peräisin Raamatun tärkeimmistä kasveista, kukista, materiaaleista ja hartseista – alkaen sypressistä (Jesaja 44:14) aina Saaronin ketojen kukkaan (Laulujen laulu 2:1). Sarjan ansiosta voit nyt paitsi tutustua näiden kallisarvoisten eteeristen öljyjen kiehtovaan historiaan myös nauttia myrtin ja setripuun virkistävyydestä, olibaanihartsin ja mirhan täyteläisyydestä sekä muista ihanista tuoksuista.

Oils of Ancient Scripture -sarja sisältää kymmenen eteeristä öljyä 5 ml:n pulloissa:

Aloes (Royal Hawaiian™ -santelipuu): Nikodemos toi Jeesukselle aaloeta, jota luultavasti valmistettiin tuoksuvasta santelipuusta. (Johannes 19:39)

Cassia (Kassiakaneli): Kassia oli tärkeä ainesosa temppeleissä käytettävässä suitsukkeessa. (Psalmit 45:8)

Cedarwood (Setripuu): Kestävyydestään tunnettuja ”Libanonin setripuita” käytettiin Salomon kuuluisan temppelin rakentamiseen. (1 Kuninkaiden kirja 4:33)

Cypress (Sypressi): Tätä öljyä uutetaan sypressipuusta, joka on niin kestävää, että Roomassa sijaitsevan Pietarinkirkon sypressipuiset ovet ovat olleet käytössä jo 1 200 vuoden ajan. (Jesaja 44:14)

Frankincense (Olibaanihartsi): Olibaanihartsia merkitsevä hepreankielinen sana levonah esiintyy englanninkielisessä Raamatussa 22 kertaa ja on siten yksi useimmin mainituista materiaaleista. (Laulujen laulu 3:6)

Hyssop (Iisoppi): Raamatusta löytyvien viittausten perusteella tätä kasvia käytettiin todennäköisesti puhdistamiseen liittyvissä toimituksissa ja rituaaleissa. (Psalmit 51:7)

Myrrh (Mirha): Mirha oli yksi Mooseksen pyhän voiteluöljyn ainesosista, ja Raamatun henkilöistä esimerkiksi Daavid ja Salomo arvostivat sitä suuresti. (Sananlaskut 7:17)

Myrtle (Myrtti): Lehtimajanjuhlan (hepreaksi Sukkot) seremoniassa käytetään myrtin lehviä. (Nehemia 8:15)

Onycha (Hartsistoraksi): Raamatussa ”kotilonkuoreksi” suomennettu Onycha oli yksi ainesosa puhtaassa ja pyhässä suitsukkeessa, jota Herra käski Moosesta valmistamaan. (2 Mooseksen kirja 30:34)

Rose of Sharon (Cistus - Pihkakistus): Tämän kukan tuoksu on hunajaisen makea, ja sen uskotaan olevan Raamatussa mainittu Saaronin ketojen kukka. Laulujen laulu 2:1

Käyttöohje

Viitaattehan yksittäisiin tuotekuvauksiin

Ainesosat

„Aloes“ (Alavijai) („Royal Hawaiian Sandalwood“ - Havaj? santalai):Santalum paniculatum („Royal Hawaiian Sandalwood“ - Havaj? santal?) medienos aliejus,

„Cassia“ (Kininiai cinamonai): Cinnamomum cassia (kinini? cinamon?) lap? aliejus

„Cedarwood“ eterinis aliejus: Cedrus atlantica (atlasini? kedr?) žievi? aliejus

„Cypress“ eterinis aliejus: Cupressus sempervirens (Himalajini? kiparis?) aliejus

„Frankincense“ eterinis aliejus: Boswellia carterii (smilkalini? bosvelij?) aliejus

„Hyssop“ (Juozažol?s): Hyssopus officinalis lap? aliejus

„Myrrh“ eterinis aliejus: Commiphora myrrha (miramedži?) aliejus

„Myrtle“ eterinis aliejus: Myrtus communis (tikr?j? mirt?) aliejus

„Onycha“ (Benzoinai styrakai): Kaprilio (kaprio) trigliceridas, Styrax benzoin (benzoini? styrak?) dervos aliejus

„Cistus“ eterinis aliejus: Cistus ladanifer (gauruot?j? švitr?n?) aliejus

Hinta:324.68 €